Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo på Instagram: Man gør ting i kampens hede

Skrevet af bold
tor 20. okt 20:42

Cristiano Ronaldo har lavet et opslag på Instagram hvor han forklarer sin opførsel i Tottenham-kampen, hvor han forlod stadion før tid. Læs hele nyheden her
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
Superkrukken er færdig i United og i topfodbold. I hvert fald til den løn han suger nu.
Skrevet af Safari
Totalt useriøst - manden undskylder jo ikke engang. Hans modgang på banen har virkelig fået lyst op om de værste personlige sider fra ham - en egoist på højeste plan, der ikke kan forstå en virkelig der hvor alt ikke omhandler ham. Psykopatiske tendenser.
Skrevet af bruger 177060
Safari
Psykopatiske tendenser ser jeg ingensteder. Narcicisme og egoisme ser jeg dog tydeligt
Skrevet af MesutCazorla
Min indvending med den forklaring - og her tager jeg så udgangspunkt i mit eget temperament, som så heller ikke er det største - er mængden af tid det hele tager. Jeg kan forstå, hvis man sparker til en vanddunk i kampens hede, eller man måske får råbt noget dumt eller generelt bare andre ting, der sker i et splitsekunds raseri - det kan jeg sagtens tolke som noget, der er gjort i kampens hede. Men at Ronaldo bruger minutter på at traske ned i omklædningsrummet, og antageligt også har skiftet tøj - og måske endda været i bad - det er jo ikke bare "i kampens hede". Han har lang tid og mange muligheder for at trække luft ind, genoverveje det hele og slå koldt vand i blodet, men gør det ikke. Hvis en voksen mand på 37 år, ikke kan få ilt til hjernen under en seance, der nok ikke har varet mindre end 10 minutter, så synes jeg der er andre problemer i spil, hvilket jeg ikke tror der er. Jeg tror ikke det vat gjort i kampens hede, tværtimod tror jeg det var en bevidst og fattet Ronaldo, der traskede hjem.
Skrevet af TheUnitedWay
Man kan godt være i sine følelsers vold i mere end et par minutter, men problemet her er at han sætter sig selv over holdet. Uagtet hvor urimeligt at han føler Ten Hag har behandlet ham, så skal det ikke gå ud over holdkammeraterne som har leveret en flot præstation.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Lakmus
Det er netop det der adskiller ham fra andre fodboldspillere, en mand som ham bør ikke sidde på bænken..
Skrevet af Safari
Selvfølgelig skal han bænkes, når United tydeligt spiller langt bedre uden ham på banen. Det er op til ham selv, at fortjene en startplads - ikke ydmyge træneren og klubben ved at skride mens kampen stadig kører.
Skrevet af Bikubesang
Han har dummet sig, men så er det heller ikke værre. Fodboldspillere er også mennesker med fejl og mangler.
Skrevet af Madridista7
Man utd fans er og bliver en joke 😅 tænk de tror at Ronaldo ikke er større end klubben. De købte ham udelukkende for ikke at blive latterliggjort overfor deres rivaler, så vælger de ovenikøbet at bænke ham. Ronaldo fortjener på ingen måde den behandling. Men man må tro på alt efterhånden som man utd fan 😅 ihvertfald alt andet end titler. Pinligt for man utd at misbruge en legende på den måde, det minder om barcas behandling af messi.
Skrevet af Wander
Cristiano Ronaldo er den sidste spiller, som stadig er aktiv fodboldspiller, der er forbundet med Manchester Uniteds "Glory Days" - Når han smutter, ønsker jeg virkelig, at United bliver ved med at tabe kampe, indtil The Glazers bliver tvunget til at sælge klubben. Jeg har virkelig givet op på trofæer under The Glazers, det er helt umuligt!
Glazers out
Skrevet af Slettet(252258220912)
Jeg er enig med Roy Keanes ekspert kommentarer om sagen. United viser ingen respekt for Ronaldo. Sådan behandler man ikke en spiller af den kaliber. Desuden havde United mulighed for sælge ham før transfervinduet lukkede. Det gjorde de ikke, fordi de vil have en backup til deres angribere. Det er ikke i orden af Ten Haag, at beholde sådan en spiller, for at henvise ham til bænken.
Skrevet af KPinchy
Hvem siger at det er Ten Hag der ønskede at han blev? Kunne det tænkes at være de pengegriske sataner til ejere?

Madrid-etellerandet: totalt latterligt at skære alle United-fans over en kam.
Skrevet af RVP
Jeg er enig med Roy Keanes ekspert kommentarer om sagen.

Keane er jo kæmpe biased i den her sag, og satte endda sig selv over klubben i hans egen tid som prof.

United viser ingen respekt for Ronaldo. Sådan behandler man ikke en spiller af den kaliber.

Forstår slet ikke hvorfor Ronaldo skal behandles anderledes end alle andre der nægter at spille for sin klub, medmindre man selvfølgelig kun ser fodbold for at følge sit gamle idol ‘CR7’. Han ville væk i sommer til en CL klub for enhver pris, og nægter at træne og spille sig i form, men det fejler og han kommer tilbage ude af form og spiller forfærdeligt. Eller mener du måske man skal have eneret til en plads på holdet baseret på navn alene og ikke på baggrund af taktik, form, eller hvad der er i holdets interesse? Synes du desuden at Ronaldo viser klubben respekt ved at nægte at lade sig indskifte og skrider midt under en kamp?

Desuden havde United mulighed for sælge ham før transfervinduet lukkede. Det gjorde de ikke, fordi de vil have en backup til deres angribere. Det er ikke i orden af Ten Haag, at beholde sådan en spiller, for at henvise ham til bænken.

Ronaldo har da selv skrevet en kontrakt med Utd, det er der ingen der har tvunget ham til. Er sgu efterhånden træt af de topspillere der bare fra tid til anden vælger at gå i strejke og ikke træner fordi de vil ud af en kontrakt de selv har været med til at indgå. Det er jo en glidebane hvis alle bare acceptere sådanne krav uden videre. Man havde altså ingen muligheder for at sælge, kun at ophæve kontrakten så han kunne smutte gratis til en anden CL klub. I bagklogskabens lys skulle man nok have gjort det og været fri for alt det drama og selviscenesættelse fra en mand på 37 år.
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af HelleDusseDa
C´mon manden er 37år det er sindssygt pinligt og han ved godt hvad det er han gør.
Skrevet af Mike55
I hvilken forstand er det United behandler Ronaldo respektløs? Resultaterne taler for sig selv, United vinder fodboldkampe uden ham på banen, han er bare ikke god nok længere. Hans opførsel er tåkrummende, og det hele startede i sommer, da han mente han var for god til at "rykke ned" i Europa league, han er godt og grundigt igang med at smadre sit eftermæle i en stor klub.
Skrevet af bondejokker
Det er ærgeligt at så dygtig en spiller (en af de bedste nogensinde) vælger at agere på denne måde, i den klub hvor verden for alvor fik øje på ham. Han havde en kæmpe stjerne hos ManU fans inden hans returnering, den er falmet voldsomt.
Han havde nok forventet at være først på holdkortet hver gang. Hvilket jeg også håbede at han havde kvaliteten til. Men hvis man fortsætter sin karriere i den alder, så vil det naturligvis gå ned ad bakke på et tidspunkt og det gør det nu. Når så Ronaldo ikke kan acceptere dette, så har han og ManU et problem.
Ønsker ham det bedste og håber de finder en løsning
Skrevet af Heimdal91
I som kommenterer her, I er rablende sindsyge 😂 sidder og snakker om psykopat tendenser og pis og lort, det er sygt 🙄 jeg prøver at holde mig væk fra at kommentere her, fordi der sidder så mange tabere der kan gemme sig bag en anonym profil og lukke lort ud... ja han har gjort noget forkert og ja han skal straffes, som han også tydeligvis bliver.. men slap nu lige lidt af 🙏 men det er også historiens største fodboldstjerne, så alle modstandere/sjakaler går hårdt efter ham når der er det mindste..
Skrevet af SLarsen71
Ronaldos opførsel er hamrende uprofessionel. Hvorvidt United har behandlet ham som de burde er sagen underordnet. Sikke et eksempel han viser de øvrige spillere i klubben.

Manden er 37 år - man skrider bare ikke under en kamp. Og skete det ikke også pre-season?
Skrevet af BryanFury
I som kommenterer her, I er rablende sindsyge 😂 sidder og snakker om psykopat tendenser og pis og lort, det er sygt 🙄 jeg prøver at holde mig væk fra at kommentere her, fordi der sidder så mange tabere der kan gemme sig bag en anonym profil og lukke lort ud... ja han har gjort noget forkert og ja han skal straffes, som han også tydeligvis bliver.. men slap nu lige lidt af 🙏 men det er også historiens største fodboldstjerne, så alle modstandere/sjakaler går hårdt efter ham når der er det mindste..Næste gang må du gerne prøve lidt hårdere, er du gal et sløjt indlæg. Flot at kalde alle andre for tabere og så selv slikke røv på Ronaldos fremviste tabermentalitet.

Ronaldo har været den vildeste narcisist hele sin karriere, men holdkammerater osv virkede til at tolerere det fordi han leverede så meget på banen. Når det bidrag er ikke-eksisterende står man tilbage med en holdkammerat der igen og igen sætter sig over holdet over og medspillere.
Og alligevel kommer der en hel armada af Fanboys der står i kø for at forsvare en voksens mands überbarnlige opførsel. Tag dig sammen seriøst
Skrevet af Safari
Nok også for det bedste at du undgår at kommentere, når du skriver som en 10-årig.
Når jeg bruger et begreb som psykopat er det selvfølgelig ikke kun på baggrund af hans sceance i Tottenham-kampen, men for hvad han ellers har på sit personligheds-CV; bruger sin søster og mor til at svine sine klubber & rivaler (primært messi) på sociale medier, siger at ingen andre fodboldspillere kan det han kan, tager fans´ telefoner og ødelægger dem, udtalte engang at Real Madrid ville vinde alt hvis holdet bare var ham klonet, der er så mange ting han har gjort hvor det er helt tydeligt, at han er ikke helt normal.
annonce
0