Snak

Mere indhold efter annoncen
@Aceborn:

Ha! - Nu må jeg le. Han er verdens bedste fodboldspiller, intet mindre.
Uhyggeligt hvor farlig Ronaldo er, når han få pladsen. Så er han ustoppelig! Flot sejr, men Atletico kæmpede røven ud af bukserne, men der var bare klasse forskel i form af Cristiano.

Håber Bayern følger med, få hvis de giver Ronaldo den mængde plads, som Atletico gjorde i dag, så er det ude med dem.
@Soy De Yo
Hvordan er du sluppet ud af spændetrøjen her til aften?
Manchester United og Real Madrid!
Ja, virkelig fesent.. Real har scoret 104 mål i 32 kampe! Hold da kæft en kedelig gang fodbold, hva? Tror hellere du skal i seng og sove.

Men tror han mente Ronaldo


Det skal jeg ikke kunne sige, jeg opfattede det bare som om han mente Real Madrid, men kan godt se at den nok var rettet mod Ronaldo. Hvem der er bedst af de to er en smagssag, personligt gider jeg ikke sammenligne dem, vil bare nyde det privilegium at jeg lever på samme tid, som de to er aktive.
Misvisende resultat.. Atletico spillede faktisk ret godt, men Ronaldo udgjorde forskellen.. Vigtig sejr
Ronaldo = Mr. Fantastico.

Hans første to mål er verdensklasse mål, og det efterhånden blevet normalt for Ronaldo, at han scorer sådan nogle mål. Klart MOTM.

Though, vil sige der er honorable mentions til Ramos og Pepe, de stod godt defensivt på banen. Også Coentrao gjorde det godt i Marcelo´s fravær.

Fortjent sejr set over hele kampen, Atletico var godt med, og var med til at gøre kampen god, men statistikkerne lyver ikke. Der er en grund til Atletico ikke har vundet over Real Madrid siden 99.

Nu skal Sporting klares, også skal der et godt resultat på mod Bayern, også håber jeg på minimum uafgjort i El Clasico.
http://www.youtube.com/watch?v=DhYU_znLSRk&feature=bf_next&list=LLkJzk_dUYFjBaYRvy5f2etA&lf=mh_lolz ^. A disgrace to football. http://www.youtube.com/watch?v=ckyGX95vX8o&feature=related ^. Best El Clasico ever! Raul Gonzalez <3
Kom så alle Real Hatters.. Ronaldo er bare lige så god som messi. når man ser hvilke mål han laver idag. så buk jer..
@Spectator

+1

For at anvende hjernen
Det er rigtigt, det er indlysende; det er alle real fansene der er inde og hylle hinanden. Beklager hvis jeg hælder lidt surt i din søde drink. Fortsæt endelig festen, så hopper jeg og Pepe tilbage i spændetrøjen.
annonce