Snak

Mere indhold efter annoncen

Rolig Diks: Kan tale hollandsk med Boile

Skrevet af bold
lør 21. maj 11:41

Kevin Diks er sikker på, det nok skal gå, hvis han skal danne midtstopperpar med Nicolai Boilesen. Vi kan jo tale hollandsk sammen, siger han.Læs hele nyheden her
Skrevet af Gårdmand Ørn
Hvis jeg var Oikonomou og ikke fik spilletid, så ville jeg føle at FCK havde holdt mig for nar i to sæsoner. Han har samlet spillet mindre end hvad der svarer til 5 kampe målt på minutter: https://www.transfermarkt.com/marios-ikonomou/leistungsdatendetails/spieler/174488

Der må gå golf og Wales og fadbamser i den i stedet til næste/sidste sæson. Og jeg under ham det.
Skrevet af MadsLeb
Mig bekendt er Marios skadet, eller husker jeg helt forkert?
-
Skrevet af Beenhakker
Han var i hvert fald skadet mod Randers. Han var med på bænken kampene forinden, så det kan være det er en mindre skade og han er klar igen, men det er nok mere end tvivlsomt om hans form er til at starte.

Oikonomou skal vel også videre til sommer, så der er heller ikke rigtig noget perspektiv i at give ham spilletid, så hellere nogle minutter til Lund.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Hvis jeg var Oikonomou og ikke fik spilletid, så ville jeg føle at FCK havde holdt mig for nar i to sæsoner.

Du aner da ikke, hvad de talte og blev enige om, da han skrev under.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Nemt
Oikonomou er yderst populær i klubben. Giver sig 100% til træning, og støtter op om holdet. En af de usungne helte...
Skrevet af Gårdmand Ørn
Du aner da ikke, hvad de talte og blev enige om, da han skrev under.


Det er selvfølgelig rigtigt. De kan have aftalt at "hvis de andre tre centerforsvarer, og backsene og de største ungdomstalenter ikke er til rådighed, kan du få spilletid."

Det er jo også måske en fed nok hverdag at være fodboldspiller, så måske er det helt perfekt. Så skal han ikke stresse over at fejle i kamp og have ansvar og de ting.
Skrevet af MesutCazorla
Hvis jeg var Oikonomou og ikke fik spilletid, så ville jeg føle at FCK havde holdt mig for nar i to sæsoner.

Han blev hentet af Ståle, så hvad end Solbakken i sin tid har lovet ham af spilletid, kan Thorup vel ikke rigtig stå til ansvar for.
annonce
0