Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo tog æren for Portugal-mål: Han var i tvivl

tir 29. nov 05:30

Ifølge den portugisiske midtbanespiller Ruben Neves følte Cristiano Ronaldo sig ikke sikker på, at han havde scoret holdets 1-0-mål mod Uruguay. Læs hele nyheden her
Uagtet hvem der scorer rækker Ronaldo altid en hånd i vejret. Derudover var det tydeligt på tv billederne at Neves spurgte Ronaldo om han ramte den, og han trak på skuldrene i uvished og med et smil. Kan ikke helt forstå, hvorfor folk reagerer så kraftigt på fejringen :)
Det var jo Ronaldos ageren, der gjorde at keeperen ikke tager den, ellers havde han nemt nuppet den. Men målet skal selvfølgelig ikke tilskrives Ronaldo.
Så i bund og grund er det lidt Ronaldos mål
Havde det været en hvilken som helst anden spiller, der havde jublet som Ronaldo gjorde havde folk bare grint lidt af det og var så kommet videre, og ikke brugt ret lang tid på at kommentere på det.
Men nu, hvor det er Ronaldo, ja, så skal der bare hates!
En hel nyhed om at Bruno scorede et mål? Vildt.
“Verdens bedste” ved ikke om han rørte bolden med sit hovede!!! Det virker noget langt ude påstand
Alle der scorer mål skal scoringen tilskrives ronaldo. Kun ronaldo skal have lov til at score. Altså hvor meget mere opmærksomhed skal den mand have??? Er det ikke nok at han iscenesætter et interview med pierce morgan??
Ja, det er tåkrummende at læse den spot og spe som Ronaldo udsættes for. Han havde nok lavet sin traditionelle fejring, hvis han mente han havde scoret. Han jubler med hele holdet over målet!

Men nej nej, han er jo en kæmpe egoist som en del helst gerne vil tillægge en masse dårlige ting. Måske fordi man som ekstremt sørgeligt menneske, får det en smule bedre indeni.

Og nu gjorde de to kommentatorer heller ikke deres til ikke at smide brænde på bålet.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Hovmod står for fald
Ronaldo kan jo bare spille med åbne kort, for han ved jo godt selv han ikke rører den bold... Alle der har spillet fodbold, ved godt om de snitter en bold eller ej
annonce