Snak

Mere indhold efter annoncen
Young Buck: Hvorfor har du nøjagtig den samme signatur som mig?
Man ser dog også en del storsejre i England trods alt. Senest Liverpools 5-0, men Chelsea startede jo sæsonen med var det ikke 8-0, 7-0 og 6-0 i de første 3? Tottenham slog Wigan 9-1 sidste sæson.

Så jeg synes det er for sort/hvidt bare at sige at alle hold i England dækker bedre op, men mentaliteten er en anden. I England bliver der ofte gået lidt mere til den i begge ender, mens der er mange spillere i Spanien der kun rører sig når holdet har bolden.

I England er der til gengæld en del hold der virkelig spiller betondefensiv mod de store hold for at undgå en snitter. I Spanien er det de færreste hold der kan finde ud af dette fordi det ikke er sådan man spiller i Spanien. Forsvarene i Spanien (og Portugal) ser nok også derfor ringere ud end de gør i England (Italien og Tyskland) set udefra, men statistikken siger faktisk noget andet. 2.76 mål pr. kamp er gennemsnittet i denne sæsons PL, mens det er 2.73 i La Liga. (Serie A, 2.46) og i sidste sæson var det 2.77 i PL, 2.71 i La Liga.

Jeg tror det har noget at gøre med at de fleste spanske hold ofte forsøger at holde på bolden fordi det er deres bedste chance for at undgå at indkassere. Man har før i tiden set hold der har gravet sig ned på Bernabeu blive kørt ud af banen, mens hold der spiller med høj boldbesiddelse og går til modangreb faktisk har haft relativ succes med det. Det var dog mest dengang Real Madrids forsvar ikke rigtig duede til noget, det er der blevet strammet lidt op på siden.

Jeg er bestemt ikke et sekund i tvivl om at et hold som Bilbao ville klare sig godt i PL, for deres fysiske spillestil gør at de ikke indkasserer mange mål, mens hold som Levante, Gijón, Almeria, Herculés og Zaragoza nok alle ville rykke ned. Til gengæld tror jeg godt et hold som Depor kunne klare sig, men deres dårlige angreb passer bare ikke til den spanske liga, og jeg er alvorlig bange for at de ryger ned i år. Det ville være en skam at se sådan en traditionsklub der for bare 10 år siden var et etableret tophold, og sågar også store i Europa (hvem husker ikke da de vendte 1-4 mod Milan og gik videre) rykke ned, men deres spillestil passer ikke ind i ligaen.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Er det bare mig, eller virkede Sevilla næsten så dårlige at man skulle tro det var aftalt spil? Har siddet og kigget målene igennem og synes virkelig at det ser ud til at Sevilla-spillerne slet ikke går efter bolden overhovedet, men nærmest "tillader" målene...

Eller var de bare helt uhørt dårlige? undrer mig bare at man kan være SÅ dårlige, eller om nogen bare havde spillet rigtig mange penge på den kamp? Jeg er mistænksom...
Tak for hjælpen, Real Madrid. Så skal Bilbao bare dumme sig i en af de sidste runder, så ser det hele fint ud. Vi kan selvfølgelig også bare selv slå Mallorca imorgen.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
@Heavil
Tak for hjælpen, Real Madrid. Så skal Bilbao bare dumme sig i en af de sidste runder, så ser det hele fint ud. Vi kan selvfølgelig også bare selv slå Mallorca imorgen.


Det ville min betting kupon sætte pris på, så få nu lige klaret dén! :)
Det er jo ren klasse
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Mål Spiller Klub
33 Cristiano Ronaldo Real Madrid
31 Lionel Messi Barcelona

Holder ikke med nogen af dem. Men håber ldit at CR holder den, så Barca folkene ikke får alt for meget at blamere sig over .o)
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Cristiano har scoret 34. Hans frisparksmål, der blev rettet af af Pepe, tæller med hos Marca, der uddeler Pichichi´en, prisen til årets topscorer.
Folk bør kende sandheden
Det må være den spanske ligas officielle side, LFP, der tæller. Jeg tvivler på, om Messi overhovedet ville dukke op på redekationen for at modtage prisen.
Det må være den spanske ligas officielle side, LFP, der tæller. Jeg tvivler på, om Messi overhovedet ville dukke op på redekationen for at modtage prisen.


Men det er det så ikke...

Og Messi dukkede da op sidste år for at modtage den.
Folk bør kende sandheden
annonce