Snak

Mere indhold efter annoncen
Folk burde se interviewet inden de udtalte sig.

Ja, han skriver naturligvis sin egen "dødsdom" i United med de ting han siger om sin arbejdsgiver, men når det er sagt, er der jo ikke nogen bomber overhovedet i det interview.

- Han udtaler at Glazer familien er ligeglad med klubben og kun tænker penge. Næppe noget man som fan kan blive fortørnet over og ikke allerede vidste.

- Han kritiserer klubbens infrastruktur som ikke har ændret sig siden han var der sidst. Mon ikke det kommer klubben til gavn i de kommende år.

- Han siger, at han ikke respekterer Ten Haag, fordi han ikke respekterer Ronaldo. Hmm ikke den store sensation.

Igen, sådan bør man ikke udtale for den klub man spiller for. Men der ligger helt sikkert også en masse frustration over den behandling han fik ifm. hans søns død. Det handler interviewet også meget om.

Pressen kører naturligvis denne historie HELT over gevind (surprise, de skal have nogle clicks) og dem der ikke kan lide Ronaldo kan blive tilfredsstillet for en tid hvor de kan slynge om sig med postulater og snak om eftermæle.

Lad ham da bare komme til Barca.

Ronaldo skulle aldrig havde været tilbage til Man Utd dårlig match da Ronaldo kun er sig selv bedst og vil altid sætte sig selv over den klub han nu spiller i. Han var fejl castet fra starten og det er man Utds fejl, så bedre han er væk og godt man utd vil være stærkere som hold. Held og lykke hvor han nu tager hen tro mig der bliver der også problemer hvis hans nye klub ikke sætte ham over klubben og andre.
Hammer fan
annonce