Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold da op hvor spiller Marokko svinsk, godt at de er ude af VM nu. Der skal ikke være plads til hold som ikke laver andet end at sparke sin modstander ned fordi man ikke kan følge med.


Vil da langt hellere så på Marokko fremfor flere livsløse indsatser fra Portugal. Har sjældent set et hold spille så absurd kedeligt selvom man råder over så mange dygtige spillere...Marokko spillede derimod med vilje og gejst, og lignede faktisk et hold som ville spille fodbold.
VIRKELIG RINGE DOMMERPRÆSTATION. Er de store hold bekyttet i år mod at man dømmer mod dem?

Benatia får gult efter 3 frispark, mens Moutinho og Guerrero laver omkr. 7-8 uden konsekvens...Guerrero får endda en henstilling og 1 min efter laver frispark og så sker der intet. Intet kort.

En skændsel at skuespil ikke har givet gult endnu under dette vm. Ronaldo kunne godt være udvist for flere gange at kaste sig og give videotegn. En skændsel at de store slipper for det. Bare generalt noget, der skal bekæmpes og man skal være mere konsekvent.

Hvorfor bruger han ikke VAR ved flere situationer, der faktisk kan give straffe til Marokko...Pepes nærmest overfald på Boutaib er klart straffe. Selvom Boutaib header til bolden kommer Pepe lysår efter...

Marokko kender ikke deres besøgstid. Endnu en gang spiller de fint og skaber chancer, men kan ikke kan score. Så kommer man ikke videre.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
@Redondo

Overdrivelse fremmer forståelsen, men jeg synes sjovt nok nøjagtigt det samme om dine indspark herinde.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Det er for sygt, at man kan argumentere for, at Messi skulle være verdens bedste, når Ronaldo:

1) har præsteret for flere forskellige klubhold
2) har vundet EM
3) har præstereret ved VM - og nu gør det igen

Hvad mere skal han gøre, før folk fatter det? Det er efterhånden simpel matematik, og jeg er hverken fan af Real Madrid eller Barcelona. Messi bliver ikke end dårligere fodboldspiller af at være nummer to LIGE bag den bedste aktive spiller.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
tror alle efterhånden er enige om at portugal bare ska have smæk og ud af turneringen. de spiller bare en form for kedeligt og dødsyg form for fodbold. og nej ronaldo var ikk god, han var helt væk i kampen, jeg glemte helt han var på banen i 80 min af kampen.
Napoli vincerà la serie A quest'anno!!!!
@missthang AMEN.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Altså, folk der ser fodbold, ved jo godt, at Messi er bedre end Ronaldo. Men det klart, når folk kun ser på livescore, så fremstår Ronaldo rigtig god.

Derudover, så sammenligner man kun Messi og Ronaldo på mål, men den her kamp viser jo klart, at Ronaldo kun er en striker, hvorimod Messi fungerer som playmaker og 9´er.
HVORFOR skal det altid ende ud i Messi VS. Ronaldo? I er voksne mennesker forhelvede da.
Tyskland: BVB Dortmund Danmark: Randers FC
Det er for sygt, at man kan argumentere for, at Messi skulle være verdens bedste, når Ronaldo:

1) har præsteret for flere forskellige klubhold
2) har vundet EM
3) har præstereret ved VM - og nu gør det igen


1) jeg har aldrig forstået det argument. Hvorfor skal det være en straf at være loyal overfor sin klub? Og folk der bebrejder Messi for kun at være i Barca, hvad skulle få ham til at skifte? Desuden har han præsteret mod tophold fra alle de europæriske ligaer.
2) Fair, men til gengæld har Messi sjovt nok aldrig haft muligheden for at vinde EM
3) Messi har også præsteret til VM, han fik dem trods alt i finalen for 4 år siden.

Desuden tænker jeg at der er flere der vurdere spillemæssige kvaliteter, frem for udelukkende holdpræstationer.
Ikke for at tage noget fra Ronaldo, han er fænomenal!
Portugal er bare usympatiske og se på...… :-/
annonce