Snak

Mere indhold efter annoncen
Han har ikke niveau til mere end Al-naassrrrrkaxrahaaa
Forstår virkelig ikke man har behov for at tale manden ned. Han er beviset på, hvor langt man kan nå på 25 % talent og 75 % dedikation og vilje. Hvis alle spillere havde hans mentalitet, ville fodbold kunne ses fra månen...

Jeg er dog med på at latterliggøre hans forsøg på at få transferen til at handle om andet end penge. Jeg havde uden at blinke taget samme valg til den løn, men er sikker på han hellere så sig selv i CL til foråret.
Vildt folk har ondt over en angriber på knap 38 år ikke har niveauet til en top klub..for ikke lang tid siden omtalte man angribere på 30 år som gamle og pensionsklare.

Og hvordan kan der overhovedet være diskussion om hans karriere og alt han har opnået? Man kan være uenig i hans nye klubvalg og være fan af Messi, men man er stupid hvis man omtaler Ronaldo som en spiller der ikke er blandt de absolut bedste i historien.

Jeg er ikke specielt fan af hverken Messi eller Ronaldo (udover jeg har nydt begge deres fodboldshow gennem årene), men det virker til Messis fans glemmer der er 2,5 års forskel på de to! Er der nogen der tror Messi er på sit topniveau om 2,5 år fra nu?
Nok mere lyst til at score en kæmpe økonomisk kontrakt, og være 100% i centrum..
Hahaha Spursyboy du må have et sørgerligt liv og i særdeleshed ondt i bagdelen. Du ligner sikkert en grimmere version af Rooney og spiser frysepizzaer hver fredag.
@Neutral

Og du lyder som en bitter lille teenage fan. Vildt du tog det så personligt at du havde behov for at få efter manden. Køb en Cristiano plakat og få lidt glæde i dit liv.
Ronaldo er blevet en kæmpe joke og det siger alt om ham, at han skifter til en ligegyldig klub i et ligegyldigt land, bare for stadig at være stjernen og den bedst betalte i klubben. Hans mentalitet er blevet sørgelig og han egoisme og manglende selvindsigt er pinlig.
@Neutral
Det Sydsjælland skrev…

… særdeleshed ondt i bagdelen…

Tænker Ronaldo fanboys er lidt mere øm bagi end mig. Og hvorfor tænker du jeg har ondt bagi? Ronaldo fans har det meget hårdt for tiden…
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
“Og hvorfor tænker du jeg har ondt bagi?”

Måske fordi du har et behov for at kommenterer på samtlige Ronaldo artikler og svine en mand til du aldrig har mødt 😅 Han har tydeligvis gjort stort indtryk på dig.
TheSpursyWay

Champions league topscorer for evigt, Madrid topscorer til der kommer en ny Ronaldo og 5 ballon dors, og du tror han går over i glemslen? Nah tror vi er mange der altid vil synes at den drivkraft og mentalitet han har lagt for dagen, har gjort ham til den han er. Synes aldrig titler er vundet på trods af ham, men på grund af ham. Scorer i de store kampe, scorer i de små. Og ærligt tror jeg ikke du kan nævne andre end Messi der når ham til sokkeholderne.
Real Madrid og OB. Ja, jeg er stadig bitter over pokalfinalen imod FCM og ja, Benzema burde vinde Balon D'or.
@Bayliss
Ja, du er så Real Madrid fan… med andre ord: biased. Mærkelige stats du kommer med. Den første kan jo stadigvæk nå at blive overgået af ham du selv nævner: Messi.
Madrid topscorer? Haha, okay… du kan så indsætte hvilket som helst klubnavn og dertilhørende topscorer i klubben. Ingen andre end RM fans kerer sig om det.
Det eneste, der er værd at bemærke er de 5 balloner.
Drivkraft og mentalitet? Det kan jo kun være Ronaldo fans, der skriver sådan noget ævl.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
annonce