Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KAKA8
Young Buck: Hvorfor har du nøjagtig den samme signatur som mig?
Skrevet af casillas
Man ser dog også en del storsejre i England trods alt. Senest Liverpools 5-0, men Chelsea startede jo sæsonen med var det ikke 8-0, 7-0 og 6-0 i de første 3? Tottenham slog Wigan 9-1 sidste sæson.

Så jeg synes det er for sort/hvidt bare at sige at alle hold i England dækker bedre op, men mentaliteten er en anden. I England bliver der ofte gået lidt mere til den i begge ender, mens der er mange spillere i Spanien der kun rører sig når holdet har bolden.

I England er der til gengæld en del hold der virkelig spiller betondefensiv mod de store hold for at undgå en snitter. I Spanien er det de færreste hold der kan finde ud af dette fordi det ikke er sådan man spiller i Spanien. Forsvarene i Spanien (og Portugal) ser nok også derfor ringere ud end de gør i England (Italien og Tyskland) set udefra, men statistikken siger faktisk noget andet. 2.76 mål pr. kamp er gennemsnittet i denne sæsons PL, mens det er 2.73 i La Liga. (Serie A, 2.46) og i sidste sæson var det 2.77 i PL, 2.71 i La Liga.

Jeg tror det har noget at gøre med at de fleste spanske hold ofte forsøger at holde på bolden fordi det er deres bedste chance for at undgå at indkassere. Man har før i tiden set hold der har gravet sig ned på Bernabeu blive kørt ud af banen, mens hold der spiller med høj boldbesiddelse og går til modangreb faktisk har haft relativ succes med det. Det var dog mest dengang Real Madrids forsvar ikke rigtig duede til noget, det er der blevet strammet lidt op på siden.

Jeg er bestemt ikke et sekund i tvivl om at et hold som Bilbao ville klare sig godt i PL, for deres fysiske spillestil gør at de ikke indkasserer mange mål, mens hold som Levante, Gijón, Almeria, Herculés og Zaragoza nok alle ville rykke ned. Til gengæld tror jeg godt et hold som Depor kunne klare sig, men deres dårlige angreb passer bare ikke til den spanske liga, og jeg er alvorlig bange for at de ryger ned i år. Det ville være en skam at se sådan en traditionsklub der for bare 10 år siden var et etableret tophold, og sågar også store i Europa (hvem husker ikke da de vendte 1-4 mod Milan og gik videre) rykke ned, men deres spillestil passer ikke ind i ligaen.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Slettet(500050190511)
Er det bare mig, eller virkede Sevilla næsten så dårlige at man skulle tro det var aftalt spil? Har siddet og kigget målene igennem og synes virkelig at det ser ud til at Sevilla-spillerne slet ikke går efter bolden overhovedet, men nærmest "tillader" målene...

Eller var de bare helt uhørt dårlige? undrer mig bare at man kan være SÅ dårlige, eller om nogen bare havde spillet rigtig mange penge på den kamp? Jeg er mistænksom...
Skrevet af Heavil
Tak for hjælpen, Real Madrid. Så skal Bilbao bare dumme sig i en af de sidste runder, så ser det hele fint ud. Vi kan selvfølgelig også bare selv slå Mallorca imorgen.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Skrevet af sodhi
@Heavil
Tak for hjælpen, Real Madrid. Så skal Bilbao bare dumme sig i en af de sidste runder, så ser det hele fint ud. Vi kan selvfølgelig også bare selv slå Mallorca imorgen.


Det ville min betting kupon sætte pris på, så få nu lige klaret dén! :)
Skrevet af Jonson10
Det er jo ren klasse
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Clemme_
Mål Spiller Klub
33 Cristiano Ronaldo Real Madrid
31 Lionel Messi Barcelona

Holder ikke med nogen af dem. Men håber ldit at CR holder den, så Barca folkene ikke får alt for meget at blamere sig over .o)
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af El Socio
Cristiano har scoret 34. Hans frisparksmål, der blev rettet af af Pepe, tæller med hos Marca, der uddeler Pichichi´en, prisen til årets topscorer.
Folk bør kende sandheden
Skrevet af bruger
Det må være den spanske ligas officielle side, LFP, der tæller. Jeg tvivler på, om Messi overhovedet ville dukke op på redekationen for at modtage prisen.
Skrevet af El Socio
Det må være den spanske ligas officielle side, LFP, der tæller. Jeg tvivler på, om Messi overhovedet ville dukke op på redekationen for at modtage prisen.


Men det er det så ikke...

Og Messi dukkede da op sidste år for at modtage den.
Folk bør kende sandheden
Skrevet af NKH 1
Kæft Ronaldo er sygt meget "on fire" (Haha! Fik I den?!)!!

Så tror man at Messi er den sikre topscorer, men så laver Ronaldo lige 4 mål og så besidder han den plads!

Dejligt at se Kaká være rimelig meget tilbage på et lovende niveau.

Alt i alt en skide flot kamp, og utroligt, når det var på udebane mod Sevilla!

Også fandme sygt, med 3 assist fra Özil...
Hvorfor er jeg banned?? - Bliver man banned bare man laver en ironisk tråd om Arshavin?!
Skrevet af AlstrupLFC
respekt real...
Skrevet af Kassow-Rossing
Casillas
Kloge ord m.h.t. din analyse

OT
Flot kamp af Real Madrid, hvor enhver offensiv spiller løber helt korrekt og dermed får Sevillas forsvar til at se ud af H til. Barcelona har vundet ligaen, og vinder højst sandsynligvis også CHL, så man bliver nødt til at give sine fans så meget som muligt og få spillet folk som Kaka og Benzema helt ind på holdet inden sommerpausen. Jeg syntes Canales skulle være sendt på banen i 2. halvleg, men man kan ikke få det hele.

Ronaldo tordner igen og viser endnu engang, at han er verdens bedste fodboldspiller, og har været det hele 2010 og 2011 nu. Uheldigvis for ham (personligt) spiller der en næsten lige så god argentiner på et drømmehold, hvor enhver mand ser bedre ud end han er, og dermed får verdens bedste fodboldspiller heller ikke titlen næste år. 34-31 til Ronaldo
Skrevet af bruger
@ El Socio

Jeg tror nu, at både Ronaldo og Messi går udfra ligaens officielle sides liste og ikke en Madrid-avis. Sport kunne også lave sådan en kåring, hvor de fjerner to af Ronaldos mål af en eller anden grund.
Skrevet af DuTagerFejl
Kassow -

Lidt farvet måske. Ronaldo har vist ligeså gode medspillere :). Ronaldo har spillet en fantastisk sæson, men bliver lidt overskygget af, at han er usynlig i alle 5 el classicos. Jeg mener dog stadig, at hans attitude i den første semifinale var mere end beundringsværdig!
Die Fohlen, De Hviie & The Citizens
Skrevet af Don_Mambo
Kassow-Rossing: Nu var det ikke videre svære mål ronaldo fik scoret mod en håbløs keeper og et sevilla hold der ikke gad spille fodbold(ser vi bort fra Negredo). Lidt farvet kan vist ikke gøre det i dit tilfælde..
Arsenal FC København
Skrevet af bruger
Og noget, der næsten er ligeså vigtigt som målene, er assistene, hvor Ronaldo ikke kan følge med Messi. Messi har lavet hele 18 assist, mens Ronaldo har lavet 8. Og derudover er mange af Ronaldos mål på straffe. Messi har også scoret flere mål i alle turneringer, han har været med i.

Så forstår ikke, hvordan Ronaldo lige pludselig er blevet verdens bedste, fordi han scorede fire mål mod et decideret elendigt forsvar.
Skrevet af Unkap
Nogen der ved om Ronaldo efterhånden er ved at nærme sig de 50 mål i denne sæson???
Kartofler
Skrevet af Mosse morfar
Da godt for Pomadedrengen at få en succesplevelse! Der er lidt længe imellem for tiden ;)
Skrevet af Madridismo!
Men når Messi scorer 2 mål mod et hold med 10 mand på banen og bortset fra de to mål har spillet dårligt hele kampen, så er han en troldmand, så kan ingen måle sig med ham, så er han gud. Kan godt se det.
Madridista til jeg dør, intet kan ændre på det. Er også Liverpool fan. Mourinho er verdens bedste træner. Sympatiserer med West Ham, Udinese og Schalke 04.
annonce
0