Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo sørgede for portugisisk sejr

ons 20. jun 2018
Cristiano Ronaldo blev kampens eneste målscorer, da Portugal onsdag eftermiddag slog Marokko med 1-0 ved VM.

Læs hele nyheden her
Fantastisk kamp af Cedric, resten af Portugals hold spiller sgu en middelmådig kamp. Især Raphaël Guerreiro var HELT væk, hvad man som Dortmund-fan kun kan begræde.

CR7 verdens bedste.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
du er da helt skæv. ronaldo var helt væk i kampen. utroligt hvordan sådan noget klamt fodbold giver point. marocco spillede langt bedre og fortjente mere, virkelig vanvittigt at de brændte så mange chancer, for portugal er godt nok et hamrende elendigt hold, der spiller noget ynkeligt form for fodbold. begge kampe mod spanien og marocco har de været spillet fuldkomment ud af banen. det er den her slags fodbold der ikk ska belønnes, de ska sparkes ud af turneringen af et bedre hold som rent faktisk scorer på deres chancer...
Napoli vincerà la serie A quest'anno!!!!
Tja 4 point på papiret ser jo ikke skidt ud med den modstand de har mødt, Portugal. Men hvor skal Portugal godt nok være glade for Ronaldo. Han bærer et hold der spillede dårligt og uinspirerende i dag og blev i perioder også udspillet af Spanien i kampen før. Minder meget om det Portugal hold der vandt EM i 2016, kedeligt, til tider elendigt, men effektivt.

Marokko kunne meget vel have taget et point i dag. Utroligt at de ikke får puttet en i kassen. Det havde ikke været ufortjent.
Ronaldo sikrede lige endnu flere point til portugal. Der kan vel ikke sættes spørgsmål tegn ved hvor vigtig han er for portugal.
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
Ronaldo spillede godt nok ikke godt i denne kamp, men han får altså heller ikke meget at arbejde med. Virker ikke som om kommentatorene var så vilde med ham.
Jeg er egentlig Real Madrid fan, lad ikke brugernavnet snyde dig.
GOAT
Det der Pepe laver i 90’ende minut er for pinligt. Jeg troede han var blevet klogere med alderen
Magtfuldt af Ronaldo med endnu et mål. Når der er en rekord i farvandet er han altid farlig. Svanens død den er han blevet rigtig dårlig til at udføre.
Hvad sker der for Portugals eller bomstærke defensiv. De gav mange chancer væk og kan være heldige med 1-0 sejren. (som dk mod Peru i øvrigt)
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Skrækkelig kamp af Portugal.
Utroligt de ikke kan få mere ud af deres materiale rent spillemæssigt.

Marokko havde fortjent 1 point minimum
Puha Benatia og Ziyech som burde gå forrest på det her Marokko hold, har godt nok været ringe indtil videre ved slutrunden!
Godt nok vildt hvor usympatisk et hold Portugal er. Pepe og Ronaldo i kamp om mest latterlige forsøg på snyd, og alligevel slipper de begge for kort. Må karma ramme dem snarest.

Dette er hovedårsagen til at jeg nok altid vil se Ronaldo som en god fodboldspiller, men samtidig som en lillebitte person. Når man så husker på hans opførsel efter kampe som den mod Island, ja så vil jeg ikke savne ham..
Esbjerg fB
annonce