Snak

Mere indhold efter annoncen

Rosenborg sled sig til sejr mod bundhold

man 16. apr 2018
Rosenborg vandt mandag aften med 1-0 over Bodø/Glimt, som ellers kæmpede godt imod. Det var Rosenborgs anden sejr af fem mulige i denne sæsons Eliteserie.

Læs hele nyheden her
Sådan.

Og endnu engang en brandkamp med mål af Bendt... Nå nej.
Haters gonna hate. Manden er stadig med længder den bedste angriber vi har.
De største forbrydere bærer jakkesæt
hvis man stadigvæk mener bendtner er den bedste angriber vi har, har man enten ikke forstand på fodbold, eller os følger man ikke med i hvad de andre angribere laver!
Hvilke angribere? Zohore?

Spøg til side så mener jeg ikke Bendtner er langt bag ved resten. Specielt fordi man har set ham præstere på internationalt niveau. Det har ingen af vores andre angribere rigtigt gjort.
Topscorer i sidste sæson som angriber - og nu spiller han kant???
Hvis man stadig mener at Cornelius, Zohore, Berggreen, Yussuf, NJ er et bedre bud på angriber pladsen til VM, end Bendtner.....har man virkelig ikke forstand på fodbold! Det er egentlig synd for Bendtner-haterne, men også temmeligt morsomt....
han har spillet 5 kampe i elite serien, hvor han i en af de 5 kampe spillet, har scoret 2 mål hvilket er godt men i det store sammenhæng er det meget svagt.

så er der folk der vil vende det og sige han har scoret 2 mål i 5 kampe det giver ham næsten et mål hver anden kamp.. men det jo ikke sandt.

Han har spillet 1 god kamp hvor han fik 2 ret gode mål men i de resterende 4 kampe viser han jo hvorfor han skal spille på så lavt en niveau for at kunne følge med.

desto hårdere liga niveauet er jo bedre betyder det vores angribere er, så man burde rangere dem sådan og derfor bør bendtner + hans alder blive rangeret som den laveste.

det er en skandale at vælge bendtner frem for enhver anden angriber vi har, han har intet bidraget med hans tilføjelse til landsholdet udover det "stjålne" straffesparksmål.
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
Var det ikke Bendtner der fremtvang det straffespark, som angiveligt skulle være et "stjålet" mål? Man kan vel argumentere for, at havde alle andre sparket det ville det være stjålet.

Derudover har han da bidraget med mindst lige så mange chancer og oplæg som de andre angribere i samme periode. Dertil et forkert annulleret mål.

Men okay, det starter ud med, at man vil rangere angriberne efter adresse, så bliver det sjældent klogere derfra.
Silkeborg IF
SotD:
enig i at det er bendtner der bliver begået straffe imod men man har sine faste spiller til at skyde straffespark og frispark. straffesparkstjanen tilhørte altså eriksen og ikke bendtner og derfor kan man vel godt sige det er "stjålet".

Det er fint nok at bendtner får et mål på straffe i en kamp hvor det står 4-1. Hans mål til 5-1 i 89 min, var vel næppe det der vandt kampen vel?
bendtner kommer ind i 80 min hvor det står 4-1 så kan man måske argumentere for at hvis bendtner ikke var kommet ind der så havde ireland nok scoret 4 mål mere på 10 min.

så jeg holder fast i min mening om at han intet har bidraget med siden han blev udtaget til landsholdet. jeg vil meget gerne vide hvad du mener han har bidraget med?

så rent objektivt så er bendtner ikke værdi nok til at spille for det danske landshold han er for gammel og han er ude af stand til at score mål der tæller.
1: FC København 2: Ronaldo / Messi 3: Real Madrid
han har spillet 5 kampe i elite serien, hvor han i en af de 5 kampe spillet, har scoret 2 mål hvilket er godt men i det store sammenhæng er det meget svagt.

To mål i fem kampe er egentlig et ganske godt snit - men fem kampe er jo et meget spinkelt grundlag at lave statistik på. Prøv i øvrigt at regne sæsonens målsnit ud for Zohore, Jørgensen, Cornelius, Yussuf, Berggreen eller Dolberg...

Bendtner og Rosenborg er jo tydeligvis ikke oppe i gear endnu. De var de heller ikke i fjord på samme tid, hvor der blev talt om, at man bevidst arbejde på at peake i august, hvor der skal spilles europæisk for alvor. Det lykkedes i høj grad - og mon ikke det lykkes igen i denne sæson? Det vil overraske mig meget, hvis Rosenborg ikke ligger nummer ét ved sommerpausen...

Om Bendtner klart er Danmarks bedste angriber lige nu, et et lidt åbent spørgsmål. Men han har noget internationalt snit mht. teknik, overblik osv. som de andre danske topangribere bare ikke har - i hvert fald ikke, når vi snakker om kampe mod klassemodstandere. Og vi ved, at han har scoret store mål i store kampe gennem årene. Det er lidt længe siden sidst, men til gengæld har han fået kontinuerlig spilletid i over et år nu, i en grad han jo har manglet tidligere. Håber stadig på ham som vores førsteangribere til VM, men er godt klar over, at NJ er Haraides favorit.

Zohore er spændende og gør det fint i England pt. men spørgsmålet er, om det er det samme, som at han er én af DKs bedste angribere. Cardiff spiller en lidt primitiv gang fodbold, som passer godt til Zohore, men mon ikke klubben i tilfælde af oprykning vil opgradere på netop Zohores plads?
annonce