Snak

Mere indhold efter annoncen
Tevez Tevez Tevez..... hahahah
Messi er verdens bedste fodbold spiller....
Kom så united det er nu at i kan bevise at i kan uden Rooney. Jeg tror på det stadig selvom at han er ude. Glæder mig til at se Macheda igen, da han har fået ødelagt denne sæson med skader, og om han kan score de vigtige mål som han gjorde sidste sæson .
Sørgeligt. Lige meget hvad er det jo klart en svaghed, men vil alligevel mene at vi klart kan modbevise alle de haters, som gang på gang påstår at vi intet kan uden vores "one-man-army".. Det eneste positive ved hans skade er at vi "endelig" har fået chancen for at modbevise dette.

Men dårlig timing, vi må bare klø på og så må Berbatov tage over hvor Rooney slap ;)
Stadig en preliminær melding - det er vist best case. Skanningsresultat er vist ikke kommet endnu
Jeg tror at forstuvet ankel tager længere tid end 2-4 uger. Det snyder altså virkelig ofte. Jakob Poulsen sidder stadig ude med en forstuvning, og det skulle også have taget 3-4 uger.
"Generelt er fodboldspillere ligeglad med hvor mange mål de scorer, så læange holdet vinder, med mindre man hedder Ronaldo."

Ja netop. Hvorfor begynder du så Messi VS Ronaldo debatten?
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Hvis United taber til Chelsea og ryger ud af Chl, så er det bevist at United af intet uden Rooney, og jeg er United fan.

Men en stor fejl at sælge Tevez, men Berbatov kan jo vise sig, og bevise han er 500 millioner værd :)
http://www.studs-up.com/comics/2011-04-28.jpg
Btw Manchester får også lov at bevise de ikke er et "Oneman-team", som mange tror.

Beckham og Ronaldo er et stort bevis på at United ikke et et "Oneman-team", de forlod begge United, og der skete ikke den store forskel, så hold op med at sige United er "Oneman-team", latterligt :)
http://www.studs-up.com/comics/2011-04-28.jpg
God bedring Rooney.. Men mon ikke United nok skal klare den alligevel... De har et godt, bredt, solidt hold.. dermed ikke sagt at det ikke bliver et tab for dem, for det er jo klart, når man pludselig mangler en spiller af Rooney`s kaliber...

Jeg elsker Barcelona.. - og jeg ved godt hvem der er verdens bedste fodboldspiller..
Alex Ferguson den mest succesfulde manager i Uniteds historie, skal nok ordne det.
http://www.studs-up.com/comics/2011-04-28.jpg
annonce