Snak

Mere indhold efter annoncen
De gør det godt, Brentford-danskerne, selv om alt ikke er positivt: Nørgaard bliver rundet for let ved Aston Villas scoring, og ud over asissten og målet får Roerslev ikke meget ud af det på højrekanten (ved godt, det lyder underligt).

Trods sin fejl er Nørgaard dog en klassespiller, også i PL. Han er vel nok Brentfords vigtigste mand og kommer i vejen for meget, samtidig med at han sætter angreb op. Jeg er også meget imponeret af Mads Bech i dag, som har nogle vigtige indgreb og spiller med stor ro. Jensen spiller også en stor rolle ved Brentfords første mål.
Nu kan jeg ikke sige noget om Roerslevs tid i Vendsyssel, men han var ikke god nok, på daværende tidspunkt, til FCK. Men folk kan jo udvikle sig, og det er jo tydeligvis det som han har gjort. Fedt for ham og dansk fodbold.
Fire danskere på banen, og Frank på sidelinjen - her kommer udtrykket ´danskerklub´ til sin ret. Begge Mads´er gjorde det rigtig godt, Roerslev med lækker assist og fedt mål. Nørgård solid. Mathias Jensen virker ikke særlig skarp, desværre, ved sgu´ ik´ helt om han har niveauet til PL.

Villa spillede rigtig flot i store dele af 1. halvleg, Brentford så til gengæld skidte ud, de kunne ikke finde hinanden, og virkede uden ideer.

Toney ligner een der enten ikke rigtig gider eller ikke rigtig tror på det, desværre, men hele holdet virkede et skridt bagefter i 1. halvleg, det blev bedre, men aldrig prangende.

Trezeguet burde skamme sig for film, ynkeligt, ærgerligt dommeren ikke giver ham en ostemad i præmie.

Meget vigtig sejr for Brentford, må være ærgerligt for Villa.
Landsholdet/OB
Nørgård MOM. Uundværlig for Brentford
Hvad lavede Trezeguet?
Mojn do!
Jeg er også meget imponeret af Mads Bech i dag, som har nogle vigtige indgreb og spiller med stor ro.

Enig med dig i at Bech er virkelig imponerende, bedste dansker idag, sammen med Nørgaard, selvom Roerslev selvfølgelig havde et par afgørende aktioner.
Landsholdet/OB
Hvad lavede Trezeguet?


Lignede en som blev ramt af en finskytte, +/-.
Da Roerslev tog til Vendsyssel, var det dårlig forarbejde at FCK og Mads selv, da han kæmpede mod deres anføre Alexander Juel Andersen, hvem sætte lige anføren af et hold, men det er blevet en god historie. Fuld kredit til Roerslev, for at han har griber chancerne i Brentford, han gør det fantastisk
Hvad lavede Trezeguet?

Faldt til jorden i straffefeltet i overtiden og tog sig til hovedet og rullede rundt, efter et minimal hånd i brysthøjde - lignede noget fra Serie A / La Liga når det er værst.
Landsholdet/OB
Omkring den anden scoring var det sjovt at Mads Roerslev først fik pareret en afsluttede med højrebenet, og derefter scorede med venstre. Han er tilsyneladende højrebenet, men han har en storbror, Mikkel, som faktisk er venstrebenet. Han var divisionsspiller i Vanløse, men indstillede karrieren for år tilbage på grund af rygproblemer.

Lidt fun facts.
annonce