Snak

Mere indhold efter annoncen

Rodgers erkender: Slet ikke godt nok

søn 23. nov 2014
Liverpools manager Brendan Rodgers erkender, at præstationen i nederlaget til Crystal Palace var langt fra, hvad man kan forvente af Liverpool.

Læs hele nyheden her
Man skulle kunne forvente at han rent faktisk havde en plan med indkøbene, men det sejler derud af med dem allesammen. Han har ikke fået nogen nu og her forstærkninger, det er langt under hvad man bør forvente.
Det vigtigste at huske her, er at hvor mange der var ude og understrege at de IKKE lavede "en Spurs"

Det har han som sådan ret i. Det ser endnu ringere ud og det er en fryd ovenpå alt det bræk han skulle lukke ud tidligere :)
Sjovt at da jeg sad og råbte på bedre og større signings i sommers blev jeg tyset ned for "der var en plan" med de spillere han hentede og bare fordi man køber dyrt er det ik lig med succes, nej men set på hvor mange penge han brugte ku han måske ha købt fæere men markant bedre spillere, kvaliteten på holdet er jo ik blevet bedre men bredden af truppen er. Han sku dog bare gøre som Chelsea eller City lige hurtigt købe 3-4 virkelig verdensklasse spillere der ku gå direkte ind og forbedre holdet, men neej for han havde jo en plan.

Jeg har besluttet for lang tid siden at jeg ik vil komme til at ku tilgive Rodgers det her og der bør rulle hoveder på den ene eller anden måde, der bør virkelig også ses på indkøbsstrategien og måske hyre nogle andre folk til at gøre arbejdet.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Smör

Han KAN ikke købe verdensklasse spillere! Jo, det hænger måske lidt sammen med, at Liverpool ikke er verdens bedste til at handle, men det handler mest af alt om, at Liverpool slet, slet ikke er interessant for verdensklasse spillere.
Føler lidt med Liverpool på trods af at jeg er United-mand. De to klubber befinder sig lidt i samme situation. Hvor ville United være hvis de havde solgt Rooney (og Van Persie var skadet konstant- selvom det næsten kan være ligegyldigt med hans niveau for tiden) - det er jo den situation Liverpool står i med salget af Suarez og skaden til sturridge.

- Jeg tror meget kunne være reddet hvis man havde signet Alexis Sanches som erstatning for Suarez. Men ham forsøgte de sikkert også at købe uden held. Problemet er at Balotelli er alt for stationær i forhold til de angrebsspil de praktiserede med stor succes sidste sæson - og med Sturridge ude, har de kun Sterling tilbage til at praktisere den spillestil, og han kan ikke gøre det alene. Så pilen peger på Rodgers, Balo er et skidt indkøb, hvis han forventede at videreføre angrebspillet for sidste sæson med Balo på holdkortet.

Sanchez glippede og Remy fejlede lægetjek.

Men begge spillere er nogle, der ville passe godt til den spillestil Liverpool praktiserede i sidste sæson.
You'll Never Walk Alone
Lallana er imo en god signing... Han var alt for dyr, men det er vi efterhånden vant til... Men han er forholdsvis ung, og utrolig dygtig, og kan sagtens se ideen i at hente ham... Resten kan jeg derimod ikke se NOGET som helst lys i... (Lovren, jo, men han skulle have været et billigt køb, for at være interessant, for han er lidt en lotto-kupon)

Remy dumpede lægetjekket, Emil Larsen-style, og Alexis ville hellere til London og Arsenal... To spillere som ellers ville være perfekte... Men købet af Balo viser jo bare, at man i Liverpool FORVENTEDE en signing, af et navn som man kender og ved har store kvaliteter, og at man så i 11. time måtte ty til desperationens valg, og tage den mest dovne og arrogante tosse, som er mere ustyrlig end sin forgænger...


Jeg har hele tiden håbet på at Suarez ville få succes, for jeg er vild med ham og hans fodboldkvaliteter... Men LIGE nu, håber jeg at han fejler fuldstændig i Barca, og derfor bliver sendt tilbage til Liverpool til januar, bare på en lejeaftale, så han hjemme i sin trygge base, kan få tanket noget selvtillid...
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Self ville de da ku ha hentet er par fra øverste hylde, tror det handler om at man ik vil kaste så mange penge efter dem.

Remy og Shaqiri glippede det havde ellers ik gjort noget.

Vi burde ku ha hentet spillere som Higuain Isco etc.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Enig i at Sanchez og Remy formentlig havde givet det offensive punch, som vi står og mangler i denne sæson - men det skete bare ikke desværre.

Mht. køb af verdensklassespillere, så tror jeg ganske simpelt heller ikke på det kunne lade sig gøre.

Benzema, Reus, Isco og hvem der ellers har været nævnt - jeg tror sgu ikke på det.

Chelsea, Arsenal og United kunne hente verdensklassespillere, mere el mindre uden problemer. De har flere penge end vi har, men vi må også bare konstatere, at de over en længere periode er markant større klubber end vi er.

Vi har købt ud fra hvad der var muligt, og så kan man nu kun håbe, at de udvikler sig til værdifulde for holdet i løbet af denne el næste sæson.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Jeg er helt enig i, at man burde have hentet et par spillere fra øverste hylde... Hvordan F..... ku man forvente, at kunne erstatte Suarez og Agger med 2 fra Southhampton??? Det giver jo ingen mening!

DOG tror jeg faktisk, at Balo kunne fungere ret godt oppe foran sammen med Sturridge... og mon ikke det var det som var meningen? Forhåbentlig får vi det snart at se...

Og når så både Gerrard, Cou, Hendo og Sterling så samtidig rammer topformen igen, så kører bussen! Så ka´ vi måske nå en 4-5 plads alligevel... :)
Rise and rise again until lambs become lions... YNWA
annonce