Snak

Mere indhold efter annoncen
Voldsomt oversimplificeret fortolkning. Grundlæggende betyder den statistik ikke så meget andet end at Ronaldo foretager langt flere langskud end Costa gør. Lidt spøjst at du kan vende Ronaldo´s eminente langskud evner til at være en negativ ting.
Ved ikke om det er meget bedre at fuldkommmen se bort fra at Ronaldo skyder dobbelt så meget for at score sine mål, især mens man prøver at hylde hans skudevner fra distancen.
Messi burde være blevet nomineret, Pepe burde være nomineret i stedet for Ramos, Godin burde have vundet. Resten (fra denne artikel) er der som sådan ikke noget galt med.

Dog underligt at Dí María ikke hev noget med hjem.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skandale! Hvordan kan ingen Atletico Madrid spillere blive kåret til noget? De vinder overraskende ligaen. Derudover lukkede de færrest mål ind samt Costa blev nr. 2 på topscorerlisten.
The Gunners
Verdens største joke. Keylor Navas har haft en god sæson og solgt til Real: værsgo, ta´ en pris.

Courtois var jo milevidt den bedste målmand samtidig med at Atlético havde ligaens bedste forsvar.

Deres eget ´Årets Hold´ havde 7(!) Atlético-spillere på (link: http://www.lfp.es/en/new…-the-season), men det må vel have været en trykfejl?
Hold nu op en tude-tråd..
Og at man på nogen måder kan sige seriøst at costa burde vinde foran ronaldo..lol..
Og der er da ingen tvivl om at navas er bedste målmand bedømt på stats.

Sjovt er de spillere der har vundet, også de spillere der har de bedste stats på alle relevante parametre..ja, det er da bundkorrupt..

Fortjent simeone vinder prisen som årets træner. Kan der ikke være tvivl om. Det kræver taktiske evner af dimensioner at føre et middelmådigt hold (med en klasse midtbane) til spansk mesterskab.
De las glorias deportivas, que campeón por España --- Hala Madrid ---
Netop fordi han skyder mere udefra, har han jo større chance for at få flere skud på mål?? :D
logik??


- Desuden, CR er jo lidt mindre defensive orienteret spiller, hvor Diegos fokus er at falde dybt, få bolden, aflevere og storm i feltet.
Ellers tager han dybdeløb og fokus mod målet.
jeg har hverken set 200, 100 eller for den sags skyld 50 kampe hvor de nævnte spillere har været involveret, men udfra hvad jeg nu engang har´ set, så kan jeg ikke se en eneste spillere fra Atletico der kunne forstærke hverken Real eller Barca..
Det gør jo så Simeones titel så meget mere i orden. Simeone skabte af semistjerner det bedst spillende hold i Spanien og det afstedkom, (til alt held, fryd og gammen) et fortjent mesterskab. Var de ikke det bedste hold på dagen eller på papiret, så vandt de på fysik, fight eller taktisk triumf.

Man kan vel som hold´ nærmest se en ære i at vinde mesterskabet uden at få en eneste titel for en sæsonmæssig enkeltmandspræstation. Endnu en cadeau til holdét.

Jeg kan dog godt undre mig over årets hold contra titelmodtagerne, og specielt hvis begge kommer fra samme "instans"
annonce