Snak

Mere indhold efter annoncen
Du er nu lidt dum at høre på marogui. Og jeg har lidt på fornemmelsen, at du faktisk er lidt svanset, måske forelsket i Messi?
Muchabe
Der vil altid blive trash talked mod de største stjerner i alle sportsgrene (fx. Jordan, Ronaldo, Tiger Woods osv.) Det kan ikke være andet end små drenge med lavt selvværd, der skal prøve at tale legender ned.

Ronaldos trofæ skab og stats lyver ikke og folk der siger han ikke har kunne andet end at scorer mål kigger vidst ikke på hans assist (All time assist maker i CL fx).
Men ja manden er blevet 35 og kan naturligvis ikke det samme mere. Hans haters har nok ventet i mange år på at han skulle nå sin karrieres efterår, så man kan begynde at tale ham ned.
Det er svært at sige præcist, men ifølge de umiddelbare statistikker, så har Ronaldo scoret på 123 straffespark i sin karriere.. hvis man absolut skal lave sammenligningen, så har Messi scoret på 90 for Barcelona. Ikke umiddelbart en voldsom forskel på de to tal, når man kigger på deres efterhånden lange karrierer.. Af alle mål, som de begge har scoret er forskellen heller ikke så stor. Af alle Ronaldos mål kommer 15,92% fra straffe, mens Messis straffespark udgør 12,97% af alle mål.. til den statistik har Ronaldo dog spillet nogen flere kampe i sin karriere indtil videre, 1006 lige umiddelbart, mens Messi har 892 kampe med både landshold og klubhold. Så om man vil det eller ej, så er forskellen ikke umiddelbart kæmpe stor.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
jeg tror ikke Maroqui blev krammet nok som barn..

Tydeligvis en 12 årig Barca fan som uden kritisk sans lader sig manipulere (sikkert pga. manglende intelligens og selvtillid) af de ligeså tåbelige Barca "fans" som hader Ronaldo mere end de elsker Messi og Barca.

Ronaldo er en levende legende og vi er allesammen døde og begravede før der kommer en bedre spiller. Om Messi er næsten ligeså god, lige så god eller bedre, er fløjtende ligegyldigt. Begge er levende legender og jeg er satme glad for at jeg som Real Madrid fan har fået næsten 10 år fornøjelse af at følge dem begge to, specielt i de indbyrdes kampe. Jeg letter hvertfald hatten for hvad de hver især har opnået og stadig leverer!

Ronaldo er altså 35, men ligger nr. 2 med 23 mål i Serie A. Hvis man ikke kan anerkende hvor imponerende det er så har man ikke gjort sig fortjent til at blive taget seriøst.
"Af alle mål, som de begge har scoret er forskellen heller ikke så stor. Af alle Ronaldos mål kommer 15,92% fra straffe, mens Messis straffespark udgør 12,97% af alle mål..."

Nu afhænger det måske lidt af hvad man mener er en "stor" forskel?
Uden at have sat mig ind i deres respektive statistikker, så er forskellen på de ca. 3% vel "stor" eller "lille" afhængig af mængden?

F.eks. er 3% af 100 mål "kun" 3, mens 3% af 1000 mål er hele 30,

Og du skriver at Ronaldo har scoret 33 (123-90) flere straffesparksmål end Messi (hvis dine tal er rigtige), det er IMO relativt mange
Det kan faktisk udgøre en hel sæson i forskel, alene på straffesparks mål
-uden at jeg forholder mig til om det er godt eller skidt eller whatever, det er bare en observation-

Når det er sagt, hvorfor skal Messi blandedes ind i Ronaldos meritter (og omvendt)?
Der er mange andre relevante sammenligninger,
som f.eks. Eusebio for Portugal til VM, Platini og van Basten til EM osv.
Indspark
Du ved udmærket godt, hvorfor Messi drages ind i debatten, det er altid dem man drager sammenligninger mellem, i hvert fald i moderne fodbold. Så din fine historiske viden behøver ikke komme i spil her. Indlægget var også et svar til nogle af de tidligere kommentarer, som netop lavede den samme sammenligning.

Som sagt har jeg lidt tvivl omkring tallene, men tror de ligger tæt på sandheden umiddelbart. De her små 3 % må du så se i den kontekst, som det bliver brugt.

Messi har lavet små 710 mål i karrieren mod Ronaldos 727 lige umiddelbart. Af de tal er der en forskel på 3%, fra den til den anden, af hvor mange af de her respektive mål, som kommer fra straffespark. Det synes jeg ikke er en stor forskel overhovedet, særligt når man så medregner, at Ronaldo har deltaget i mere end 100 kampe mere end Messi, og dermed nok have fået en del flere chancer fra de 11 meter. Du har helt ret i, at 3% kan betyde en verden til forskel, det synes jeg dog ikke er tilfældet her. Synes du det?
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Igen, nej 3% behøver ikke betyde alverdenen IMO, det er som sagt mere om det dækker over f.eks. 3 eller 30 mål, så om det betyder en verden til forskel her? Det kan jeg ikke lige gennemskue, men ikke nødvendigvis

Det er mere forskellen på 33 straffesparks mål, som jeg synes er en væsentlig forskel, igen det kan faktisk udgøre en hel sæson alene,
det synes jeg er en bemærkelseværdig forskel
-og forholder mig som sagt ikke til om man synes det er godt eller skidt-
Både svans og horeunge er for dumt at høre på.
Skriv: Tal ordentlig.
Indspark
Såmænd enig i at det i nøgne tal er en stor forskel, tallene her står i min verden bare ikke alene. Med +100 kampe mere i karrieren, vil Ronaldo jo have tilspillet sig en hel del flere chancer på straffespark, som Messi givetvis får senere hen, og derfor er forskellen givetvis også noget mindre end bare lige sådan.. Det er svært at regne med og gøre sig klog på lige umiddelbart, det vil jeg dog medgive..
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
annonce