Snak

Mere indhold efter annoncen
Rettelse dommeren skulle have fløjet. Og hele dommertrioen fejler her med mindre at linjedommerne er blinde.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Når han ikke har fløjtet, har han intet valg andet end at lade den stå.

Sådan er det - skulle han have fløjtet? skulle han nok, men nu gjorde han det ikke da han nok ikke havde set det.. Svært at fløjte for noget man ikke har set.

Hva er det med Ronaldo at løbe ud i tunellen efter hver kamp?


Han skal vel ud og lave mavebøjninger?
Følger: Randers FC - siden det hed Randers Freja /// Newcastle - siden 2010
Mon ikke han løb ned for at se resten i omklædningsrummet?
Var jeg United fan havde jeg nærmere set mig sur på De Gea. Nok gør det ondt, men manden kan vel bide smerten i sig til faren er drevet over? I stedet vælger han at overspille den. Men han tror vel det er en Arsenal mand der rammer ham, for i så fald kunne det jo betale sig.
Så næste gang et hvilket som helst hold ser der kan være en scoring imod dem skal de bare losse deres egen målmand ned, for så er han ukampdygtig og kampen skal stoppes? I princippet kan målmanden jo bare vride om på foden og så ligge sig ned og så er han jo ukampdygtig.
Tåbeligt.


Gud hvor er det en dum kommentar, af flere grunde, og fordi jeg keder mig på arbejdet får du dem alle her. "Hvis et hold ser der kan være en scoring imod dem". Først og fremmest tror jeg du overvurdere spillernes egenskab til at forudse et mål i det tempo kampene kører i, udover det, skal et hold så placere en spiller ved målmanden konstant? Desuden tror jeg man godt kan argumentere for at en målmand har større chance for at forsvare sit mål, ved faktisk at forsøge en redning frem for at smide sig, især når dommeren skal nå at erklære ham ukampdygtig, før bolden går i mål. Til sidst tager du jo en situation og fjerner kontekst fuldstændig. Der går 6-7 sekunder fra De Gea falder til de scorer, så det er satme imponerende hvis De Gea kunne forudse at hvis han smed sig her ville Arsenal få underkendt et mål om 6-7 sekunder.

Du er seriøst den værste type på i et debatforum. Smid dit had og hæv kommentarerne på dine kommentarer.

OT: VAR gør præcis hvad den skal i situationen. Som United fan kan man blive irriteret over dommertrioen er så langsom om at reagere på situationen, men i og med Atkinson først fløjter efter bolden er i mål, er der intet at gøre. I forhold til de to straffesparks-situationer, kan der ikke være tvivl om at Fred skal have straffe, og man kan sagtens dømme straffespark til Arsenal
Alt i alt en velfortjent United sejr. Arsenal havde ikke meget at komme med efter deres scoring, og for en gangs skyld var vi mere pasningssikre og farlige end vores modstander. Jeg tager følgende med:

-Ronaldo er stadig vanvittig og skal spille hver gang, hvis fit.
-Fred kan være med på øverste hylde, hvis han kan holde 2. halvlegs niveau.
-Sancho bliver en stjerne.
-Maquire skal være fast mand i forsvaret. Han skal nok blive stabil og vigtig igen. Manden er vanvittigt god, det så vi for Leicester og landsholdet.

-Jeg frygter ikke Arsenal i topstriden. De kommer foran på et tvivlsomt mål, og deres sammenhængskraft er ikke eksisterende. Mange fejlaflevering og sammenhængende pres, og det var værre end Uniteds, hvilket siger en del. Smith Rowe havde jeg glæder mig til at se, men han var virkelig en skuffelse. Alt for mange boldtab og ofte for sent i sit presspil.
BandittenEmil:
Hvad snakker du om? Had? Hæv niveauet? Dum kommentar? Siger du. Lol.

Det er vist dig der skal hæve niveauet. Magen til mundlort du lukker ud skal man da lede længe efter. Fair nok du ikke er enig men lad være med at fortælle mig hvordan jeg skal opføre mig, når du skyder helt ved siden af.
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Fin kamp i går, godt nok noget fodbold der røg ud over stepperne. Tillykke til United der desværre nok var den fortjente vinder hvis der skulle være en.

Hvis nogen klubber aftager sælger vi gerne Miraa, jeg giver en øl ved førskommende lejlighed som medgift.
Og her viser du jo meget godt du ikke kan forholde dig til information, eller debatere for den sags skyld. Jeg ved ikke om det er min opførsel eller mit indlæg du mener skyder ved siden af, men du kan ikke rigtigt besvare nogle af mine argumenter, andet end du synes jeg er lidt tarvelig.

Var min kommentar lidt lakrids? Muligvis. Kunne det være blevet sagt på en pænere måde? Helt sikkert. Men det ændrer ikke ved at din kommentar var decideret dum
annonce