Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo tager afsked med United: Ønsker dem alt det bedste

Skrevet af bold
tir 22. nov 17:49

Cristiano Ronaldo er færdig i Manchester United efter at han og klubben er blevet enige om at ophæve hans kontrakt. Nu tager han selv afsked. Læs hele nyheden her
Skrevet af Vladivostok
og så fik han hvad han ville virkelig beregnede og manipulerende
Skrevet af AaBager
Kommende manager efter et ejerskifte :-)
Skrevet af Tagedrengen
Det var jo desværre den eneste løsning, efter det han har udtalt i det famøse interview. Der er ingen over klubben. Dermed ikke sagt at mange af de ting han har sagt gør jo nok ondt, fordi manden har ret! Always a United legend! GGMU
Skrevet af TakeItOrNot
Manipuleret???

Er du total glazers in??? Han siger så mange rigtige ting. Det om ten Hag kunne være udeladet. Men det virker som om du kun fokusere på det, og ikke på at hn faktisk totalt udstiller jeres skod ledelse hvilket måske kan være skridtet mod en ny ejer. Du er da godt nok skudt i hovedet . Få noget perspektiv på lille ven
Skrevet af bruger324
udover sporting, kan jeg ikke se en eneste top klub i europa, som ville have interesse i at samle en meget snart 38 årig dramaqueen ind i truppen. han ødelagde fuldstændigt juve, nu med united. hvor mange advarsler skal klubberne have. hans tid er over
Skrevet af bruger 150263
Bayern mangler en angriber, topklub og mentalitet passer godt til ham med høj intensitet til træning og vinder mentalitet
Skrevet af Ajungsled
Dejlig nyhed
Skrevet af bruger 163736
Godt for Ronaldo at komme væk fra den kaos klub.
Skrevet af Edwards7
Han er et fjols.
Han kunne have opnået legendestatus for klubben, men istedet ender han som egoistisk tydeprins
Skrevet af Shamran
Som mange årig United fan så ønsker jeg Ronaldo alt det bedste og for mig er han stadigvæk en legende omend den status mere er baseret på 00´erne end de 2 sidste år.

Det bedste for begge parter er at skilles og jeg er ikke sikker på at Ronaldo er færdig endnu på toppen omend jeg er enig i det ser svært ud hvem det lige er der kan tænkes at ville hente Ronaldo af de store klubber, men der er jo stadigvæk et PSG hvor der er nogle der gerne så Messi og Ronaldo spille sammen. Time will tell :-)
Skrevet af Barda
Folk burde se interviewet inden de udtalte sig.

Ja, han skriver naturligvis sin egen "dødsdom" i United med de ting han siger om sin arbejdsgiver, men når det er sagt, er der jo ikke nogen bomber overhovedet i det interview.

- Han udtaler at Glazer familien er ligeglad med klubben og kun tænker penge. Næppe noget man som fan kan blive fortørnet over og ikke allerede vidste.

- Han kritiserer klubbens infrastruktur som ikke har ændret sig siden han var der sidst. Mon ikke det kommer klubben til gavn i de kommende år.

- Han siger, at han ikke respekterer Ten Haag, fordi han ikke respekterer Ronaldo. Hmm ikke den store sensation.

Igen, sådan bør man ikke udtale for den klub man spiller for. Men der ligger helt sikkert også en masse frustration over den behandling han fik ifm. hans søns død. Det handler interviewet også meget om.

Pressen kører naturligvis denne historie HELT over gevind (surprise, de skal have nogle clicks) og dem der ikke kan lide Ronaldo kan blive tilfredsstillet for en tid hvor de kan slynge om sig med postulater og snak om eftermæle.

Lad ham da bare komme til Barca.

Skrevet af hammervild
Ronaldo skulle aldrig havde været tilbage til Man Utd dårlig match da Ronaldo kun er sig selv bedst og vil altid sætte sig selv over den klub han nu spiller i. Han var fejl castet fra starten og det er man Utds fejl, så bedre han er væk og godt man utd vil være stærkere som hold. Held og lykke hvor han nu tager hen tro mig der bliver der også problemer hvis hans nye klub ikke sætte ham over klubben og andre.
Hammer fan
annonce
0