Snak

Mere indhold efter annoncen
Blues

Når du er så sikker i din sag så sæt dog 100000DKK på at Barcelona vinder i aften!! Selv om oddsene ikke er høje er der stadig noget at vinde.
Du ville faktisk kunne leve et rimeligt godt økonomisk liv hvis du spillede på Real og Barcelona sejre hele tiden?

PS. jeg vil dog også mene at du ville kunne leve lige så godt økonomisk ved at spille på Chelsea og City sejre.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Nåede lige at fange Rafinhas (eller rettere Blaugrana92´s) fremragende indlæg. Så skulle det vist være uddebatteret! :)
Real Madrid Club de Fútbol
Rafinha - der er flere ting, man kan stille spørgsmålstegn ved, når man læser det indlæg - først og fremmest er det meget snæversynet kun at kigge på én sæson. Man kunne med fordel have lavet undersøgelsen over en længere årrække, men der er der selvfølgelig en risiko for, at udfaldet ville være anderledes, og det er jo ikke rart. Jeg ser helst gerne sådan nogle indlæg fra personer, som jeg ikke anser for værende inhabile.
@LuMan

Følgende indlæg er skrevet af Blaugrana92:

"Jeg tillader mig i øvrigt lige at adressere en myte, når nu vi er igang med at debattere Premier League og La Liga, samt styrkeforholdet mellem disse. Det nævnes ofte at bundholdene i Premier League er langt stærkere end bundholdene i La Liga, samt at bunden i La Liga er en ren walkover for toppen i Spanien. Undersøger man resultaterne fra sidste sæsons opgør mellem top 5 og bund 5 holdene fra de to ligaer, er det dog ikke et sådan billede der bliver malet.

Tværtimod lykkedes det faktisk for de 5 dårligste hold i La Liga (Elche, Almería, Osasuna, Real Valladolid og Real Betis) at stjæle flere point fra de 5 bedste hold i La Liga (Atlético Madrid, Barcelona, Real Madrid, Athletic Club og Sevilla), end det lykkedes for de 5 dårligste hold i Premier League (Hull, West Bromwich Albion, Norwich, Fulham og Cardiff) at stjæle point fra de 5 bedste hold i Premier League (Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal og Everton). Forskellen på antallet af stjålne point er utrolig lille, nærmest ubetydelig, men ikke desto mindre falder forskellen ud til fordel for de spanske bundhold.

Det lykkedes således for bunden af La Liga at stjæle 18 point fra de fem bedste i Spanien, mens det lykkedes for bunden af Premier League at stjæle 16 point fra de fem bedste i England. Der blev spillet 50 kampe mellem top 5 og bund 5 fra hver liga. I La Liga endte det med 38 sejre til toppen, 9 uafgjorte og 3 sejre til bunden. I Premier League endte det med 38 sejre til toppen, 10 uafgjorte og 2 sejre til bunden. Målscoren i Spanien hed 132-35 i toppens favør, mens målscoren i England hed 126-41 i toppens favør. Toppen i Spanien hentede således 123 point mod bunden af La Liga, mens toppen i England hentede 124 point mod bunden af Premier League.

Som bekendt er det en meget, meget lille forskel, men det er ikke desto mindre en forskel, der indikerer at bunden ikke er ligeså håbløst stillet overfor toppen i Spanien, som mange gerne vil have det til at se ud. Husk på at La Ligas nummer 5 ikke var et hvilket som helst hold, men derimod vinderen af sidste sæsons Europa League, så udfaldet af denne undersøgelse, er altså ikke en konsekvens af at det 5. bedste hold i Spanien, er mange længder ringere end det 5. bedste hold i England.

Food for thought for de der mener at Premier League er verdens ubestridt bedste liga. Som en klog mand, hvis identitet jeg ikke husker, sagde for ikke så forfærdeligt længe siden, er Premier League ikke verdens bedste liga; det er verdens bedste brand."


Haha, du kom mig i forkøbet.

Så vil jeg blot nøjes med den her delikatesse som ikke ville være muligt med kun Madrid & Barcelona:
http://www.uefa.com/memb…gs/country/
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Rafinha - der er flere ting, man kan stille spørgsmålstegn ved, når man læser det indlæg - først og fremmest er det meget snæversynet kun at kigge på én sæson. Man kunne med fordel have lavet undersøgelsen over en længere årrække, men der er der selvfølgelig en risiko for, at udfaldet ville være anderledes, og det er jo ikke rart. Jeg ser helst gerne sådan nogle indlæg fra personer, som jeg ikke anser for værende inhabile, og det gør det ikke bedre, når det lugter af, at der kun er kigget på de statistikker, som støtter op om ens egen påstand.
Ronaldo i Madrid. 287 kampe, 299 mål. Det er godt nok fuldkommen vanvittigt.
The Blues

Men vi kan vel godt blive enige om, at der ikke umiddelbart er noget der tyder på, at de engelske bundhold er bedre? Til gengæld er de syv europæiske deltagere fra Spanien år efter år (niveauer) bedre end de engelske syv. Ellers kom da endelig med noget der stikker i den anden retning. Vi fodrer dig jo med alverdens statistik der taler imod dine påstande.

Der burde endda værre større forskel, når man tænker på, at de fem bedste spanske hold er bedre end de fem bedste engelske hold. Og alligevel tager de spanske bundhold nogenlunde ligeså mange point som de engelske. De engelske burde jo tage flere.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Hammeren - nu er jeg ikke en gambler by heart, da jeg tjener mine penge ud fra lidt mere konservative metoder, men der skal nok være mange, som tjener mange penge på at spille på Real og Barca.
The blues
Jeg laver statistikken for denne sæson så må vi se:)
Hvorfor bliver folk ved med at tro at det er en "PL vs La Liga niveau" diskussion?

Det kan man sidde og diskutere fra nu og til evighed uden at blive enige. Hold nu kæft det er håbløst.
Audere est Facere
annonce