Snak

Mere indhold efter annoncen

Rosenborg sled sig til sejr mod bundhold

Skrevet af bold
man 16. apr 2018
Rosenborg vandt mandag aften med 1-0 over Bodø/Glimt, som ellers kæmpede godt imod. Det var Rosenborgs anden sejr af fem mulige i denne sæsons Eliteserie.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Piksvin
Sådan.

Og endnu engang en brandkamp med mål af Bendt... Nå nej.
Skrevet af MR11
Haters gonna hate. Manden er stadig med længder den bedste angriber vi har.
De største forbrydere bærer jakkesæt
Skrevet af kk84
hvis man stadigvæk mener bendtner er den bedste angriber vi har, har man enten ikke forstand på fodbold, eller os følger man ikke med i hvad de andre angribere laver!
Skrevet af LukeDanDuke
Hvilke angribere? Zohore?

Spøg til side så mener jeg ikke Bendtner er langt bag ved resten. Specielt fordi man har set ham præstere på internationalt niveau. Det har ingen af vores andre angribere rigtigt gjort.
Skrevet af StanTheManDK
Topscorer i sidste sæson som angriber - og nu spiller han kant???
Skrevet af Huttelihut92
Hvis man stadig mener at Cornelius, Zohore, Berggreen, Yussuf, NJ er et bedre bud på angriber pladsen til VM, end Bendtner.....har man virkelig ikke forstand på fodbold! Det er egentlig synd for Bendtner-haterne, men også temmeligt morsomt....
Skrevet af KB87
han har spillet 5 kampe i elite serien, hvor han i en af de 5 kampe spillet, har scoret 2 mål hvilket er godt men i det store sammenhæng er det meget svagt.

så er der folk der vil vende det og sige han har scoret 2 mål i 5 kampe det giver ham næsten et mål hver anden kamp.. men det jo ikke sandt.

Han har spillet 1 god kamp hvor han fik 2 ret gode mål men i de resterende 4 kampe viser han jo hvorfor han skal spille på så lavt en niveau for at kunne følge med.

desto hårdere liga niveauet er jo bedre betyder det vores angribere er, så man burde rangere dem sådan og derfor bør bendtner + hans alder blive rangeret som den laveste.

det er en skandale at vælge bendtner frem for enhver anden angriber vi har, han har intet bidraget med hans tilføjelse til landsholdet udover det "stjålne" straffesparksmål.
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
Skrevet af SotD
Var det ikke Bendtner der fremtvang det straffespark, som angiveligt skulle være et "stjålet" mål? Man kan vel argumentere for, at havde alle andre sparket det ville det være stjålet.

Derudover har han da bidraget med mindst lige så mange chancer og oplæg som de andre angribere i samme periode. Dertil et forkert annulleret mål.

Men okay, det starter ud med, at man vil rangere angriberne efter adresse, så bliver det sjældent klogere derfra.
Silkeborg IF
Skrevet af KB87
SotD:
enig i at det er bendtner der bliver begået straffe imod men man har sine faste spiller til at skyde straffespark og frispark. straffesparkstjanen tilhørte altså eriksen og ikke bendtner og derfor kan man vel godt sige det er "stjålet".

Det er fint nok at bendtner får et mål på straffe i en kamp hvor det står 4-1. Hans mål til 5-1 i 89 min, var vel næppe det der vandt kampen vel?
bendtner kommer ind i 80 min hvor det står 4-1 så kan man måske argumentere for at hvis bendtner ikke var kommet ind der så havde ireland nok scoret 4 mål mere på 10 min.

så jeg holder fast i min mening om at han intet har bidraget med siden han blev udtaget til landsholdet. jeg vil meget gerne vide hvad du mener han har bidraget med?

så rent objektivt så er bendtner ikke værdi nok til at spille for det danske landshold han er for gammel og han er ude af stand til at score mål der tæller.
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
Skrevet af Job
han har spillet 5 kampe i elite serien, hvor han i en af de 5 kampe spillet, har scoret 2 mål hvilket er godt men i det store sammenhæng er det meget svagt.

To mål i fem kampe er egentlig et ganske godt snit - men fem kampe er jo et meget spinkelt grundlag at lave statistik på. Prøv i øvrigt at regne sæsonens målsnit ud for Zohore, Jørgensen, Cornelius, Yussuf, Berggreen eller Dolberg...

Bendtner og Rosenborg er jo tydeligvis ikke oppe i gear endnu. De var de heller ikke i fjord på samme tid, hvor der blev talt om, at man bevidst arbejde på at peake i august, hvor der skal spilles europæisk for alvor. Det lykkedes i høj grad - og mon ikke det lykkes igen i denne sæson? Det vil overraske mig meget, hvis Rosenborg ikke ligger nummer ét ved sommerpausen...

Om Bendtner klart er Danmarks bedste angriber lige nu, et et lidt åbent spørgsmål. Men han har noget internationalt snit mht. teknik, overblik osv. som de andre danske topangribere bare ikke har - i hvert fald ikke, når vi snakker om kampe mod klassemodstandere. Og vi ved, at han har scoret store mål i store kampe gennem årene. Det er lidt længe siden sidst, men til gengæld har han fået kontinuerlig spilletid i over et år nu, i en grad han jo har manglet tidligere. Håber stadig på ham som vores førsteangribere til VM, men er godt klar over, at NJ er Haraides favorit.

Zohore er spændende og gør det fint i England pt. men spørgsmålet er, om det er det samme, som at han er én af DKs bedste angribere. Cardiff spiller en lidt primitiv gang fodbold, som passer godt til Zohore, men mon ikke klubben i tilfælde af oprykning vil opgradere på netop Zohores plads?
Skrevet af KB87
her er en video af all mål lavet af danmark, så kan du selv vurdere om vores angriberer ikke gjorde det godt nok inden bendtner.
at bendtners snit er højt er fuldstændigt irrelevant, vi har et hold der har flere spillere der kan score mål så målene er mere fordelt hvilket tydeligtvis har fungeret godt for os.
hvorfor man vil ændre det er mig en gåde, det er en fornærmelse for andreas, nicolaj, yousuf osv at sætte dem bag en bendtner blot fordi bendtner har et højere snit.


https://www.youtube.com/watch?v=W1-69o-dRkE
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
Skrevet af KB87
her er en liste over vores angribere som jeg mener vi burde bruge:

Spiller Kampe Mål

Nicolai Jørgensen 29 8
Andreas Cornelius 18 4
Viktor Fischer 17 3

-----------------------------------------

Yussuf Yurary Poulsen 26 3
Kasper Dolberg 4 1
Marcus Ingvartsen 0 0
-----------------------------------------

så jeg mener klart at nicolai, andreas og fischer burde være vores første valg på posten. Så kan man oveveje yusuf, dolberg og marcus som reserver.

Bendtner er ikke på den liste fordi jeg mener han er for gammel. han er 30 år og han er ingen zlatan eller ronaldo han har muligvis haft en potentiale en gang men den tid er færdig han er 30 år nu og hans chance er væk.

danmark må afhænge af den nye generation, 90´erne, at gå tilbage til spiller der er fra slut 80´erne er en skandale.

(det er tideligt at sige bendtner ikke gøre det godt men jeg er helt overbevist om at han næppe for leveret flere mål til sine fødder i rosenborg og 2 mål i en kamp ud af 5 kampe er lidt et testamente om at hans tid er ovre.)
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
Skrevet af Job
@KB87

Tak for svar og for din statistik.
Jeg synes egentlig at Cornelius og Jørgensen gør det ok. Jørgensen har måske ikke fundet niveauet fra sidste (helt fantastiske) sæson, men han spiller fast og gør det fint.

Men generelt har vores angribere et problem mht. træfsikkerhed. Ikke mindst NJ - og ikke mindst på landsholdet. Havde Eriksen ikke steppet gevaldigt op og scoret mange flere mål end man kan forvente af en spiller på hans position, var vi ikke kommet til VM. Det er mere eller mindre et faktum.

Set i det lys, synes jeg godt man kan overveje Bendtner, og det gør Haraide jo tydeligvis også, for han har da fået nogen spilletid siden it comeback.

Lytter man til hvad Haraide siger, er Nicolai Jørgensen lige nu førstevalg, fordi han bidrager med noget fart og nogle gode løb i de såkaldte ´bagrum´ bag forsvarsspillerne. De løb giver plads til f.eks. Eriksen. Haraide er godt klar over, at Bendtner er bedre med bolden og i short-passing-spillet.

Corner og NJ er førstevalg lige nu, og heldigvis er Jørgensen måske ved at komme i gang for alvor, men Cornelius´ brændte hovedstødschance mod Chile have bekymret landstræneren...
Skrevet af KB87
job:
at corner brænder et hovedstød i en venskabskamp betyder intet, det der betyder noget er at han kommer frem til muligheden, det viser han har evnen til at være de rigtige steder.
Det er nok rigtigt nok at man helst vil se sine angribere scorer mål men det er trods alt en venskabskamp så vind og tab spiller ingen rolle.

jeg er også enig at eriksen har båret holdet meget men der er vel altid en der skal skille sig ud fra mængden.
eriksens 11 mål i de 12 vm kval kampe er imponerende, så ja, eriksen har uden tvivl været en x faktor danmark.

men vi snakker jo om angribere her og her mener jeg at vi har et hold hvor målene kommer lidt fra alle, det er selvfølgelig angriberens opgave at smække målene ind, så her er lidt stats over det:

under haraider har nico/andreas/viktor og yussuf spillet:
spiller kampe mål
Nicolai Jørgensen 9 2
Andreas Cornelius 8 2
Viktor Fischer 4 0
Yussuf Yurary Poulsen 9 1

så har vi bendtner der har spillet:

Nicklas Bendtner 5 (1)

så det er ikke fordi når bendtner kommer banen man vinder, jeg har sat () rundt om 1 da jeg mener det straffesparksmål ikke er værd at nævne men det tæller self.

så i min mening gør både nico og andreas det bedre end bendtner. Bendtner gør intet som vores nuværende angriberer ikke kan gøre selv bedre.
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
annonce
0