Snak

Mere indhold efter annoncen
Rafinha eller Blaugrana92. Nu har jeg lige set på hvordan det er gået rent pointmassig i år mellem top 4 og bunden i PL og la Liga. Her har bunden 4 i la liga hente 3 point(la coruna vinder over Valencia i 8 runde). Bunden 4 i PL har hente 12 point imod top 4.(dette skal siges jeg læst det hurtig, så det kan være der er nogle få point jeg har glemt)
Manchester United siden 1996 AaB siden 1997 Føgler lidt med i Vendsyssel FF(siden dengang det hed HI og havde blandt andet Mads Peter Olesen og Leif Larsen på holdet)
Folk bliver ved med at snakke om niveau, selvom det ikke er det, jeg snakker om. Hold op, hvor snakker vi meget forbi hinanden.

Desuden kan man finde mange artikler, der siger det modsatte af det, jeg læser her, hvis man googler lidt. Igen virker det inhabilt, når man som Barca fan bruger nogle statistikker over et enkelt år, som helt tilfældigt støtter op om det, man gerne vil frem til. Der kan være stor forskel på, om man sammenligner de 4 bedste og 4 dårligste hold, eller om man sammenligner de 8 bedste og 8 dårligste hold. Pointen er, at man nemt kan manipulere med tingene, hvis man ikke er objektiv og ser tingene fra begge sider.
Derfor giver jeg ikke meget for det, og i bund og grund skal man holde sig fra de amerikanske tendenser, hvor alt går op i statistik. Statistik siger meget, men det siger ikke det vigtigste, som en klog mand engang sagde.

Det er anerkendt alle andre steder end bold.dk, at PL er kendt for at være en liga, hvor der ikke er nogle nemme kampe, og hvor spændingen derfor er i top. Det er mere end tvivlsomt, om det forholder sig på samme måde i La Liga, hvor der historisk er to hold, der bliver ved med at vinde og bare i denne sæson har masser af sejre på over 4 mål.

Dagens 9-1 kamp er blot endnu et eksempel på, at der er tale om en liga, hvor kløften er alt for stor mellem top og bund. Og det er dét, det handler om. Ikke hvor godt Real og Barca klarer sig i CL, det handler om spændingen i ligaen, som er på et meget lavt punkt. I min optik...

Og jeg bliver åbenbart nødt til at sige det igen for de langsomme. Spænding
Slaaap nu af. Det var et bundhold der stillede op med reserver.

Der skal ikke mere til for at få jer ud af grotten vel...

Vildere.
"Bare tanken om fire skridt tilbage og et til siden for så at trække op i shorts så man kan se musklerne, og til sidst at sparke bolden alle andre steder hen end i mål - Priceless".
Når man snakker om toppen i Spanien, er det sjovt at have Sevilla med, som faktisk er tættere på nedrykning end et mesterskab. Nogle ville påstå at udvalget måske netop er konstrueret, for at kompensere for knækket bag Top 3. Den med miniskørtet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Bosse - Enig, det er nemt at konstruere en eller anden sandhed, hvis man kun holder sig til de statistikker, der støtter op om en afgørelse, som man har truffet, før undersøgelsen overhovedet startede.
Men det er da dejligt at se, at i istedet for at finde nogle statistikker eller lignende, der støtter op om jeres argumenter, bare bruger tid på at argumentere for, hvorfor alle vores belæg er ubrugelige, farvede og utrovædige. Jesus christ...

Den med spændingen, holder da heller ikke en meter? Inden PL blev skudt igang, var alle da klar over at det enten var City eller Chelsea der ville tage mesterskabet.
Real Madrid Club de Fútbol
Udover jeg bedre kan lide stilen i spansk fodbold og mener niveauet er højere, så finder jeg den så sandelig også mere spændende. Man har altså spænding om samtlige europæiske pladser og favoritværdiheden til mesterskabet har skiftet flere gange undervejs i sæsonen.

Derudover så mener jeg også, at spænding og niveau har noget at gøre med hinanden. Eksempelvis finder jeg ikke mange lavere divisioner for spændende, fordi niveauet simpelthen er for lavt til, at jeg synes, det er interessant. Ikke fordi niveauet i PL er lavt, men for mig gør det ligaen ekstra spændende, hvis det - samtidig med den indbyrdes store og lige konkurrence - foregår på et ekstremt højt niveau. Dette niveau finder man i højere grad i Spanien end England, og dette, mener jeg, gør ligaen mere spændende.

Rivaliseringen mellem Barca og Real er fascinerende. At de på så højt et niveau har deres konstante kampe, hvor en tabt kamp - sågar en uafgjort - kan være fatal for, hvor mesterskabet lander, synes jeg ikke bidrager til en mindre spændende liga. Det er bare en anderledes spænding, end den der foregår i PL, hvor holdene er mere lige på grund af at toppen er ringere. Jeg nyder at se to af verdens absolut bedste hold i en liga. Det er et privilegium og ikke en last, at have sådanne fantastiske hold i sin favoritliga.

Derudover ville jeg aldrig kunne være glad for, at Barca var et ringere hold, fordi det ville give en mere lige liga, som jeg synes The Blues giver udtryk for.
FC Barcelona
Spaniens top-hold er marginalt bedre end England´s tophold.. Spaniens bundhold er ekstremt meget dårligere end Englands bundhold...


//Thread
Burnley Tottenham 0-0 i en ganske uinteressant kamp !
Spanske holds defensive evner... Det var nok et reservespækket hold, Granada mødte op med, men hold da også kæft, det var ringe defensivt. Målmanden kejlede rundt, forsvaret reagerede enormt langsomt i feltet.

Det skal dog ikke tage noget fra verdens bedstes skarphed.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
annonce