Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvordan kan Benzema skyde HELT ved siden af i 83´ minut? Målet er stort set helt frit.. Elendig indsats af Real Madrid igen idag...
Higuain er da gået helt i stå. Han er desværre lysår fra hans gamle top niveau.
---------------- FC Barcelona Esbjerg fB
Stort tillykke til Granada, der fortjent løber med alle tre points.. Flot disciplineret indsats hele vejen rundt..

Ronaldo gør alt for at nå Messi på topscorerlisten.. Så må Messi bare score to imorgen :)..

Keyzer Soze
> Stort tillykke til Granada, der fortjent løber med alle tre points.. Flot disciplineret indsats hele vejen rundt.

Arh, fortjent og fortjent... Granada havde ikke *et* skud indenfor rammen i dag. At de får 3 point i dag er ene og alene CR7s fortjeneste.
| Arsenal | Barcelona | Brøndby |
Jeg grinte nok lidt mere end jeg burde af ovenstående

OT: Jeg havde virkelig medfølelse for Real i dag, det er virkelig ikke en sjov sæson de har gang i og spillerne kæmpede virkelig. Jeg begriber dog ikke den bænk Mourinho havde valgt til opgøret, han havde jo ikke rigtig flere offensive spillere til 3. udskiftning.
Barcelona - 2005 Juventus - 2005 Sympatiserer med: Tottenham Hotspur, Sporting Lissabon
I det mindste får Real madrid, min klub liverpool til at ligne et verdens klasse mandskab.

hold da kæft hvor ville Real madrid ikke kunne komme i top 8 i Prl.
Arh, fortjent og fortjent... Granada havde ikke *et* skud indenfor rammen i dag. At de får 3 point i dag er ene og alene CR7s fortjeneste.

tja, de kom foran forholdsvis tidligt, lidt heldigt ja, men de kørte sejren hjem på en velspillet måde - høj forsvarslinje, højt pres, spiller bolden fint rundt. om det så var lykkedes hvis madrid ikke havde været så håbløst ringe som de var idag er en anden sag
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Ja, så kan i købe Cavani, Falcao og Ronaldo. Nå nej, sidstnævnte har I i forvejen.


Det var én mulighed. En anden var at rykke mange af de store talenter fra Real Madrid Castilla op i førsteholdstruppen nu hvor mesterskabet alligevel er så godt som væk.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Så blev Ronaldo´s gode hovedspil en ulempe for hele holdet. Jaa, lige der er han bedre end Messi, men det har jeg det nu heller ikke så dårligt med.
@Baristo

Arh, fortjent og fortjent... Granada havde ikke *et* skud indenfor rammen i dag. At de får 3 point i dag er ene og alene CR7s fortjeneste.

Tjaa.. Du har nok ret.. Det var måske lige at stramme den.. Men det var en flot defensiv indsats, der minimum havde fortjent det ene point.. Men nu fik de alle tre på baggrund af et flot mål af Ronaldo.. Når Granada, der var under nedrykningsstregen, kommer foran så tidligt i kampen mod 3. pladsen i La Liga, skal de jo ikke skabe resten af kampen.. Det burde Madrid have gjort, men det evnede de ikke..
Keyzer Soze
Ikke så tit man ser Barca fanboys få stådreng over en Ronaldo scoring.
annonce