Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo om Rooney og Neville: De er ikke mine venner

Skrevet af bold
man 14. nov 22:25

Piers Morgan har frigivet endnu en del af interviewet med Cristiano Ronaldo, hvor portugiseren fortæller, at han ikke anser Wayne Rooney og Gary Neville for sine venner. Læs hele nyheden her
Skrevet af Parvis
Dejligt at bold.dk igen bekender kulør som et rent sladderblad. Når nu det her interviews skal bruges til 10-20 artikler, hvorfor så ikke fremhæve, at Ronaldo hænger Glazers ud?

Endelig nogen indenfor klubben som tør nævne deres altødelæggende effekt.
Skrevet af Slettet(412107221412)
ronaldo har i hvert i fald brændt sin karriere i stykker nu. ingen klubber vil have en spiller der er sådan. det minder om et reality show...
Skrevet af tobach
Hvis han kun kritiserede ledelsen og de pointer han havde med mangel på udvikling af faciliteter mv., så havde jeg da nærmest været direkte forstående.. eller i det mindste ikke tænkt så meget over det.

Men at kritisere træner og stab på den måde er jo direkte destruktivt for klubben. Man kan da som storklub ikke bare lade den gå.. mon ikke kontrakten ryger.

Jeg synes også at kritikken på Rooney og Neville rammer helt ved siden af. Nu har jeg ikke set alt hvad de har sagt om Ronaldo, men af hvad jeg har set har de da ikke ligefrem talt unfair om ham i studiet.
Jeg synes da i hvert fald at rigtige venner fortæller dig når du dummer dig eller pointerer når du opfører dig som en røv.. ikke kun fortæller dig hvad du gerne vil høre. Måske ikke på TV, men det er så noget andet :P

Jeg troede at Ronaldo var en stor nok karakter til at kunne tage kritik til sig, eller i det mindste at kunne undskylde for hans opførsel da han gik fra kampen før tid.. men han har jo tydeligvis så store mentale problemer med hans situation at det skal gå ud over alle mulige andre personer omkring ham.
FCN> Spurs>
Skrevet af mu1990
Denne del af interviewet fortæller en stor del af historien om Ronaldo. En spiller der er sygeligt forfængelig og en narcissist.
Ronaldo har været ufattelig ringe denne sæson, men ingen må sige noget, for Ronaldo har ingen selvindsigt.
Han er en slags fodboldens Michael Jackson.

Ronaldo er i hvert fald ikke en klublegende længere. Ingen fans vil længere tænke det om ham. Selv min dreng på 8 år kan gennemskue dette selvom han var vild med Ronaldo. Nu taler knægten om Garnacho i stedet for.
Skrevet af Tonytouch
Sommersol: "han har brændt sig karrierer i stykker" LOL!!
Verdens mest populære atlets karriere skulle nu være forbi pga et interview hvor han taler ud om sandheden om hvad der sker i Manchester United. Det er nok det mest latterlige jeg længe har hørt.
Skrevet af Yildis
Jeg synes også at kritikken på Rooney og Neville rammer helt ved siden af. Nu har jeg ikke set alt hvad de har sagt om Ronaldo, men af hvad jeg har set har de da ikke ligefrem talt unfair om ham i studiet.


De har såmænd bare anskuet Ronaldo i et mere objektivt lys end andre tidligere holdkammerater som Rio Ferdinand, Patrice Evra og Roy Keane, der har haft temmelig travlt med at rygklappe Ronaldo og tale ham op - på trods af dårlige præstationer og endnu værre opførsel. Rooney gik netop i rette med Roy Keane og sagde, at Keane - som spiller - aldrig ville have toleret Ronaldos opførsel. Derudover har Rooney også nævnt Messi som værende en bedre spiller end Ronaldo, og det kan egoet nok heller ikke tåle i sidste ende.

Bottomline så synes jeg ikke, at hverken Neville eller Rooney har været særligt hårde i deres kritik af Ronaldo. De har sådan set bare anskuet ham i et andet lys end de tre førnævnte rygklappere, og det er jo også deres job, når de bruges i tv-sammenhæng som eksperter. Der synes jeg jo netop, at Evra, Rio og Roy fejler eklatant ved at friholde ham på baggrund af deres relation.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Andersen1447
@Tonytouch
Ignorer @sommersol, han har gennem mange profiler herinde bevist, at det ikke er studenterhuen der trykker.
Skrevet af SotD
Vi har efterhånden fanget at Ronaldo ikke er super gode venner med andre end sig selv og sin pengepung - men der ligger ellers et vældig interessant emne og ulmer, som måske var lidt mere journalistisk presserende end at blive ved med at afskrive citater fra et interview en anden har lavet.

Hvis man endnu ikke har set hvordan Bruno Fernandes hilser på Cristiano Ronaldo i den portugisiske VM lejr, så synes jeg det er værd at kigge nærmere på. For der er edderbankemig kold luft imellem dem - og hvad kan det evt. få af betydning for Portugals VM slutrunde.

Har den gode Ronaldo forregnet sig i en sådan grad at han risikerer ikke at få stjernestatus under VM - eller at holdet slet og ret underpræsterer helt vildt?

Holdet har i øvrigt også Dalot med, så der må dælme være nogle spændinger man som landstrænerteam skal kæmpe med at få løst hurtigst muligt. For det er ikke ligefrem Ronaldo der er holdets fremtid.

EDIT: Min fejl. Jeg kan bare lære at kigge godt nok efter.
Silkeborg IF
annonce
0