Snak

Mere indhold efter annoncen
Lad mig lige lukke denne tråd med denne video

http://m.youtube.com/watch?v=jH5t58FCs3k
Min kommentar har intet at gøre med Barca- chelsea kampen. Alle kunne se at udvisningen havde stor effekt på resten af kampen. Real havde meget lidt inden og de kunne med 1 mand mere rykke hele styrken længere frem. Desuden kommenterede jeg det, da det var en forfærdentlig dom, der ødelagde en fair kamp.
Den blæste måske nok begge veje. Der var flere halv store dommerfejl i begge kampe. Men jeg mener ikke at Real gennemgående blev hjulpet, blot at den så absolut største fejldom var Real meget venlig stemt & afgørende for kampen. Desuden var rafael episoden ikke den nemmeste at se for dommeren. Desuden syntes jeg blot at det er enormt ærgeligt når disse kampe afgøres på dommerfejl, hvilket de desværre bliver for ofte...
http://www.youtube.com/w…er_embedded

så ManU lovers mener vil Arbeloa skulle vises ud, for han så jo godt Nani..??

Haters gonna hate, klart rødt kort og fuldstændig fortjent at Real går videre.
Desuden er det noget ironisk, at United´s fans klager over at have dommeren mod sig, når man ser på hvor megen hjælp de får i deres hjemlige liga.
I love haters!
Haters gonna hate, klart rødt kort og fuldstændig fortjent at Real går videre.
Desuden er det noget ironisk, at United´s fans klager over at have dommeren mod sig, når man ser på hvor megen hjælp de får i deres hjemlige liga.


Idiot...
puha.... har holdt mig fra bold efter nederlaget? men nu bliver jeg nødt til at give min mening til kende! som så mange andre man utd-mænd er jeg rasende over den måde kampen blev ødelagt på... jeg var næppe den eneste der fik tårer i øjnene af al den urimelighed? så unfair må en kamp bare ikke være.... det var vores chance... for fanden. Kan man ikke gøre noget? en underskriftsindsamling mod dommeren eller sådan noget? AAARG!
I <3 The Red Devils! <3 dream line up: Schmeichel P. Neville-Rio-Vivic-Evra Becks-Scholes-Keane-Giggs Ronaldo-Ruud derudover er Bárcá (09), Bayern (02), Porto (04) i hjertet. M. Legendrup som landstræner! EN KLUB I MANCHESTER DER ER KUN EN KLU...
Det røde kort kan sagtens forsvares, da Arbeloa er udsat for stor fare qua Nani´s alt for højt løftede ben. Havde Arbeloa ikke hoppet op efter bolden, havde Nani´s ben ramt ham i hovedet.
I love haters!
@Lyngunited:
Jeg kan godt se det er ærgerligt når man ikke får hjælp fra dommeren, men når du nu ikke har nogle argumenter imod det jeg skriver, kunne du så ikke prøve at holde dine perfiditeter for dig selv?
I love haters!
Er der da andre reaktionsmuligheder til dit indlæg?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce