Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo og Real udraderede Sevilla

lør 7. maj 2011
Real Madrid tildelte Sevilla en ordentlig lussing, da de her til aften slog dem med hele 6-2. Cristiano Ronaldo nettede fire gange i ydmygelsen.

Læs hele nyheden her
Flot kamp af Real Madrid og fuldt fortjent sejr til dem. Sevilla spillede godt nok ringe. Fremragende kamp af Ronaldo. 4 mål og kunne sagtens have scoret flere. Han er vanvittig!
Spanien: FC Barcelona Danmark: Odense Boldklub \"Just when José Mourinho thought he had the answers, Pep Guardiola changed the questions.\" — Marti Perarnau, journalist
Klasseforskel nøjagtigt som i sidste udekamp mod Valencia. Ser lovende ud for næste sæson...
6-2 og 6-3 mod hhv. Valencia og Sevilla, begge på udebane. Det er jo absurd at tænke på, at de to ret beset betragtes som udfordrere til Barca og Real.
Lækkert man lige nåede at slå om til 2. halvleg, Ronaldo er klasse.
When nothing is right.... Go left [b]Esbjerg fB[/b] Manchester City
Det var en gedigen udmygelse, og sejren kunne sagtens have været større. Men det er ikke en kamp, nogen af forsvarene kan være stolte af. Det tangerede til tider feriebold.
Dejlig sejr, jeg synes virkeligt at offensiven kører godt for tiden.

Udover Ronaldo vil jeg gerne fremhæve Kaká, jeg synes han spiller en fin kamp, jeg tror mere og mere på at han kan finde sit gamle niveau, det ville virkeligt være gyldent.

Real Madrid spiller sgu som dag og nat.

Vanvittigt flotte præstationer imod Valencia og Sevilla - og så falder de helt ned imod Barca og Zaragoza.
Hold da op, 4 mål af Ronaldo, han sætter pres på Messi.
Utroligt at de kan vinde så stort på udebane.

http://boldvideo.dk/sevi…real-madrid
Det er utroligt så overlegne Barcelona og Real Madrid er i Spanien. Real Madrid spillede jo langt fra prangende, og alligevel lukker Sevilla 6 mål ind.

Ronaldo er dog blevet en langt bedre spiller på det seneste - slet, slet ikke så egoistisk som for få år siden. Han var flere gange for langt tilbage på banen og lavede endda clearinger på venstreback. Han må lige se at finde den gyldne mellemvej.

Der var kun tre spillere der imponerede mig i dag, og det var Özil, Kaká og Ronaldo. Resten spillede gennemsnitligt.
Fanatisme er kilden til alt ondt.
Káka skal have en sæson mere, minimum. Fantastisk spiller, fantastisk karakter.
Madridista til jeg dør, intet kan ændre på det. Er også Liverpool fan. Mourinho er verdens bedste træner. Sympatiserer med West Ham, Udinese og Schalke 04.
annonce