Snak

Mere indhold efter annoncen
Skift Ronaldo med Son. Så er den der.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
@MesutCarzola
Hvor mange kampe med Ronaldo og Manchester United kampe har du set i 2021-2022?
United har spillet så ringe, at man tror det er løgn. Ikke bare en håndfuld kampe, men siden 2013.
Uden Ronaldos mål, ville de ligge og rode rundt sammen med Pukki..
Det fjerner heller ikke det faktum, at majoriteten hellere havde set Liverpool vinde mesterskabet end City. Men resten af historien kender vi jo ikke sandt?

Er det her en joke? Jeg har seriøst ikke set en eneste fan af de andre top 6 klubber ønske Liverpool vandt fremover City. De er ligeglade når City vinder fordi de ikke kender nogen City fans. Istedet er Liverpool fans så pisse irriterende når vi vinder et trofæ.(Ja, det er vi)
simpelthen pinligt at se den liste uden son. ud med ronaldo. men thats life I guess.
Selvfølgelig skal Ronaldo med. Han har scoret flere mål end Kane, på et forfærdeligt usammenhængende hold.
FCM siden 2002.
Til grin at der er hele 6 Pool spillere med som om de vandt quardroublen og ikke stod tilbage med de 2 små pokaler, nogle sølvmedaljer og 3 finaler hvor de ikke formåede at score hvis man ser bort fra straffesparkskonkurrencerne.

Delt topscorer Son ikke på listen i forhold til Mane´ eller Kane der lagt sammen med hans mange assists kun overgås af Salah. Herudover ingen Chelsea backs med er jo latterligt i forhold til den afgørende betydning de har haft for Chelsea´ 3. plads på trods af en del skader.

Endelig kan man diskutere på målmandsposten om det er antal redninger, vigtige redninger, betydning for hold etc. eller målmænd der bare har været båret af holdet og særligt deres forsvar der er afgørende for valget. For jeg er bare nødt til at sige at både Becker og Ederson jo har ligaens færreste redninger, mindst betydning i henhold til vundne points for deres hold og i den grad lever af stærke hold og forsvar, hvorfor det er misvisende at vælge netop en af de to som målmand.

Omvendt vil det også være vanskeligt at vælge en som De Gea der er gået mere end dobbelt så mange mål ind imod, men til gengæld har hans betydning været tydelig for alle samtidig med at han ligger i top for antal af redninger og points reddet/vundet for United. De Gea´ betydning for United og reddede points overstiger langt Becker og Ederson i den forgandne sæson og derfor burde have have været valgt foran Becker imo. Becker burde i hvert fald som min. aldrig have været valgt...
@Shamran
Kan du ikke holde Ederson ude. Da han ikke er kåret af PFA, men nøjes med at rette din kritik mod Becker.
Har fundet alle keeper stats frem og tænkt lidt mere over det og er kommet frem til følgende:

José Sá
Cancelo VVD T.Silva Robertson
B.Silva Rodri KDB
Salah Ronaldo Son

Fabinho/Rodri kan vel diskuteres, og måske Rüdiger kunne være med i stedet for T.Silva, men generelt synes jeg det her passer meget godt.

Edit: TAA med sine 12 assists osv er nok også til debat på højrebacken.
FCM siden 2002.
annonce