Snak

Mere indhold efter annoncen

Rodwell ligeglad med United-rygter

Skrevet af bold
fre 6. maj 2011
Jack Rodwell kædes sammen med Manchester United, men Everton-stjernen bekymrer sig ikke om de mange rygter.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Clemme_
Han skal satme være velkommen.
Burde være hentet tidligere.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Poboy
Jeg mener ikke der er der vi skal lægge pengene, vi har egne folk der om et par år slår igennem på 1. holdet. Rodwell er god, men har været plaget af skader og der priser der snakkes om er for høje.

Køb sneijder til midtbanen, en keeper og en central forsvarspiller - gerne cahill
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af MB_09
Har tendens til at være enig med dig Poboy.
Rodwell er en rigtig god spiller og med fantastisk potentiale, men tror også han vil koste det hvide ud af øjnene.
I en ideel verden slår Pogba igennem på nogenlunde samme plads som Rodwell spiller, i løbet af et par år. Selvom der selvfølgelig er mange måske´er der.

En ny keeper er naturligvis afgørende og en kreativ/central midtbanespiller. Sneijder vil dog også koste kassen, men har svært ved at se andre alternativer. Måske Marek Hamsik eller Jordan Henderdon.

Angående en central forsvarsspiller synes jeg det vil være alt for tidligt at afskrive Jonny Evans. Manden har et gigantisk potentiale og kommer forhåbentlig snart over sin formkrise.

Ingen tvivl om Cahill´s kvaliteter, men et indkøb af ham ville skubbe Evans og Smalling ned i hierakiet, hvilket jeg ikke ville bryde mig om.
Skrevet af Ham dér, du ved nok.
Rodwell er et fint talent, men som en anden sagde har han allerede haft et par skader. Og vi har Pogba der render rundt på U-18, som er et kæmpe talent. 2 år yngre end Rodwell, og i de 2 år kan vi da godt klare os med Fletch, Ando og Carrick. Ja og Giggs. Hellere en offensiv midt frem for defensiv midt.
Manchester United
Skrevet af Poboy
@MB_09

Jeg tror også Pogba bliver stor - sammen med Tunnicliffe og Morrison(Hvis han kan styre sit privatliv), og så er vi dækket ind på midtbanen i mange år.

Derfor ser jeg også gerne Sneijder, der har en perfekt alder til at blive dominere de næste 3-4 år indtil de unge slår igennem, og han har den kreativitet vi mangler på midtbanen. Ja han er dyr, men tror der sker noget med Nani til sommer, måske en byttehandel med Inter. Der har været stærke rygter ang. Young til United - Ferguson har set sig lun på ham..måske som afløser for Nani hvor der har floreret rygter om han er utilfreds med klimaet herunder fodboldklimaet i England....

Evans tror jeg ikke rigtigt på længere...han er for ustabil og har haft mange chancer. Smalling har allerede vist han er fremtidens mand efter Ferdinand, og han er yngre end evans. Han kan sagtens leve et par sæsoner med læring fra Vidic og evt. cahill. hvor han tilbringer lidt tid på bænken.
Ferdinand er desværre skadet meget men er god at have som backup med sin enorme erfaring og blik for spillet.


...spekulationer..uanset bliver det en spændende sommer for united på tranfersmarkedet
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Skrevet af MB_09
@ Poboy

Sandt, det er selvfølgelig spekulationer.
Nu har jeg måske mere fodboldtålmodighed end menigmand - det skal jeg ikke kunne sige, men synes det er for tidligt at afskrive Evans. Manden spillede 2 fremragende sæsoner, og har så desværre haft et større formdyk denne sæson. Skal ikke kunne sige om han har haft personlige problemer eller lignende.
Mange råbte også på Fletcher´s afgang for nogle år siden.

Folks fodboldhukommelse og tålmodighed er umådelig kort. Der er ingen tvivl om Evans´ kvaliteter - dette garanterer selvfølgelig ikke succes, men synes man skal strække sig langt for egen avl.

Min pointe er vel også bare at en ny centerstopper absolut ikke ligger højest på prioritetslisten.

Der er som du nævner et par spændende akademispillere på vej og kunne være super hvis de slog igennem.
Pogba er virkelig lovende og Morrison ligeså.
Dog rapporteres det idag at Morrison igen skal i retten her i maj, denne gang tilsynelandende for noget vold:(

Håber virkelig han slipper for fængsel og tager sig sammen. Det vil være et kæmpe spild af talent otherwise.
Skrevet af Remler
Som mange nævner har vi store talenter rendende rundt.. derudover tror jeg også Cleverley kan blive rigtig stor hvis man giver ham lidt spilletid
EFB og Man Utd fan siden 1999
annonce
0