Snak

Mere indhold efter annoncen
JoelAmossen9

Udemærket af den evige 2`er...

Kig på historien. ***.


+1
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
hvor mange hattricks er han oppe på i alle kampe i år?
Joel

+1

Men tror han mente Ronaldo
iHala Madrid y nada más!
RONALDO x3!!!!!!!! Klasse mål
http://i39.tinypic.com/2w4ma6q.jpg http://www.jokeroo.com/pictures/sports/new-barcelona-team.html http://www.flickr.com/photos/62581176@N04/5694039349/
Behøver man overhovedet at kommenterer på Ronaldo? Simpelhen vanvittigt hvad den mand kan sparke ind! Di Maria bør starte på bænken så der gives mere spilletid til spillere som Kaka og Callejon. Han smider alt for mange bolde væk og falder tit helt ud af kampene. Selvom han kan lave fantastiske mål og gode assists mener jeg ikke hans bundniveau er højt nok!
Manchester United og Real Madrid!
At sige Di Maria spillede dårligt er da mangel på indsigt.

Offensivt spillede han ikke op til niveau, men du ser satme sjældent en offensiv kantspiller arbejde så meget for sit hold som Di Maria gør. Man bemærker det ikke, men har knoklere satme røven ud af bukserne for den her klub. Det offensive skal nok komme med et par kampe i benene.
hvor mange hattricks er han oppe på i alle kampe i år?


10 stykker i alle turneringer, give or take
Cristiano er sgu god , hold da op..
Håber bare Real laver en svipser ude mod Athletic nu!
Kan ikke vente til næste clasico, håber Barca trækker det længste strå, men det bliver fandeme svært mod dette Real mandskab!
Fodbold er en fornøjelse!

Så kunne alle real madrid fans endelig ånde lettet op - men skønt at se at I fik gummiben i de sidste kampe. Spændende at se om I skal hive et fesent mesterskab hjem uden at besejre Verdens Bedste i løbet af sæsonen... Vi ses på Camp Nou :)
10 stykker i alle turneringer, give or takeSå vidt jeg ved, er det 7.
annonce