Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
"Rosenborg er Nordens bedste hold det kan der ikke være tvivl om"@Lhoff, baseret på hvad? Jeg tror da sagtens FCK, FCM og BIF kan byde Rosenborg op til dans. Det er flot de slog Ajax, men ugen før tabte de hjemme til Haugesund.
Rosenborg er ikke hvad de var for år tilbage, hvor de tit var med i CL.
Dette er en signatur.
Skrevet af SoveZebra
@SC

Jeg så kampen igår, og må sige, at Rosenborg så giftige ud. Jeg har ikke rigtigt set dem spille før, så jeg var en smule overrasket. Modsat FCKs kampe mod Ajax, så blev Rosenborg på ingen måde spillet ud ad banen. De var faktisk godt - med enkelte undtagelser - og så var Samuel bare en dræber til sidst.

Rosenborg vandt iøvrigt 2-0 over FCK i en træningskamp i februar. Rosenborg slog Ajax 2 gange, som FCK tabte samlet til i foråret. Det er næsten svært at argumentere for, at FCK skulle være bedre end Rosenborg her i 2017 :)
Skrevet af Sir , moderator
Så det er er øjebliksbillede? SÅ hvis FCK lige hamrer Haugesund er de Nordens bedste? Ajax er vel ikke hvad de var sidste år heller så den sammenligning er måske ikke helt kocher? FCK slog Vardar. De slog til gengæld fenerbache to gange i træk. Er FCK bedre end Fenerbache?

Tror min pointe er at jeg gerne vil kende kritierne for at kalde nogen Nordens største hold. Virker til at kritierne pt er hvad bedst passer i ens kram.
Dette er en signatur.
Skrevet af SoveZebra
@SC

Jeg har en kammerat, som hvert år bruger den metodik til at påvise, at Silkeborg er verdens bedste hold :) Det lykkedes overraskende nok hver gang, at finde en vej rundt i Europa, så Silkeborg har slået et hold, som har slået et andet hold ... som har slået CL-vinderne.

Er det iøvrigt ikke dig, som skal komme med kriterierne? Lyder ikke som om, at du mener, at 2017 og seneste kamp mellem de to + kampe mod samme modstander er valide kriterier :o)

Skrevet af Sir , moderator
Det er ikke mig der har udråbt et hold til Nordens største. Så jeg vil mene at dem der gør det må komme med nogle kritiserer. Du brugte Ajax og jeg brugte så din vens metode til at fortælle dig at det virker som noget vrøvl. Hvis FCK slår Haugesund må de jo være Nordens største hold jvf din logik. Hvis sidste år tæller så kan man jo spørge sig selv hvorfor Nordens såkaldte største hold ikke engang var i CL.
Hvis jeg skulle komme med et fornuftigt bud på kriterier ville det være hvordan man har klaret sig i europæisk fodbold over en årrække. Jeg ville bruge UEFAs rangliste. Her er der 3 danske hold før Rosenborg der indtager en 158 (!) plads. At kåre et hold som Nordens største på baggrund af et par måneder virker fjollet. Men igen...
Dette er en signatur.
Skrevet af SoveZebra
@SC

Skal vi så ikke tage Hobro & AaB på hjemmebane med i købet? Hvis Rosenborg bare kan vinde over en af dem, så mener du Rosenborg er Nordens bedste?
Skrevet af Schelden
Træningskampe. Oh my.
København.
Skrevet af Sir , moderator
Læs min tilføjelse. Du opgør hvem der er Nordens største på en måde der gør at vi kan kåre Silkeborg til verdens bedste hold. Ikke særlig intelligent hvis du spørger mig.
Dette er en signatur.
Skrevet af SoveZebra
@SC

Du hopper i med begge ben. Det er idiotisk, at prøve at kåre nogen som Nordens bedste, når der nu ikke findes en nordisk turnering, hvor holdene deltager på lige fod.

Der er ikke meget humor gemt i jer FCK´ere.
Skrevet af Sir , moderator
Med de indlæg du normalt skriver hvordan søren skulle man så gætte dette var en joke. Men behøver ikke være FCKer for at synes det var noget ævl. Ser 4-5 hold der er større end Rosenborg i Norden
Dette er en signatur.
Skrevet af SoveZebra
Beklager min fejl. Jeg burde have forudset at :) og :o) og tossede eksempler, kunne forstås på andre måder.
Skrevet af Benzo
Euroclubindex rangerer de nordiske hold således (top-5)

1) FCK
2) Rosenborg
3) Malmø
4) FCM
5) AIK

Det virker for mig rimeligt nok.
FCM Liverpool
Skrevet af Kjello
Ser 4-5 hold der er større end Rosenborg i Norden

Hva er det du har drukket? Man må drikke noe annet enn Carlsberg og Tuborg for å mene noe slikt.

Rosenborg er den mest suksessfulle klubben i Skandinavia med 35 titler. Hvorav 28 av dem er tatt de siste 29 årene.
Rosenborg er den Nordiske klubben med flest deltakelser i Champions League med 11 gruppespill.
Rosenborg er den Nordiske klubben med flest kamper i Europa med 238 kamper.
Rosenborg har det nest høyeste tilskuersnittet i Norden bak Hammarby.
Rosenborg har det nest høyeste budsjettet i Norden bak FC København.

Men er altså ikke en av de fem største klubbene i Norden?
Den må du lengre ut på landsbygda med...

Men du mente kanskje beste? Hvilket også er feil naturligvis. Uten at det betyr at Rosenborg hadde høvlet over hverken BIF, FCM eller FCK.

For øvrig, mot Haugesund så gjorde Rosenborg 8 bytter fra kampen mot Ajax torsdagen før. Og kun keeper Hansen, og Bendtner spilte i samme posisjon. Tre spillere debuterte fra start for Rosenborg.
Skrevet af Sir , moderator
Rosenborg er nr 158 på UEFAs rangliste. Det er sandt at de historisk set har gjort det rigtig flot, men pt ligger de efter FCK, FCM, Aalborg, Malmø, Molde, BIF og måske flere når det kommer til at optjene europæiske point i de sidste 5 sæsoner.

Måske vi skal blive enige om kriterierne for hvad der menes. Er det all-time? Er det inden for de seneste år eller er var i går?Dette er en signatur.
Skrevet af SoveZebra
@SC

Vi kan vel konstatere, at du nu er blevet enig med dig selv om, at det må være den nuværende UEFA rangliste, som er gældende.

I den sammenhæng må vi jo således konstatere, at når N. Jørgensen, Zanka mf. forlader FCK, så går de et niveau eller to eller tre ned :o)

(Disclaimer - :o) betyder at ironi kan forekomme)
Skrevet af Sir , moderator
Hvad er din agenda efterhånden? Hvad du konkluderer eller konstanterer eller hvordan dine smilies skal tydes er jeg temmelig ligeglad med. Dine indlæg virker pt virkelig dumme og barnlige og det er svært at se hvad præcis du byder ind med udover et mislykket forsøg på at være sjov. Jeg antager at du ikke er et barn, så hvad med at hæve niveauet en smule? Hvad du skriver i dit seneste indlæg giver ingen mening. Som sagt er det ikke til at tyde om du joker eller er seriøs fordi der ikke er stor forskel på niveauet, smiley eller ej. Måske du bare skulle forsøge at skrive hvad du mener og så undgå at være ironisk og så prøv at undlade at byde ind hvis du ikke har noget til emnet.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kjello
UEFA-rankingen sier da virkelig ikke noe om hvor stor en klubb er. Eller er du av den oppfatning at Atletico Madrid, Sevilla, Benfica og Porto er større klubber enn Manchester United, Liverpool og AC Milan?

Brøndby er selvfølgelig stadig vekk en større klubb enn både FCM, Esbjerg og Aalborg. Selv om de alle er foran Brøndby på UEFA-rankingen.
Skrevet af Sir , moderator
Det kommer jo an på hvad vi måler på som sagt. Så fortæl hvad måler vi på og så skal jeg sige om jeg er enig.
Rosenborg har ikke været noget særligt europæisk i flere år. Ergo er det svært at argumentere for at de pludselig skulle være Nordens største hold fordi de slår Ajax som en argumenterede for. Det var sådan set pointen.
Rosenborg er heller ikke førstevælger til spillere foran flere danske klubber som jeg ser det.
Dette er en signatur.
Skrevet af bruger 136870
Katastrofe. Bendtner skal spille EL, burde kun spille sekunda bold, bare så ringe.
Skrevet af SoveZebra
@SC

Det er selvfølgelig klart, at jeg er dum, barnlig og elendige til at bruge ironi, når jeg tillader mig at udstille dine argumenter for, at Rosenborg ikke skulle være Nordens bedste (Som Lhoff mente - og du ikke mente).

On-topic:

Det var fedt at se kampen mellem Rosenborg og Ajax. Fed stemning, og så var det sjovt at se Fisse-Mike synge bagefter sammen med publikum. Alligevel imponerende, at han har fået den position i klubben og blandt fansene.
annonce
0