Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo om stort interview: Taler når jeg har lyst

Skrevet af bold
man 21. nov 07:48

Portugals angrebsstjerne Cristiano Ronaldo åbner op om sit opsigtsvækkende interview og fastslår, at han taler ud, når han føler et behov for det.Læs hele nyheden her
Skrevet af deutsche
Han er skrækkelig, eftermæle ødelagt!
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af TheUnitedWay
Tillykke med ham Bayern 👎
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af United2008
Nu rabler det for ham. Hvilken ulækker arrogance.. En United legende mindre at mindes for han har for længst mistet sin status som legende i United med den opførsel og attitude. Og så kritiserer han Rooney, som nok er den største United spiller gennem tiden (efter min mening). Kom igen Ronaldo :-)
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af Mainsquad
Folk har så ondt i røven over ham haha.

Ten Hag har brugt Ronaldo som eksempel, og har derfor udstillet Ronaldo på en respektløs måde.

Man skifter ikke Ronaldo ind med 2 minutter tilbage imod Tottenham, Ten Hag ved udemærket godt hvad han gjorde.

Mærkeligt at sige han er en del af projektet i starten, når han overhovedet ikke var det.

Eneste grund til han har spillet lidt, er pga den evigheds skadet Martial.

Skrevet af JUXTAPOZ
Siger alt om den arrogance og hovmod han har. Føler sig større en klubben.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af Womble
Det er ærgerligt, at Ronaldo er ved at ødelægge sit eftermæle. Det ser ikke ud til at han kan håndtere, at tiden som verdensklasse fodboldspiller er ved at være slut.
Skrevet af headshotmenu
Til dem der mener han ødelægger hans eftermæle, så har man simpelthen ikke set interviewet. Hvilket jo så undrer en hvorfor man kommentere på dette.
Skrevet af Equi
@headshotmenu
Nu har jeg set interviewet, og mener da stadig at han er i gang med at smadre sit eftermæle i united. Hvorfor er det vigtigt for ham at udstille sin klub på den måde (udover at stadionudvandreren føler sig truffet af ten hag)? Der er ingen der har bedt ham om dette interview, tværtimod. Synes da det er meget logisk at man ikke bygger holdet op om en spiller i slut-30erne som er ved at være over the top. Han kunne vitterligt bare have ladet være med at anmode om det interview, det skriger højt til himlen om at han sætter sin egen mening langt over andres.
Er enig i at han KUNNE have være blevet behandlet bedre, men c´mon.
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af TR1986
Manchester United skulle have ladet ham gå i sommers. Men hans branding værdi for klubben har åbenbart vægtet højest. Nu er der ingen tvivl om at han skifter til januar.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af headshotmenu
@equi

Hvis ikke du kan se det, så bliver det umenneskeligt svært at forklare.

United sejler og har gjort det i mange år, dygtige spillere er kommet til men alle fejler, og ser ringe ud.

Nu er der endelig en der tager bladet for munden og fortæller sandheden.
Dette er en fantastisk mulighed for United, for at komme videre.

Enhver United fan der ikke kan se dette, er ganske enkelt blind!

Jeg er selv United mand, og min respekt for Ronaldo er kun blevet større efter dette.

Det er United der fejler, og Ronaldo der har mod til at tage bladet fra munden, efter den behandling klubben har givet ham.

Kæmpe respekt herfra, og tak for han giver United muligheden for at rejse sig.
Skrevet af Equi
@headshotmenu
Vil gerne give dig ret i at united har sejlet i en lang årrække siden sir alex f gik på pension, men nu er i vel endelig i gang med en positiv udvikling, hvilket blandt andet indebærer at gøre op med at diverse stjernespillere ikke kan diktere klubbens gang og retning længere.

Han siger at klubben ikke har rykket sig siden den nok mest succesfulde manager i united, det er sgu også svært at vinde i lotto hver gang man spiller. Når det så er sagt så HAR united haft en række forfærdelige/mismatchede trænere siden da, men det jeg synes er problematisk er, at det nu rent faktisk går den rigtige vej for united, specielt med henblik på førnævnte ift "divaer".

Jeg synes absolut ikke at i skulle have hentet ronaldo tilbage, og hvorfor dette skete kan vi kun spekulere om.

Men hvorfor skal han aktivt opsøge medierne og "snakke lort" om united mens han stadig er spiller i klubben? For at være sikker på at komme væk? Jeg ville ikke have nogen form for problem med dette interview hvis det var sket sekundet efter han var blevet fritstillet/solgt/whatever. Min opfattelse af hans tone og intentioner er ikke at sætte fokus på at gøre tingene bedre i united, det er nok mest bare så han er sikker på at blive skibet afsted i vinterpausen.

Ift. Hvad ronaldo har givet klubben er vi måske bare grundlæggende forskellige - jo, han har været en mega succesfuld spiller, og nok også tilnærmelsesvist en legende, men har united intet gjort for ham? Han får da stadig sin kongeløn, det halter lidt med spilletid, men som jeg skrev i min tidligere kommentar synes jeg det ee begrænset hvor meget du kan bygge op omkring en spiller på hans alder og nuværende niveau.

Og så er der udtalelsen om at han snakker hvornår han vil og folk ved hvem han er og hvad han står for. Jeg synes der er en akut mangel på professionalisme for en spiller med ca 20 år i gamet. Jeg var lidt på midten med en lille hang til Ronaldo i denne konflikt før stadionudvandringerne, men pt har jeg svært ved at se hans "gode intentioner", og at han ikke bare skaber sig fordi han er utilfreds med sin personlige position i det nuværende hierarki.
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af headshotmenu
@equi

Du er helt forkert på den.
Hvis du så deres kampe, ville du vide de ikke er på vej i den rigtige retning.

Du har ikke set dem spille 90min kan jeg godt høre.

Selvfølgelig skal han da sige det nu, hvad vil du gøre hvis din arbejdsgiver en dag behandler dig dårligt? Eller i dit tilfælde, hvis din skole behandler dig dårligt og giver dig en unfair karakter, må du så ikke sige noget før den dag du er færdig med skolen?

Jeg tænker du vil forstå det, når du får lidt år på bagen. :)

United har behandlet manden fuldstændig unfair, og nu var tiden til at snakke inden VM, så han forhåbentlig kan få en ny klub til januar, så han ikke skal slutte efter min personlige mening den flotteste karriere nogen, nogensinde har haft, i sådan et galehus som United.

Men jeg håber så sandelig også du lærer at sige fra, hvis der er nogle der ikke behandler dig fair, det må og skal være alles ret..

Skrevet af Fatty
+1 Equi
@headshotmenu
Nu ved jeg ikke om du og Equi kender hinanden eller hvordan du kan udlede noget om Equis alder og arbejde-/skoleforhold, men hvis du ikke kender personen, så virker du meget nedladende… og jeg tvivler i det hele taget på at du er Unitedfan og ikke bare CR fan, der er ude i noget trolleri…
CR har spillet en hel del (måske på baggrund af skader), men ikke desto mindre han han ikke grebet chancerne… Du skriver at United ikke er på rette vej, det er jeg ikke enig i, det havde netop været den gale vej, hvis en mand som CR kunne rende rundt og været garanteret førstevalg udelukkende pga. tidligere meritter…
Jeg er med på at CR kan have følt sig dårligt behandlet, men så må han jo gøre som en pro og arbejde/score sig ud af situationen…
Det der med at rende til medierne, med en klagesang, der udelukkende står for egen regning og angribe alt og alle der ikke har deltager i hans personlige heppekor, er bare for sølle… det er lige der han tilsværter sit eftermæle!
Det havde været en anden sag, hvis han var det store forbillede, der tog hele truppens problemer på sine skuldre og var talerør for en flok utilfredse medspillere…
Men det er der jo intet der tyder på tværtimod handler det hele om CR’s personlige frustrationer/vendetta mens medspillerne ser undrende til uden at bakke ham op…
***Manchester United***
annonce
0