Snak

Mere indhold efter annoncen

Ros til BIF-stopper: Nægtede at udskifte ham

Skrevet af bold
man 16. maj 11:34

Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen har stor ros til Kevin Tshiembe, som har imponeret på det seneste for de danske mestre.Læs hele nyheden her
Skrevet af Stormanden
Jeg er også imponeret, han har virkelig steppet...
Skrevet af Sjællænderen
Man frygter fatisk mindre nu at Maxøe smutter.... (selvom vi stadig gerne vil beholde ham)
Skrevet af LFC4Life
Både Greve og Tschiembe begynder at vise hvorfor de blev hentet. Ærgeligt de skulle bruge en hel sæson på det, men man kan håbe at de kan holde og hæve niveauet ind til den nye sæson. Ville sænke kravet for forstærkninger en smule.

Kan Kvistgaarden så udvikle sig endnu mere, begynder det at se lysere ud. Siger ikke at Brøndby så har det næste guldhold klar, men det giver lidt mere ro i maven frem mod sommervinduet.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af JohnnySS
Har jeg overset noget? Ja, han spillede en fin kamp i Ålborg, men i runden forinden begik han et kluntet straffespark ligesom han så MEGET passiv ud på det første mål. Eller hvad?
Skrevet af Ephedrine
I starten var jeg godt nok imponeret af Tschiembe..Endelig en forssvarsspiller med god teknik og et lækkert venstreben. Men så gik det godt nok ned ad bakke og han var direkte involveret i et hav af mål, hvor han så pivringe ud. Vi sad og håbede på at han ikke startede inde, eller ville blive skiftet ind. Og nu går det så den rigtige vej igen. På samme måde var jeg slet ikke i tvivl om at Riveros ville brænde ligaen af, men uanset hvor meget han er til træning eller kamp, så ligner han en spiller der ikke kan finde formen og får spist for mange quesadillas. Fodbold er en sjov størrelse.
Blackburn, Brøndby, Real Madrid + En lille svaghed for Newcastle udelukkende pga Shearer i sin tid. ......Shearer.....Sutton Wilcox Sherwood Batty Ripley Le Saux Hendry Peacock/Pearce Berg ..............Flowers
Skrevet af jesperyellow
Farvel til Rosted og Maxsø og vi har stadig 4 gode stoppere med Heggheim/Tsiembe som det oplagte førstevalg.
Skrevet af Nr25Lawgi
Han har været outstanding! - og faktisk nok også den bedste af alle forsvarsspillerne. Han ligner pludselig et scoop af en spiller! Jeg troede ikke, at han ville kunne komme tilbage på holdet igen, men nu bør han være en fast mand i 11’eren
Brøndby IF - FC Barcelona
Skrevet af Strakt Vrist
Ephedrine - problemet med Blas er, at han åbenbart godt kan være småfed, og stadig køre rundt med sine direkte modspillere. Har selv talt ham meget op, og finder tit bekræftelse i de ting han laver på banen, men på den anden side så virker det som om at han slet ikke tager det seriøst nok.
annonce
0