Snak

Mere indhold efter annoncen
Goi.

Hvad mangler de så, at købe de rigtige spillere??
Sover de andre

Spillerne er da gode nok, Liverpool betaler bare for den dårlige start de fik denne sæson. 6 tabte kampe ud af 12 er selvfølgelig alt for meget, og så havde disse 2 nederlag ikke gjort det store, hvis det havde forholdt sig anderledes.

Før United kampen havde de ikke tabt i 12 kampe, det er fint du gerne vil være efter Liverpool konstant, men det har du vel også en undskyldning til som altid.
Wise Men Say...
Batigol det var over da de fik skader i min bog.
Man u og arsenal tab det blir aldrig top 4. og vi mangler stadig Chelsea.
Eneste trøst vi slipper for at give Sterling 100.000+ pund om ugen.
( ja han er dygtig men lad da City køber ham) så kan han sidde på bænken der.


Øhhh de point man henter i starten af sæsonen tæller ligeså meget som dem man henter senere på sæsonen, ret enkelt faktisk.

Betyder din ord så at du regner med at LFC spiller med om guldet i næste sæsons PL???

Og nej jeg tror ikke på at spillerne i LFC er gode nok til at vinde PL som de har sukket efter i flere årtier.

Man kan jo altid snakke i en dårlig start, dårlig midtsæson eller afslutning.


FCK fik også en skidt start, men det kan ikke bruges til en skid alligevel.Arsenal havde en dårlig start, Man. Utd. havde en dårlig start og Liverpool havde en dårlig start.
Alle tre har i 2015 ramt en fremragende form og bragt dem hvor de er nu. Alle med de samme spillere i truppen som de havde til rådighed fra starten af sæsonen.
Det kan gå op og ned, men fordi vi har tabt til to hold bedre end os selv er jeg nu ikke nervøs for vi falder sammen.
Vi har bevist at der er stort potentiale i truppen og med et par tilføjelser kæmper vi med om top-4 igen næste år.
Små skrift i den rette vej.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Og nej jeg tror ikke på at spillerne i LFC er gode nok til at vinde PL som de har sukket efter i flere årtier.


Nu er det de færreste der har spillet der i flere årtier. Gerrard er vel den eneste der har sukket efter noget som helst. Eller der er vel flere 100 spillere der sukker efter et mesterskab hver sæson, kun en lille del af dem får det :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
EasyE500, som det tidligere blevet nævnet så har Man Utd det nok sværest slutprogram af alle hold ,hvor Cheech har skrevet hvem det er, så har Liverpool en mindre chance, selvom jeg er enig i skader (og et dumt rødt kort) ikke har hjulpet Liverpool muligheder for at ende i top 4, hvor jeg også ser Tottenham(især hvis Harry Kane holder formen) som det bedste bud på hvem der kan ende i top 4 af de hold der ikke er der pt.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Newcastle, Southampton, Stoke og Everton ude samt City hjemme, som Tottenhams slutprogram lyder på, er dog heller ikke ligefrem en walkover.

Vinder de ikke ude over Burnley i dag, så er jeg klar til at afskrive dem i top 4.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Det er jeg nu ikke enig i. Begge har Chelsea på udebane, men derudover har United stadig City og Arsenal hjemme samt Everton ude foruden en potentielt tricky kamp i form af Palace ude. Det er ikke længe siden, man smed 8 point med netop syv runder tilbage, og selvom der vel de facto er tale om et 9-points forspring grundet målforskellen, så ser jeg ikke Liverpool (eller Tottenham for den sags skyld) som ude af løbet endnu.


Mistede kollaps-håbet med jeres sejre over Spurs og Liverpool, og måden de kom hjem på. Det kan sagtens blive småt med point, men ser ikke længere nogen fra placering 5 og nedefter overhale jer, så skal det gå meget galt for jer og meget godt for dem. Når det er sagt, så har Liverpool godt nok et betragteligt lettere slutprogram end jer.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Cheech: enig i Tottenham slutprogram også er hårdt, men som skrevet hvis Harry Kane holder formen, plus skal Lloris være klar til de sidste kampe (minus i dag da han er skade), så kan de vinde 6 ud af de 8 kampe, hvorved jeg tror det lige rækker til en 4 plads.
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
annonce