Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo nægtede indskiftning: Ten Hag provokerede mig

Skrevet af bold
tor 17. nov 20:41

Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo følte sig provokeret over, at manager Erik ten Hag bad ham spille tre minutter mod Tottenham.Læs hele nyheden her
Skrevet af Balder24
Både United og Ronaldo er ikke længere et match. Under OGS var den nok gået, men Ten Hag er iskold......
Skrevet af Improvise
Part 1 interview https://youtu.be/eXQV4x18qXA

“Losers complain, winners train.” – Jose Mourinho
“Some people think football is a matter of life and death. I don’t like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.” - Bill Shankly
Skrevet af cloc
Forsæt!
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Wise1964
Fantastisk interview … satme ris i alle retninger inklusive egen røv 😂🥊
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(282146220312)
Ten Hag er virkelig overvurderet. Han egner sig ikke til at bruge sine spillere. Han får sparket næste sæson. Wait & Watch
Skrevet af Tonytouch
Han er virkelig overvurderet og bliver talt op til mere end han er. De ligger lige præcis hvor de gjorde sidste sæson på samme tidspunkt, på en 5 plads med næsten samme antal point.
Skrevet af JEGerUenig
Han er virkelig overvurderet og bliver talt op til mere end han er. De ligger lige præcis hvor de gjorde sidste sæson på samme tidspunkt, på en 5 plads med næsten samme antal point.


Hmmm .(6) plads... Men du har helt ret United startede godt sidste sæson! De hentede 24 Point på 15 kampe. Det har de så gjort på 14 kampe i år.

Der hvor forskellen lå er jo de var absolut forfærdelige det sidste halvdel af sæsonen... De resterende 23 kampe skaffer de sig kun 34 Point.


Det kræver kun ETH laver 35 point de næste 24 kampe også har de bedre sæson en sidste. Og med den fremgang der har været er det 100% garanteret.
Skrevet af mstorm85
Jeg kan ikke helt forstå kritikken af Erik ten Hag. Han er den første der tør gøre det rigtige - nemlig at smide egoisten Ronaldo på porten fordi han skader holdet. Dernæst tør han bruge de unge spillere, som United jo tidligere har været kendt for. Til sidst opnåede han en semifinale med Ajax, som de burde have vunder over Spurs og dermed have spillet finalen mod Liverpool. Indtil videre synes jeg han gør det mere end godt.
Skrevet af Kenken
Hold kæft hvor er Ronaldo ved at være topmålet af latterlighed. Selv Mbappe virker langt mere sympatisk efterhånden
Skrevet af Shamran
OGS blev fyret efter 12. runde da vi tabte 4-1 mod oprykkerne fra Watford og da havde vi 17 points imodsætning til 26p for 14 kampe nu her.

Vi har mødt samtlige hold i top 6 (eller 7 hvis vi medregner Newcastle) (iøvrigt som eneste hold i top 6/7) og har kun tabt til City nu her, mens vi da OGS blev fyret kun havde mødt Spurs, Pool og City hvoraf vi tabte i de to sidstnævnte tilfælde begge kæmpe stort.

Da Rangnick tog over spillede United som en sæk lort resten af sæsonen efter en faktisk hæderlig start af OGS pointmæssigt hvilket endte ud i den ringeste sæson nogensinde målt på point og mål indkasseret nogensinde af noget United hold.

Det er facts!

Mange har korsfæstet OGS for sidste sæson og at Rangnick overtog et "umuligt" projekt, men specielt bortset fra de 2 snittere mod Pool og City så var starten rent faktisk hæderlig oven på forrige sæson hvor United var blevet nr. 2 - det var resten af sæsonen derimod ikke. De samme spillere som blev nr. 2 var nu alle sammen elendige ifølge Rangnick, hvoraf de nu blomstrer op under ETH - det var da pudsigt :-).

Det er fint at alle udenfor United inkl Ronaldo, som vi snart kan medregne i den ligning ikke tror på ETH, men det gør langt størstedelen af United fans. Ja, mange mener han er den bedste manager siden Fergie og så er det sådan set ret ligegyldig hvad andre synes inkl. den 1/2 mia followers Ronaldo har på Instagram. De er ikke United fans, de kender ikke klubben og langt størstedelen aner intet om fodbold.

Personligt mener jeg at ETH har håndteret hele Ronaldo situationen langt langt over forventning efter at være stillet i en umulig position af ledelsen i sommers der nægtede at erstatte ham med en anden striker der passede til ETH´ ønsker og fremtidige projekt. Denne striker har vi helt sikkert manglet og vi skulle endda nok have haft 2 med tanke på at Martial næsten har været skadet hele sæsonen.

At en spiller er utilfreds med en manager der sætter ham på bænken ganske enkelt fordi han ikke performer er set rigtigt mange gange før og understreger bare at for ETH der handler det om holdet og ikke om enkelt personer. Casemiro kom også først på holdet da han havde spillet sig til det, men sad jo på bænken i starten da McT ganske enkelt performede bedre. Så der er ingen forskel på spillerne hvilket netop er en af mange grunde til at mange United fans er vilde med ETH.

Der er rigtig langt før United igen er en magtfaktor i den øverste liga i England og Europa, men ETH har på meget kort tid efter de 2 første kampe fået gang i både spillere der var begravet så sent som sidste sæson under Rangnick der ikke troede på dem såvel som resultaterne.

Vi dominerer nu kampe vi ikke gjorde under OGS og slet ikke under Rangnick der tappede spillerne for noget så simpelt som spillelyst. Vi spiller med en høj forsvarslinie der fungerer, men mangler at omsætte chancer i mål da der er brændt alt for meget oppe foran og heraf er Ronaldo så absolut medskyldig da 3 mål i 15 kampe åbenlyst bare ikke er godt nok for en striker i United.

Manden har været vores suverænt ringeste 9´er i denne sæson når man ser på mål og assist pr. kampe og minutter og når man ser på xG, hvilket Piers pudsigt nok ikke kommer ind på.

Det er hverken ETH, Glazers eller nogen andres skyld at Ronaldo ikke har performed bedre end han har på banen, men udelukkende ham selv. Og "interview´et" hvis vi skal kalde det det at læse op på forhånd aftalte spørgsmål spørger ikke ind til det ligesom der er et hav af andre spørgsmål Piers ej heller kommer ind på hvis dette skulle have været et seriøst journalistisk kritisk interview.

Da det reelt er et langt Ronaldo statement og intet har med et interview at gøre er det lidt svært at tage seriøst i det hele taget.
Skrevet af rolig
altid en krukke. for fin til 3 minutter i man united
Skrevet af VIF57
Det er tydeligt, at der ikke er så meget at fortælle om pt herinde.
Så hver dag en 5-10 indlæg om Ronaldo-ManU gate.
Ligner en gang Se og Hør/Billed-Bladet.
Skrevet af Mindtrick365
I´ll take that bet !. ETH for the change.. !:D
Skrevet af phillipjensen
AaB mangler en go indskifter
Skrevet af Tangopro
ETH ryger - han får sæssonen færdig og i sommerpausen konkluderer management at projektet har fejlet. Det kan da godt være han kan sole sig af at være iskold, men han stadig en middelmådig træner med en middelmådig trup. Og ja CR7 er også endt med at blive en pauseklovn... og så kan der vist ikke koges mere grød på den historie.
Skrevet af Taco mix
I artiklen ser Ronaldo meget indad, og faktisk fortryder og undskylder.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Fatty
“Jeg er ikke den slags spiller” - fed indstilling godt han ikke er en rollemodel eller noget… tænkt hvis de andre spillere lod sig inspirere… hvor sent i kampen skulle alle indskifterne mon så være brugt før det var for sent - fordi vi ikke havde “den slags spillere på bænken…”??
Det ville klæde ham at kigge indad og arbejde sig ud af den scoringskrise han tydeligvis har været i… der er ingen tvivl om at havde han scoret på bare halvdelen af de chancer han har brændt i denne sæson så havde alt været fryd og gammen og ETH havde været hans bedst buddy - det hele handler bare om CR’s “midtvejskrise” hvor kroppens forfald ikke længere kan holdes fra døren…
ETH er den rette mand på posten og alle de der siger det modsatte er bare ude i ønsketænkning fordi de ikke kan lide at United er på vej tilbage mod toppen… fedt👌🥳
***Manchester United***
Skrevet af Maartiin
Meget sjovt at det var præcis det Conte gjorde ved Eriksen i starten af Inter tiden - At han kom ind 3 minutter før slutfløjt - Han gjorde det bare uden at trække en mine.. Men Ronaldo du skal sætte dig selv højere !! Og nu spiller de sammen i United og hvem er i de flestes øjne den bedste i sæsonen for United: ERIKSEN
Skrevet af Christian HJ
det er da klart at når man kun tjener +50 mio kr om året, så kan arbejdsgiveren da ikke tillade sig at stille krav, vor herre bevares
annonce
0