Snak

Mere indhold efter annoncen
"Det er kun indtil de er røget ud"

Ok. Godt at have en ekspert på området.
Alle dem jeg har talt med siger ellers, at de bliver modtaget som helte lige meget hvad der sker og at festen fortsætter. Men det ved du nok meget mere om end dem.
Hold da op hvor var portugal ringe og marokko god
Utroligt ar portugal ikke holdt sig til planen også kommer et hold som marokko og holder sig præcis til planen!!
Øv, Marokko har ikke fortjent videre deltagelse med deres hærværk og optøjer rundt i Europa. Føj

Vil du ikke uddybe denne kommentar?
Det er nu lidt sjovt hvor mange af de samme mennesker som for måneder tilbage sad og hyldede Real Madrid for deres pragmagtiske tilgang til tingene hvor de var decideret udspillet imod både PSG og City nu sidder og hyler over Marokkos tilgang til tingene fordi de gerne havde set CR7 løfte VM pokalen.

Personligt er jeg som Barca / Messi fan selvfølgelig glad for at dette ikke kommer til at ske. Og der er da også noget smukt ved at de her underdogs går så dybt i en VM turnering, men, for fodboldens skyld synes jeg et par semifinaler der hed:
Arg - Bras og Fra/Eng - Por havde været langt federe og mere underholdende end det vi får nu med kedelige Kroatien der kun har domineret én kamp og Marokko der også må formodet at være tvunget til igen at spille drillo-bold og være overmatchet

Slutteligt - tak for alt til CR7 i VM sammenhæng (formodentligt), aldrig været min kop the eller den største for mig men fortjener selvfølgelig masser af respekt for han karriere og hvor stor han er blevet på sit talent og hårde arbejde.
@A7X4ever

+1
Den korte avis
Hehehe du har fået for meget pik i dine små huller kan du ikke holde til det din svansekarl men bare rolig du får mere endnu Hold ud hold ud knep en klud imens ordner vi din kone hver gang du tænker på hende hun som har fortjent en pik og ikke en lille bille der stikker af som dig med mindreværdskompleks.. shit..

Vi hygger hold ud brormand du er og forbliver en helgen forevigt igen og igen og fuck alle de små tøser som tror de mænd som der er liderlige over at se en legende uden lige bryder sammen i tåre!! Den største fejl han begik var at vende hjem til United som virkelig har pisset på ham.. se hvad der kommer til at ske nu med jeres lille tabermentalitet stakler sådan er det at danse med Diablo.. hehehe lad ham kneppe jeres luderkoner forevigt i klamme dyr uden ære.. føj.. Halla Ashua Ashura er med dig Cristiano.. En vinder kan aldrig ødelægges, kun blive stærker.. Nu skal der boller i suppen eller bolles i suppen af jeres liderlige koner der har fortjent at mærke hvordan en pik mærkes og hvad det vil sige at komme, vi takker jeres kvinder det på tide i bliver fri for jeres vatpikke mænd tak for alt piger I er endelige fri nu 🙏 👈 og i kære tabere der har det godt ved at se et andet menneske have det skidt, Velkommen til Djævlen - husk at dans med og spil pik så ordner vi resten ✋ HALLAH CRISTIANO 🙌
Dejligt at se tabernaldo uden noget bud på hvordan der skulle scores. Han er jo helt væk og kan Intet ander end fem step-overs efterfulgt af bold tab.

Endeligt er det store scam væk🍾🍾🍾🥳
Det er jo ret naturligt at nogen vil skrive noget provokerende og det må man da også godt. Der er jo ikke nogen i tråden som har været decideret modbydelige over for nogen herinde. Hahaha og der er en som kalder på administrator hjælp... Come on.

(Okay YoGo kom lige til undsætning) HAHAHAHA

Og tror ikke folk hader en hel portugisisk nation, blot størstedelen af spillerne på deres hold og dermed taler landsholdet ned, ikke landet. (Ronaldo, Pepe, Bruno mfl. er i hvert fald stærke og rimelig usympatiske karakterer)

Og så kan man snakke om Ronaldos modgang og at det er synd. Der var en som skrev "Messi - aka mere magt end dommeren".
Ronaldo møder jo al denne modgang fordi han tror han er mere magtfuld end træner og hold. Så det er en naturlig reaktion på hans personlighed. Han skaber simpelthen mere konflikt end han aner pga. hans "vindermentalitet".

Et stort problem i det her VM er, at spillerne taler for meget og dem på bænken render rundt i det tekniske felt. Der går lidt Clement i det.
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
annonce