Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo jagter succes i Saudi-Arabien: Har vundet alt i Europa

Skrevet af bold
lør 31. dec 09:08

Cristiano Ronaldo begrunder sit skifte til Al-Nassr i Saudi-Arabien med, at han vil dele sin erfaring med Asien, efter han har vundet alt i europæisk fodbold.Læs hele nyheden her
Skrevet af SLarsen71
Der var sgu ingen europæiske klubber der ville røre ham med en ildtang
Skrevet af TheSpursyWay
Så jeg føler nu, at dette er det rette tidspunkt til at dele min erfaring med Asien. Jeg ser frem til at slutte mig til mine nye holdkammerater og sammen med dem hjælpe klubben til at opnå succes, lyder det fra Cristiano Ronaldo ifølge Goal.com.

Ahh, altså den erfaring der handler om “mig mig mig” før klubben. Men fint nok, det passer nok fint til den liga ingen finder interessant.

“Har vundet alt i Europa”… ahh, dit hold har båret dig! For evigt vil du blive husket som egoen, der trak dit hold ned fordi du selv jagtede succes. Det er bl.a. resultatet af de fem Ballon d’Ors, som dit hold har vundet for dig.

Men ses Ronaldo, du vil gå over i glemslen, som en der var tæt på at blive verdens bedste.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af jesperyellow
Ahhh du har ikke vundet Superligaen Christiano…
Skrevet af Martinovic
For evigt vil du blive husket som egoen, der trak dit hold ned fordi du selv jagtede succes. Det er bl.a. resultatet af de fem Ballon d’Ors, som dit hold har vundet for dig.


Gå i seng. Du virker træt.
Mojn do!
Skrevet af YouGottaPayTheTrollToll
Jesus, du er en troll spursyboy!

“Men ses Ronaldo, du vil gå over i glemslen, som en der var tæt på at blive verdens bedste”.

Her tager du alligevel prisen for mest tågede indlæg. Glemmer man en mand der var tæt på at blive verdens bedst? Og jeg tvivler da personligt på at du vil glemme CR, så optaget du er af ham.
En fodboldspiller der næsten var verdens bedste, er vel stadig en jævn god fodboldspiller for at sige det mildt 😅 Og stadigvæk påstår du at han trækker sine hold ned. Ved godt du troller for vildt, med dit indlæg er så fuld af fejl og selvmodsigelser.
Skrevet af Tyrone
Det er jo ren BS.
Ronaldo har tidligere udtalt, at han vil slutte sin karriere med værdighed og derfor ikke skifte til klubber i USA, Dubai eller Qatar, men her står han så klar til at tørne ud i den mægtige Saudi Arabiske liga.
Nu handler det mere end nogensinde om brandet CR7.
Skrevet af Berker
Folk glemmer godt nok hurtigt.

Uanset at hans karriere er gået ned af bakke de sidste par sæsoner, så er det stadig tale om en mand der har vundet Premier League 3 gange, Serie A 2 gange , La Liga 2 gange, Champions League 5 gange, og de dertilhørende cup turneringer, VM for klubhold, EM med Portugal osv.

Det er squ en imponerende karriere.
Skrevet af Morisot
Man skal selvfølgelig have et mesterskab i Saudi Arabien på sit CV for at kunne komme i betragtning som GOAT.
Skrevet af Fl@skebøf
Så længe at han selv tror på det, men døden skal jo have en årsag.
Skrevet af Gentleman-Finn
Der var ingen suptop- eller topklubber der ville have ham. Men det er selvfølgelig fordi han altid havde tænkt sig at stoppe med en mesterskab i Saudi-Arabien. Det er klart.
Skrevet af Slettet(301828230802)
Han har ikke niveau til mere end Al-naassrrrrkaxrahaaa
Skrevet af AaBager
Forstår virkelig ikke man har behov for at tale manden ned. Han er beviset på, hvor langt man kan nå på 25 % talent og 75 % dedikation og vilje. Hvis alle spillere havde hans mentalitet, ville fodbold kunne ses fra månen...

Jeg er dog med på at latterliggøre hans forsøg på at få transferen til at handle om andet end penge. Jeg havde uden at blinke taget samme valg til den løn, men er sikker på han hellere så sig selv i CL til foråret.
Skrevet af Slettet(400625230401)
Vildt folk har ondt over en angriber på knap 38 år ikke har niveauet til en top klub..for ikke lang tid siden omtalte man angribere på 30 år som gamle og pensionsklare.

Og hvordan kan der overhovedet være diskussion om hans karriere og alt han har opnået? Man kan være uenig i hans nye klubvalg og være fan af Messi, men man er stupid hvis man omtaler Ronaldo som en spiller der ikke er blandt de absolut bedste i historien.

Jeg er ikke specielt fan af hverken Messi eller Ronaldo (udover jeg har nydt begge deres fodboldshow gennem årene), men det virker til Messis fans glemmer der er 2,5 års forskel på de to! Er der nogen der tror Messi er på sit topniveau om 2,5 år fra nu?
Skrevet af 2020Guld
Nok mere lyst til at score en kæmpe økonomisk kontrakt, og være 100% i centrum..
Skrevet af Neutralboldfan
Hahaha Spursyboy du må have et sørgerligt liv og i særdeleshed ondt i bagdelen. Du ligner sikkert en grimmere version af Rooney og spiser frysepizzaer hver fredag.
Skrevet af Sydsjællands-Stolthed
@Neutral

Og du lyder som en bitter lille teenage fan. Vildt du tog det så personligt at du havde behov for at få efter manden. Køb en Cristiano plakat og få lidt glæde i dit liv.
Ronaldo er blevet en kæmpe joke og det siger alt om ham, at han skifter til en ligegyldig klub i et ligegyldigt land, bare for stadig at være stjernen og den bedst betalte i klubben. Hans mentalitet er blevet sørgelig og han egoisme og manglende selvindsigt er pinlig.
Skrevet af TheSpursyWay
@Neutral
Det Sydsjælland skrev…

… særdeleshed ondt i bagdelen…

Tænker Ronaldo fanboys er lidt mere øm bagi end mig. Og hvorfor tænker du jeg har ondt bagi? Ronaldo fans har det meget hårdt for tiden…
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af YouGottaPayTheTrollToll
“Og hvorfor tænker du jeg har ondt bagi?”

Måske fordi du har et behov for at kommenterer på samtlige Ronaldo artikler og svine en mand til du aldrig har mødt 😅 Han har tydeligvis gjort stort indtryk på dig.
Skrevet af Bayliss_007
TheSpursyWay

Champions league topscorer for evigt, Madrid topscorer til der kommer en ny Ronaldo og 5 ballon dors, og du tror han går over i glemslen? Nah tror vi er mange der altid vil synes at den drivkraft og mentalitet han har lagt for dagen, har gjort ham til den han er. Synes aldrig titler er vundet på trods af ham, men på grund af ham. Scorer i de store kampe, scorer i de små. Og ærligt tror jeg ikke du kan nævne andre end Messi der når ham til sokkeholderne.
Real Madrid og OB. Ja, jeg er stadig bitter over pokalfinalen imod FCM og ja, Benzema burde vinde Balon D'or.
Skrevet af TheSpursyWay
@Bayliss
Ja, du er så Real Madrid fan… med andre ord: biased. Mærkelige stats du kommer med. Den første kan jo stadigvæk nå at blive overgået af ham du selv nævner: Messi.
Madrid topscorer? Haha, okay… du kan så indsætte hvilket som helst klubnavn og dertilhørende topscorer i klubben. Ingen andre end RM fans kerer sig om det.
Det eneste, der er værd at bemærke er de 5 balloner.
Drivkraft og mentalitet? Det kan jo kun være Ronaldo fans, der skriver sådan noget ævl.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
annonce
0