Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er umuligt at vide. Bevisbyrden er svær at løfte og skaden er allerede sket.

Det er helt vildt at EB bringer denne artikel når de ikke har klar evidens, nu hænger det bare derude som en måske sandhed.
Han kan vel ikke afvise hvis nogen synes han ser ældre ud, kun afvise at han faktuelt er ældre.
ved ikke om han ser ældre ud. faktum er at der går massive rygter om at han og hans familie har snydt med fødselsattesten for at gøre ham mere interessant
"Din mor var 17 år for 3 år siden."

Intet nyt under solen.
Typisk uintelligent og umoden kommentar fra den rådne Silkeborg egn, af Snot... øh SotD

Fodboldfan1990

Hold nu kæft. Det er jo rygter der er startet af dumme bif fans. Han kom til Sverige som 6 årig. Hvorfor skulle de snyde med hans alder dengang?
Altså det der med at folk fra ´øst´lande kan få tidligt skæg og så videre... Jeg er af ren dansk afstamning og ligner en dansker - jeg fik altså en barbermaskine i fødselsdagsgave, da jeg blev 14. Jeg rendte rundt med næsten fuldskæg som 13-årig. Det har intet at gøre med geografisk afstamning :)
Boldish

Den er god du. Siden der ikke er kommet noget af de rygter i "sportsverden", så er det nok fordi de ikke passer.
De her rygter har jo gået siden han slog igennem i Sverige. Det er svært at sige og et meget følsomt emne.

Det er jo ikke bare noget der er en presse/fan konspiration. Man så det samme med Nikola Sarić der spillede som 95’er da han lige var kommet til Danmark, derefter som 92’er og til sidst som 91’er. Personligt har jeg en del venner fra Balkan, som fortæller sjove historier om hvordan deres forældre har stavet deres navne forkert, eller fået skrevet forkerte fødselsdatoer ind, da de er kommet til landet - noget som de lever med i dag.

Det er ikke fordi det er et foolproof system man skal igennem, og min opfattelse er, at hvis man vil snyde med det - særligt hvis man kommer som flygtning, hvilket tilfældet så ikke er med Roony, så er det relativt nemt - bevidst eller ubevidst.

Om Roony er ældre end han udgiver sig for ved kun meget få mennesker. Om det er fair der stilles spørgsmålstegn ved det, ved jeg ikke.
Nej problemstillingen er bevisbyrden og derfor skulle artiklen aldrig have været bragt.
Men det er ikke det samme som at Roony ikke er 2 år ældre som historien går på.
Og at du ikke er tæt nok på verdenen kan jeg ikke gøre så meget ved.
Det mest et rygte der kører blandt Brøndby fans. Det noget man kan efterprøve lægeligt hvis det endelig er og hvis der havde været nogen grund til at teste rigtigheden i det ville man selvfølgelig gøre det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce