Snak

Mere indhold efter annoncen
Poboy

Det er fan´me den rette indstilling. Den er jeg med på :)
19!
uafgjort mod Chelsea er godkendt.

Bayern skal desværre slåes... Det er nu Berbatov skal vise at han er 300 mio kr værd..

Manchester United (Above All!) Brøndby IF FC Barcelona
Hvorfor er det at folk blir ved med at nævne macheda? Folk der følger united bare en lille smule, ville vide at han ikke er i nærheden af at være den der blir brugt nu rooney er ude. Berbatov vil nok få mere spilletid, og diouf vil blive brugt som joker. Derudover kan man forestille sig giggs blive brugt mere offensivt som man så i slutningen af sidste sæson.
@Stuhr - Som nævnt var Macheda på bænken mod bolton, kunne være en indikator på han har gjort det så godt hos reserverne at han presser sig på, men Mame kan også gå hen at blive en joker...uanset har Fergie det med at hive en kanin op af hatten når der er behov for det..
"I Don't Play Against Any Particular Team. I Play Against The Idea Of Losing..." - Eric Cantona
Naturligvis spil for galleriet.. Han spiller vel onsdag mod BM :) Om han så også når at blive klar til lørdag og CFC er straks tvivlsomt, hvis der virkelig er tale om en reel skade!(?)

Hestepiller og en optapening kan gøre meget!
Carlo - dødboldene! For at score, er man nødt til at have et mål! - afrikansk ordsprog http://www.youtube.com/watch?v=d-qjBr7ORjk&feature=related
jeg er en smule forvirret. For så vidt jeg kan se, har United ikke meldt noget ud officielt. Altså er det vel ikke sikkert at han er ude? Er jeg galt på den`?
MUFC - Not arrogant. Just better !
"officielt" er det alt fra 2 til 4 uger. men det er for tidligt at sige noget konkret. jeg sidder osse og bider negle...
gik i seng efter første halvleg
Lad os nu se, på uniteds hjemmeside lyder det som om kilden til det ikke har haft nogen relation til Rooney men mere bare er taget ud fra hvad sådan en skade generelt tager af tid.

Selv hvis han ikke spiller så tager vi sku´ München alligevel, hvis der 1 ting vi ved Berbatov kan så er det at hamre kasser ind mod tyske hold !

Jeg smider fandme en hund på Berba som først målscorer!!

Tilgengæld er jeg bange for vi får problemer mod Chelsea lørdag. Fletcher bliver nøglen for at komme ud med et godt resultat .. :)
Når jeg ikke er på EB eller Bold venter jeg spændt på den nye Wii! http://nintendowii2.dk - faktisk kan man godt tjene penge online http://onlinemoney.dk\\\\
Bemærk i øvrigt at Chelsea har et meget sværere slutprogram end United. Det er slet ikke sikkert et nederlag på lørdag afgør mesterskabet. To nederlag, formentlig mod Chelsea og Man City, ville dog nok gøre det. Der er heldigvis nogen kampe til vi skal møde City, og mon ikke holdet har vænnet sig til at mangle Rooney på det tidspunkt.

Jeg har aldrig forstået den Berba-bashing, der emmer omkring united-orienterede diskussioner. Manden laver dæleme mange geniale ting på en forboldbane.
annonce