Snak

Mere indhold efter annoncen
Fiskeren

Åh gud, læser du ikke hvad jeg skriver? Tror du folk herinde havde hørt om rygterne før nogle bif tosser satte det igang?
Fodboldfann

Fanme klasse du tuder over hvad folk siger til dig, og så ender du med at blive smidt ud for at være for dum at høre på.
Jeg er 90% sikker på at han ikke er blevet smidt ud for indlæg i denne tråd, men nærmere nogle andre dumsmarte indlæg i andre tråde. Men helt generelt hvis du eller andre ønsker at diskutere moderator spørgsmål så findes der faktisk en moderator tråd :)
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Mahimahi
Åh gud, læser du ikke hvad jeg skriver?

Jo, jeg læser meget tydeligt at du skriver at rygterne er startet af Brøndbyfans, og det afviser Roony jo selv helt åbenlyst i artiklen du kommenterer på.

Tror du folk herinde havde hørt om rygterne før nogle bif tosser satte det igang?
Det er der da tydeligvis flere herinde der har, hvis du læser kommentarerne.

Bare lige for god ordens skyld, så er det er nogle håbløse rygter som helt sikkert ikke har hold i sig, men det er altså ikke noget der er startet af Brøndbyfans, som du fejlagtigt har postuleret flere gange.

At diverse danske fodboldfans, herunder også Brøndbyfans, har kommenteret rygterne på Twitter ser jeg nu intet underligt i. Det er en vild historie om det åbentlyst største talent i ligaen, så selvfølgelig bliver det debatteret af danske fodboldfans på sociale medier.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Intet nyt under solen.
Typisk uintelligent og umoden kommentar fra den rådne Silkeborg egn, af Snot... øh SotD

Var din gamle profil så uinteressant at du bare måtte lave en ny?
Silkeborg IF
Fodboldfan1990

Hold nu kæft. Det er jo rygter der er startet af dumme bif fans. Han kom til Sverige som 6 årig. Hvorfor skulle de snyde med hans alder dengang?

Jeg siger ikke at de HAR snydt, men der er da mange gode grunde til det - i hvert fald hvis det var i Danmark.

Hvis man uden at kunne et kvæk dansk kommer til landet som 6-årig, så bliver man placeret i en folkeskole - og velkommen til! Det kunne måske være, at han havde gavn af at være en knægt på 4 eller 5 år i stedet for, så han lige kunne tage et ophold omkring børnehaven, og blive kørt ind stille og roligt. Lære sproget, lære at lege i en dansk kontekst mv. - Det ville give knægten en nemmere indkøring på lang sigt, hvor han ikke konsekvent haltede efter sine klassekammerater fordi han havde håbløse forudsætninger for læringsmiljøet.

Som forældre får man ekstra understøttelse så længe man har hjemmegående børn under 18 år, hvilket også kunne være interessant at arbejde med i en udvidet periode, så man ikke har 12, men måske 14 år at bruge på at integrere sig.

Jeg tænker at der kan være mange situationer hvor reel alder kan gøre at barnet placerer sig længere oppe i hierarkiet end ved jævnaldrende, hvorfor der kan være en gavnlig effekt af at gøre sine unger en smule yngre end de er.
Silkeborg IF
annonce