Snak

Mere indhold efter annoncen

Rooney: Fremtiden er lys for Man Utd

lør 22. feb 2014
Wayne Rooney forlængede i går sin kontrakt med Manchester United, og angriberen begrunder beslutningen med, at han ser gode perspektiver i klubben, som han vil være med til at få tilbage til toppen af engelsk fodbold.

Læs hele nyheden her
Det må vise sig i den nye sæson... Jeg forventer et United hold, som er med i kampen om 4 pladsen og så egentlig ikke mere. Men derefter, så skal det hedde top 3 og ikke 4, 5 osv.

Jeg håber fremtiden er lys!
Ufatteligt at vi kan spille så ringe i denne sæson. Er stadig derhenne hvor jeg ikke synes at moyes er den rette, men ved også at en 6årig kontrakt betyder at vi mindst skal forvente ham hele næste sæson ligeså, så det må vi vel bare indstille os på. Jeg vil trøste mig med at vi spiller mere ringe nu end everton gjorde under moyes.
Vi skal til sommer have en verdensklasse ve back, midterforsvar og en forsvarsgeneral så tror jeg vi spiller med om mesterskabet igen og det må selv moyes da ikke kunne fucke op.
LUHG
Med Moyes ved roret må man bare konstatere, at United, på trænerposten, halter efter de andre tophold. Han skal i den grad bevise sig selv.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Og derudover bliver det i øvrigt interessant at følge, om United kommer i Champions league i næste sæson. Skulle de gå 2 sæsoner uden Champions League bliver det for alvor skidt...
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Jeg vil trøste mig med at vi spiller mere ringe nu end everton gjorde under moyes.

Hvordan kan det være en trøst at I spiller ringere end Everton gjorde under Moyes?!

LFC 18-5
Haha ja :) Hvordan det?
Han vil være med til at få klubben tilbage til toppen af engelsk fodbold

De engelske mestre skal tilbage i toppen? United har en skidt mellemsæson, hvor man har skiftet træner for første gang i 26 år, men selvfølgelig er fremtiden lys.

Klubben har det største set up i England - måske i verden.

Det er det hold, der har flest internationale fans, herunder et kæmpe marked i Asien og flest nationale fans. De har flest mesterskaber, det største stadion og den største omsætning.

Vi hører gentagende gange, at Moyes angivelig skulle have over en milliard at bruge af denne sommer og med Rooney kontrakten kan vi se, hvordan de kan spille med de økonomiske muskler når der skal forhandles løn.

United er ifølge Deloitte Football Money League den rigeste klub i England og er ikke afhængige af korrupte olie-milliarder som legetøjsklubberne City og Chelsea.

Mandskabet er ikke til det i øjeblikket. Vi mangler en solid vestre back, en stærk forsvarsgeneral og en to-vejs midtbanespiller. Jeg har bestemt ikke været tilfreds med spillet under Moyes og det han har fået ud af mandskabet, men bakker fortsat 100% op om ham de første to år. Er overbevist om, at fremtiden er lys.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Glæder mig til næste sæson.
Denne sæsons top 3 må vel sige at være uopnåelig, men hvis Moyes holder hvad han lover med at lue ud i de nuværende spillere til sommer, og samtidig bringe klassespillere ind, så bliver det meget spændende.
Jeg håber INDERLIGT, at United vinder champions league og dermed tager den CL plads, som Liverpool vil få hvis de ender som nr. 4 :P

Det er nok bare drømmetænkning!
Manchester United Aalborg BK
Det er da også lækkert, at have så mange penge, men er i virkelig trygge ved at det er Moyes, der skal stå for genopbygningen?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce