Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber så meget Portugal går videre fra gruppen.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Jeg ser helt klart Frankrig eller Belgien som dem som virker til at være favoritter. Så er der kommet et større felt som kan vinde titlen. Heriblandt Tyskland, Italien, Spanien, England, Portugal og Holland.

Det er mange år siden, at man har haft så et stort felt som egentlig har kvalitet til at kæmpe med om EM. Ellers har det været noget et niveau mellem den bedste og resten.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Hvorledes er Portugals startellever kun overgået af Frankrig? Både Belgien og England er mindst lige så stærke imo. Især offensivt.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Mathews: Du rammer hovedet på sømmet, offensivt er de lige så stærke, men defensivt er især England langt fra.
Da en stærk defensiv er mindst lige så vigtigt for at vinde mesterskaber, så kommer de til kort ift. Portugal.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Portugal har været underdogs flere gange, men har alligevel formået at komme langt, hvor kun marginalerne (straffe) har afgjort det videre forløb.
Jeg ser dem også som underdogs denne gang, hvis man kun ser på truppen (England, Frankrig, Tyskland og Belgien foran).
Alligevel formår Portugal - og her tror jeg sammenholdet + at de ikke har alt for mange stjerner/divaer på holdet samt en god sammensætning af dominerende erfarne spillere og topmotiverede unge = at de når langt. Deres defensiv anført af Pepe, som imo stadigvæk er klart blandt de bedste forsvarer i verden (og måske Portugals stærkeste spiller under det tidligere EM), og så offensiven anført af Ronaldo.
Jeg hepper på dem, de fortjener mere respekt og bør være i plan med de andre tophold til EM - forhåbenligt også fremadrettet.

Afslutningsvis vil jeg nævne, at jeg ser Frankrig som den klart bedste kandidat til at vinde EM.
annonce