Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo jagter succes i Saudi-Arabien: Har vundet alt i Europa

lør 31. dec 09:08

Cristiano Ronaldo begrunder sit skifte til Al-Nassr i Saudi-Arabien med, at han vil dele sin erfaring med Asien, efter han har vundet alt i europæisk fodbold.Læs hele nyheden her
Der var sgu ingen europæiske klubber der ville røre ham med en ildtang
Så jeg føler nu, at dette er det rette tidspunkt til at dele min erfaring med Asien. Jeg ser frem til at slutte mig til mine nye holdkammerater og sammen med dem hjælpe klubben til at opnå succes, lyder det fra Cristiano Ronaldo ifølge Goal.com.

Ahh, altså den erfaring der handler om “mig mig mig” før klubben. Men fint nok, det passer nok fint til den liga ingen finder interessant.

“Har vundet alt i Europa”… ahh, dit hold har båret dig! For evigt vil du blive husket som egoen, der trak dit hold ned fordi du selv jagtede succes. Det er bl.a. resultatet af de fem Ballon d’Ors, som dit hold har vundet for dig.

Men ses Ronaldo, du vil gå over i glemslen, som en der var tæt på at blive verdens bedste.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Ahhh du har ikke vundet Superligaen Christiano…
For evigt vil du blive husket som egoen, der trak dit hold ned fordi du selv jagtede succes. Det er bl.a. resultatet af de fem Ballon d’Ors, som dit hold har vundet for dig.


Gå i seng. Du virker træt.
Mojn do!
Jesus, du er en troll spursyboy!

“Men ses Ronaldo, du vil gå over i glemslen, som en der var tæt på at blive verdens bedste”.

Her tager du alligevel prisen for mest tågede indlæg. Glemmer man en mand der var tæt på at blive verdens bedst? Og jeg tvivler da personligt på at du vil glemme CR, så optaget du er af ham.
En fodboldspiller der næsten var verdens bedste, er vel stadig en jævn god fodboldspiller for at sige det mildt 😅 Og stadigvæk påstår du at han trækker sine hold ned. Ved godt du troller for vildt, med dit indlæg er så fuld af fejl og selvmodsigelser.
Det er jo ren BS.
Ronaldo har tidligere udtalt, at han vil slutte sin karriere med værdighed og derfor ikke skifte til klubber i USA, Dubai eller Qatar, men her står han så klar til at tørne ud i den mægtige Saudi Arabiske liga.
Nu handler det mere end nogensinde om brandet CR7.
Folk glemmer godt nok hurtigt.

Uanset at hans karriere er gået ned af bakke de sidste par sæsoner, så er det stadig tale om en mand der har vundet Premier League 3 gange, Serie A 2 gange , La Liga 2 gange, Champions League 5 gange, og de dertilhørende cup turneringer, VM for klubhold, EM med Portugal osv.

Det er squ en imponerende karriere.
Man skal selvfølgelig have et mesterskab i Saudi Arabien på sit CV for at kunne komme i betragtning som GOAT.
Så længe at han selv tror på det, men døden skal jo have en årsag.
Der var ingen suptop- eller topklubber der ville have ham. Men det er selvfølgelig fordi han altid havde tænkt sig at stoppe med en mesterskab i Saudi-Arabien. Det er klart.
annonce