Snak

Mere indhold efter annoncen

Ronaldo var på pletten i Higuain-comeback

fre 26. jun 2020

Juventus vandt fredag aften 4-0 over Lecce i Serie A, i en kamp hvor både Ronaldo og Dybala kom på måltavlen.Læs hele nyheden her
Kan han score på andet end straffe ??
Ha ha - du var den første til at kommentere det.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Han har ikke scoret 23 straffespark, så....
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Hvor mange straffespark har han lige fået tildelt denne sæson?
Jeg tror aldrig der er nogen der har set Ronaldo score på andet end straffespark. Det er kun fordi dommerne har så ondt af ham, at han får nok straffespark til at score så voldsomt mange mål.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Bevares, han blev også noteret for to assists. Men der kan ikke være tvivl om at Ronaldo aldrig har scoret så mange af sine mål på straffe som de seneste to sæsoner. Manden er en legende, men bliver heldigvis ikke krediteret unødigt for sine acceptable præstationer, som dog vitterligt ikke er andet end acceptable.
Sempre Milan.
Lecce er da også gået helt i stå. De må gerne ryge ned for kvaliteten i Serie A´s skyld.
Sempre Milan.
Manden der scorer et mål på straffe løber med overskriften. Hold kæft hvor er der mange blinde indbildske fans der mener at han er bedre end Messi. Mr straffespark, det er helt absurd. VAR har dræbt manden, han får ikke længere de gaver han fik i Madrid, så nu er han ganske middelmådig, og har faktisk gjort Juventus dårligere. De gik fra at være et hold til en samling spillere der skal spille den middelmådige
Hold kæft hvor er der mange blinde indbildske fans der mener at han er bedre end Messi.


Han er stadig det nærmeste man kommer Messi. Der kan umuligt være tvivl om at Messi overgår ham, men at finde en spiller, foruden Messi, der overgår ham er ganske enkelt umuligt. Lad nu være med at blive båret med, Ronaldo er, lige så sikkert som Messi er GOAT, den næstbedste der har været. Nævn mig andre der har leveret på samme niveau over 10-15 år og vi kan snakke.
Messi er den bedste målscorer af dem alle, den bedste assist maker, den bedste dribler og den bedste magiker. Ronaldo mangler alle de egenskaber men er sandt nok en målmaskine. Jeg mener personligt at Ronaldinho, Iniesta og Modric var bedre fodboldspillere
annonce