Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af FCN4fun
Alt andet end at takke Rommedahl for hans indsats for landsholdet er jo ubehøvlet.

Tak for alt Dennis, og held og lykke i dit videre liv.
ALTID MOD MÅLET
Skrevet af CV17
Det var da også på tide. Hvis man spørger mig, hører han slet ikke til i professionel fodbold i det hele taget! Det eneste han er garant for, er en høj acceleration og en god udholdenhed, hvilket er fremragende hvis man er elite løber, men som forbold spiller udgør fart og udholdenhed jo kun en lille del af spillet. Rommedahl har jo aldrig været god en boldspiller på nogen måde. Der har været alt for mange fejlafleveringer, kiksede indlæg, alt for mange forgæves taget dybdeløb samt brændte målchancer. Alt i alt, fint landsholdet får nye kræfter ind på hans position, for det manglede da bare...
Skrevet af jobhan
En fin landsholdskarriere han havde. Men det havde trods alt set helt forkert ud, hvis han havde stået med rekorden for fleste landskampe i dag.
Få så Gazprom smidt ud af Champions League. Rusland og Qatar skal fratages VM i 2018 og 2022.
Skrevet af peppesignori
Tak til Romme for indsatsen. Det har for langt de fleste tilfælde været en udsøgt fornøjelse. EN spiller, der kunne løbe fra de fleste, og typisk optage 2 defensive spillere i kontrastød, gav Danmark et uvurderligt spillekort i forhold til vores formation og taktik. Som stort set ALLE andre spillere oplevede Dennis et formdyk hen imod slutningen af karrieren, hvilket på urimelig vis er blevet ført som bevis for, at Dennis ingen berettigelse havde på Landsholdet. 126 landskampe og 21 mål modbeviser de folk. Det er tydeligt, at vi i dag mangler en spiller med Dennis´ særegne kvaliteter i det offensive spil, der, trods udmærkede teknikere som Eriksen og Krohn-Dehli, mangler eksplosivitet og gennemtrængskraft.

Af hjertet tak - livet er for kort til haters.
Skrevet af jano49
CV - Du nævner en masse, som - efter din mening - skulle gøre, at Rommedahl ikke var værdig til proff. fodbold.

Jeg kan nævne en masse sprogbrug i dit indlæg som gør, at du aldrig skulle havde lagt et sådan ind i tråden.
Skrevet af CV17
jano49: Mit sprogbrug i indlægget er skam ok og heldigvis til at forstå, medmindre man selvfølgelig er et fjols... Desuden nu handler denne her tråd heller ikke om mine skrivekompetencer, men om Rommedahls landholdstop, så fokuser på emnet og bidrag med noget fornuftigt, i stedet for at koncentrere dig om alt muligt andet..
Skrevet af Slettet(562140202803)
Det fatter man jo ikke!

Var jeg ikke blevet udtaget i hans situation, så havde jeg saftsuseme også stoppet!

Okay, spøg til side, en udskældt mand, men oftest på et forkert grundlag. Varen har han for det meste leveret, også selvom han bliver husket for afbrænderne.

Silberbauer og Simon P. er vel folk, der også nemt bliver kritiseret, fordi de bliver placeret i halv-umulige situationer og skal få noget brugbart ud af det, når der ikke er andre kvalificerede folk til pladsen. Det er for nemt at sige, at hvis vi havde Ronaldo, så spillede han på højre-kanten, ja, men det har vi bare ikke.
Skrevet af jano49
CV - kan anbefale du læser dit indlæg en gang mere.

Du tager stilling til, hvad du syntes folk er gode til - jeg gjorde det samme.

Rommedahl har - mig bekendt - aldrig selv besluttet han skulle på landsholdet. Den beslutning kan ingen selv træffe, men kan orientere om, at man ikke længere er til disposition, hvis muligheden skulle opstå.

Jeg er helt sikker på, at selv du, har set kampe, hvor du har været særdeles tilfreds med hans indsats. Jeg har også forbandet ham et vist sted hen i kampe, men derfra til at sige, at han aldrig har været værdig til proff. fodbold, det er både usagligt og nedgørelse af mange relativt kompetente mennesker.
Skrevet af Vik222
Jeg vil huske ham først og fremmest for mange mål (tjek statistikken) af en kantspiller.
En kamp, hvor han overraskede ham mig positivt, var i den famøse skandalekamp mod Sverige, hvor han i en desperat 2. halvleg på et tidspunkt blev flyttet ned og spille DEFENSIV MIDT, no less. En halvleg, hvor landsholdsholdet faktisk spillede noget genialt fodbold, indtil Christian Poulsens og ´fodboldtossens´ kollektive hjerneblødning.

Noget af den mere unuanceret kritik, som har været rettet mod Rommedahl, har efter min mening ikke taget de mange dårlige/håbløse afleveringer fra hans landsholdskollegaer med i betragtningen omkring Rommedahl.
Skrevet af CV17
jano49: Jeg er udmærket godt klar over, at manden stopper... Du siger at jeg er nedladende i mine indlæg men prøv lige engang at læse dine egne indlæg igennem igen, for det mener jeg da i den grad også at du er! Men når det så er sagt, er det rigtigt, at han ikke selv har besluttet, at skulle på landsholdet, men det synes jeg da også siger noget om MO. Jeg er selvfølgelig godt klar over, at han i de senere år er blevet lagt bedre til at udtage nye spillere fra forskellige klubber rundt omkring i Danmark og Europa, men alligevel har Rommedahl været med for længe - efter min mening.

Det er rigtigt, at Rommedahl har spillet nogle gode kampe. Jeg husker især hans præstation mod Cameroun ved VM i 2010, men ellers synes jeg, at der har været for langt mellem snapsene. Generelt er jeg altså bare ikke imponeret over mandens niveau i forhold til hans pris samt lønkrav.
Skrevet af peanuts
CV17

det med pris bliver du sgu nødt til at uddybe, ifølge transfermarkt.de er Romme samlet handlet for 4,5 mill. Euro ( at transfermarkt så ikke altid har ret er noget andet ), det er sgu da ikke overvældende, største handel var til Charlton for 3,5.

ved du hvad Romme tjener eller har tjent
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af 1987jbh
Flot karriere af Romme, han har sgu været en profil i mange kampe og mange år! Synes dog også at han nok har spillet en 30-40 landskampe for meget, hvor han har været helt væk, men det skal ikke fjerne fokus fra, at han satme har været vigtig.. Var det ikke også Romme der nærmest plaffede hovedet af ebbe sand, så han scorede mod Skotland i sin tid?
Skrevet af CV17
peanuts: 3,5 mill Svarer også til lidt over 26 millioner, hvilket jeg personligt synes er for meget for en spillet med hans kvaliteter, men igen, som jeg understregede tidligere, er jeg jo heller ikke særlig stor fan af ham. Men angående hans løn kan jeg tydeligt huske, at Brøndby hurtigt ville af med ham grundet de hurtigt indså, at han var for løntung. Af hvad jeg har kunne læse mig til i følge Ekstrabladet, har hans månedsløn ligget på ca. 150.000-180.000 om måned, hvilket må siges at være ret højt for en superligaspiller (hvis dette altså passer).
Skrevet af jonas.noro@hotmail.com
Har været en fornøjelse at se dig spille drømmedahl.


Det føles som om mange glemmer hvor god han var til sidste VM. :D
Skrevet af Recognize
Rommedahl er, ligesom Lord Bendtner, en legende på det danske landshold.. Det kan man ikke komme udenom
Skrevet af peanuts
CV17

er med på at du ikke er fan af Romme men 26 mill. er dog ikke så mange penge og især ikke i PrL, de sidste sæsoner inden han blev solgt til Charlton lavede han 10 kasser og 21 oplæg i 51 kampe for PSV så dårlige stats er det jo heller ikke.

og 150-180 kilo om mdr. i de glade dage i BIF er vel ok for en spiller som kommer hjem som profil.

at de år i BIF ikke blev som ventet er noget andet.

Man må heller ikke undervurdere den respekt diverse modstandere har haft for Romme qua den hurtighed han havde, og 21 kasser på landsholdet er vel ikke så skidt.

men det er igen en smagssag
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af lucas123
utroligt den mand stadig kan stå på sine ben.
Skrevet af ThorsTips
Tak for indsatsen Romme og tak fordi du overhørte kritikken fra alle de hykleriske sofalandstrænere der har siddet hjemme i stuerne og svinet dig til. Du har for kæmpet bravt og vist dit værd på landsholdet. Jeg glemmer gerne dine skæve indlæg og uheldige førstegangsberøringer og fokuserer isteden for på alle dine mål og målgivende afleveringer.
Skrevet af Mkj 77
Jeg syntes sgu han var god.. blev ved med at kæmpe for holdet og med sin speed var han en trussel for modstanderens forsvar, helt uefen med en bold var han altså heller ikke.
Havde en del udfordringer i sin karrieres efterår, men yd ham nu lidt retfærdighed cv
Skrevet af Pranken
YES! Bedste nyhed længe. SÅ mangler vi bare Olsen følger hans Boytoy ud af vagten, så kan det være vi får en chance fremover.
annonce
0