Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Will
@ Rwk84

Fuldt fortjent efter en taktisk brilliant indsats af United. Klokkeklart straffe, men bortset fra det er det altså en solid dommer præstation. Forstår ikke CFC fans der brokker sig over den.


Med al respekt for dig og din mådeholdenhed, så tror jeg, at du i den grad overgår andres besindelsesevne, hvis du, i en lignende situation med dit hold, kunne holde dig fra bare at nævne dommeren - endda bare i en parentes.

Empati (evnen til at forstå andres følelser) er en vigtig menneskelig egenskab, og det gør mig ondt, at der er nogen mennesker som dig (tilsyneladende), der ikke besidder den. Det gør vores verden langt mere kold.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Smc296
Tror ikke det er straffet han ikke kan forstå de brokker sig over, men den generelle dommer præstation, som jeg dog heller ikke syntes kan rørers ved på nær de sidst 2 min :)
-
Skrevet af The Blues
Milanmilan - jeg mente nu heller ikke noget ondt med italiensk fodbold, men for mig er engelsk fodbold bare noget helt specielt, når det kommer til fysik, hvor jeg mener, at man skal kunne spille videre, selv hvis man får en bold i hovedet (come on, i serie bold spiller man endda videre, efter man har fået en bold i hovedet. Der er sku ikke noget, der hedder behandling på 3 minutter). Rafael skulle have været ude for banen, og når båren kommer, rejse han sig op og går. Van der Sar kan ikke forsvares. Det var decideret pinligt at se det trick, han forsøgte sig med. Undskyld Italien referencen - det kunne have været mere eller mindre hvilken som helst anden sydlandsk liga, hvor det ikke er unormalt, at man falder lidt lettere, og der generelt ikke skal særlig meget til, før det bliver dømt noget. Fred være med det - det er fint nok, når alle spiller på samme præmisser. Sådan er det bare ikke i England, og det burde Uniteds spillere vide. Det giver ikke god klang i England, når disse ting sker. Angående Drogba er jeg enig i, at han for år tilbage var slem, når det kom til overdrivelse, men det har han godt nok lavet om på! Han er rent faktisk blevet sympatisk på en bane (det meste af tiden), og det mener jeg faktisk.
Skrevet af Will
@ SMC296

Så langt er jeg med, men har du ikke prøvet, at du har haft en dejlig dag, og så sker der én hændelse, der gør dagen dårlig, og så husker du dagen som dårlig? hvorfor det, når der nu var så meget andet godt? Denne kamp vil blive husket for den dommerfejl, og hvis Chelseas fans brokker sig over det, så kan jeg godt forstå det - dog siger jeg ikke, at jeg er enig, men jeg kan sagtens forstå dem. Det er jo det, som RWK84 skriver, at han ikke kan.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af qcasiu6
først og fremmest: Dejlig fortjent sejr til mit hold. Vi var det bedste hold på banen og det mener jeg ingen kan pille ved.

og nu til dommeren:

Ja det skulle ha været straffe. Men begriber ikke hvordan nogen kan mene at det var en dårlig dommerpræstation ud fra den detalje?!

1. Drogba og Torres og allerede filmet 2,3,4 gange hvilket umuligt kan undgå at påvirke dommeren i hans øvrige kendelser, det er ris til egen røv.

2. Hvorfor er det det eneste som der er fokus på? Essien lavede en svinestreg på Rooney i første halvleg som uden tvivl skulle ha givet gult - hvilket havde betydet at han havde forladt banen ved det gule han fik i anden, langt før straffeepisoden.

3. Torres filmer også for et straffe i første halvleg hvor han ligeledes skulle ha haft gult kort - hvilket havde betydet at han også havde forladt banen ved hans andet gule for endnu et grimt dive.

United var det bedste hold på banen. Fokuser på Chelseas skuffende spil på hjemmebane og på spillere som Drogba som sabotere det for jer fremfor at give dommeren skylden i en episode hvor bolden var røget om bag Ramires og alligevel ikke lignede noget som havde udløst et mål
[b] [strike]Crouchinho [/strike][/b]
Skrevet af Smc296
Jo selvf. har jeg det, og jeg troede sku også den blev dømt. :)
-
Skrevet af Smiler
Det kommer vel også an på hvordan bolden rammer dig i hovedet. Jeg husker da tydeligt en episode i serierækkerne hvor jeg fik smadret en bold i krydderen så det hele blev sløret. Evra plejer ikke at virke som en pivert, men hey.
Skrevet af Randomize
ReddaJoppe

Synes ikke at det ser sådan ud. Set fra min synsvinkel opsøger Zhirkov det straffespark og derfor burde det ikke være dømt. Kan bare huske at det var gåde for mig at han ikke fortsatte med den plads han havde. Grunden til at jeg er meget sikker i min sag er, at nogen af mine Chelsea-venner selv kunne se at der ikke var noget, og det bekræftede det bare lidt mere end i forevejen.
Manchester United since forever. Respect that please. 19.
Skrevet af Slettet(091436221801)
Godt for det - eller var der mange små drenge der skulle trøstes af moar.
Skrevet af Plaffer
En kedelig kamp, men med masser af nerve ...
Sense, you´re not making any.
[ http://is.gd/fckoeln :: http://is.gd/prinzpoldi :: http://is.gd/novagol ] Antipati (subst., utrum): Den følelse man får når snakken falder på fodboldklubber som FC København, Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV, Man Utd eller Chelsea.
Skrevet af Cone
Andre end mig, der venter på at Rooney får to dage for at juble over at have scoret?

Andre end mig, der ikke forstår hvorfor Torres ikke fik mindst to gange gult for film?

Andre end mig, der ikke forstår, hvordan Evra slap godt fra den kamikaze-aktion?

Andre end mig, der forstår at Essien fik lov at lave 3 svinestreger inden han fik gult?

Andre end mig, der ikke synes der er den store forskel på Ferdinands farlige spil og Zhirkovs?

Helt klart den bedste kvartfinale hidtil... Fodbold som det skal være - masser af nerve!
feet as sensitive as a pickpocket's hands
Skrevet af ReddaJoppe
Et overset straffespark er da ikke en detalje...

Og så nævner du film og frispark fra Chelseas side. Hvad med Rafael, Evra, Van der Sar, Ferdinand osv.?

Men i øvrigt er jeg enig i at dommerpræstationen var god, med undtagelse af straffesparket. Flere gange mente jeg at han havde dømt helt forkert, lige indtil jeg så det i slow, så så jeg at han havde ret :-)
Skrevet af Cassano-er-gud
"Så er vi i gang igen. Det er morsomt at ingen chelsea-fans sidst brokkede sig over dommeren? Tag jer sammen."

Nr 1 over mest latterlige kommentarer jeg nogensinde har set på bold.
Tag dig sammen.

tv3 kommentatorene og schmeichel er de mest farvede og unuancerede personer i verden. mit had til de tre overstråler med flere længder mit had til hele uniteds hold.
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af Smiler
Ah så meget Man. Utd fan er Mølby nu heller ikke?
Skrevet af The Blues
Smiler - okay, det kan i et sjældent tilfælde ske, at man bliver ramt så uheldigt, at man lige kan få black-out i et par sekunder - men så er det sku også videre i programmet. Specielt i England, hvilket er min pointe! Og det skete forresten to gange med Evra - begge gange skulle han have for meget behandling, og sidste gang blev han ikke engang ramt. Det må være ham Nani, der har smittet af på deres smerteterskel. Godt det ikke var Nani, der fik en bold i hovedet. Kunne i lige forestille jer det, det ville være et kønt syn! Det ville jo også ødelægge hans frisure :/
Skrevet af ReddaJoppe
Det var heller ikke det mest oplagte straffe, men jeg synes den er der. Vi må så bare være uenige om det, som du siger.

Men uanset hvordan man ser den situation synes jeg ikke det overordnet ændrer ret meget på at dommeren tit er med United, og tit er mod Chelsea. Sådan ser jeg det i hvert fald, men mine briller er selvfølgelig heller ikke helt ufarvede. Hvis du ser det anderledes gennem dine United-briller, så fred være med det. Det kommer vi jo aldrig frem til en objektiv dom over.
Skrevet af Clemme_
blev evra ikke ramt? hvorfor løb han så rundt med blodtud
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Smiler
Hehe tjaa nogle folk har jo bare ikke samme smertetærskel og har det så med at overdrive. Ingen navne nævnt.
Skrevet af uden_benskinner
"Ah så meget Man. Utd fan er Mølby nu heller ikke?"

mølby kunne bedre li man utd i dag. mølby havde virkelig svært ved at skjule sit had til torres, det var helt tydeligt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Rwk84
Will, du har helt ret. Min empati for de CFC fans hvis eneste kommentar i denne tråd er, at dommeren var elendig, kan ligge på et meget lille sted. Og tak for de fine ord, jeg er sikker på du også er en rigtig sød fyr :)

Hvis man ser kampen er der intet udover straffesparket at sætte en finger på stort set, tværtimod har dommeren min respekt, for at holde hovedet koldt i en så følelsesladet kamp.
Brøndby IF Manchester United
annonce
0