Snak

Mere indhold efter annoncen

Roskilde fyrer Broe

Skrevet af bold
man 21. maj 2012
Efter et forår med blandende resultater har FC Roskilde valgt at fyrede cheftræner Carsten Broe. Assistent Anders Theil tager over i stedet.

Læs hele nyheden her
Skrevet af kloster2630lol
Synd for Carsten. Han er en virkelig god træner, som mere eller mindre er skyld i at SønderjyskE blev oppe i superligaen og nu er ved at blive et af de bedre etablerede midterhold.
Lever for: F.C. København: Et angreb på FCK, er et angreb på mig som person! Holder med: Chelsea: Græd både d. 21.05.08 & 19.05.12. Kan lide: Valencia Hader: Barcelona - Afskyr dem for alt hvad de står for! S12! <3
Skrevet af Mikkelinhos
Jeg er lidt ked af at sige, jeg kan ikke se hvordan det skulle hjælpe Roskilde det store. De taber selvfølgelig til Næstved i går, men de har da stadig alle muligheder for at redde sig, og man mener så at en trænerfyring og ballade på den måde skal skabe de nødvendige resultater. Det virker mærkværdigt, men de kan selvfølgelig overraske.

Alt godt til Carsten, en mand der spiller med en gammeldags sweeper han fortjener bedre.
De Grønne, De Kongeblå og The Red Devils!
Skrevet af hbtk
Efter Andreas Bak måtte lægge støvlerne på hylden efter en alvorlig skade er det gået ned af bakke for Roskilde. Jeg kender ikke meget til Roskildes hold, men jeg ved hvilken betydning han havde da han spillede i HIF, og jeg går ud fra det har været det samme i roskilde.

Der var ellers ikke grænser for klubbens ambitioner med broe i spidsen. Det var noget med SAS ligaen inden for et par sæsoner, men selvfølgelig prøver de effekten at en trænerfyring inden der står 2. division på programmet.
Skrevet af Herfølge og Hærfuglen
Ja det er desværre gamet, god træner eller ej ligger et hold tæt på nedrykning så fyrer man træneren.

I weekenden venter der Roskilde endnu en skæbnekamp, nemlig kampen mod Skive.

Det ligner efterhånden, at det bliver Skive og Roskilde der skal slås om den sidste nedrykningsplads.

Selvom nedrykning til Næstved og Roskilde betyder lokalopgør med Rishøj, så er det faktisk ikke noget jeg ønsker.

Roskilde og Næstved, disse to klubber har jeg altid godt kunne lide så håber de klarer den.

Selvom Næstved nok ikke gør, så er der stadig håb for Roskilde.

Det eneste lokale hold jeg ikke bryder mig om er Køge, ellers hepper jeg altid på de lokale.
Skrevet af André
Dum beslutning! Er virkelig sur nu
Skrevet af Werther1997
Hej alle :-)
Smut ind forbi Facebook og tryk synes godt om på FC Roskilde.

http://www.facebook.com/FCRoskilde
Skrevet af VBK - Leeds
Synd de fyrer Broe og med assistenten der tager over, hvad skulle det hjælpe?

Personligt mener jeg at ved trænerfyring skal man have et friskt pust ind udefra.
Skrevet af machomortensen
En forbløffende fyring. Carsten Broe er en af landets mest grundige og velforberedte trænere.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Skrevet af Niels BB1919
Det store spørgsmål er spillernes holdning. Hvis opbakningen i truppen var væk, var en fyring nok sidste udvej her i 11. time. Hvis opbakningen stadig var intakt, var denne ballade nok til gengæld det dummeste, ledelsen i Roskilde kunne forårsage.

Under alle omstændigheder kan man næppe bebrejde Broe, at økonomien og truppen ikke er til meget mere. Noget andet gør sig gældende for Thomasberg i FCF, Ove P. i FCV, Hemmingsen i Randers og Kurland i AB, der alle burde stå nærmere en fyring.

I går aftes skrev jeg i en anden tråd, at jeg regnede Roskilde for favorit til at rykke ned, og det gør jeg stadigvæk - men vi er alle en hel del klogere efter Skives besøg i Roskilde på søndag.
Brønshøj, selvfølgelig! 1919 siden 1991. Ingen andre.
Skrevet af Der Grüne
Under alle omstændigheder kan man næppe bebrejde Broe, at økonomien og truppen ikke er til meget mere. Noget andet gør sig gældende for Thomasberg i FCF, Ove P. i FCV, Hemmingsen i Randers og Kurland i AB, der alle burde stå nærmere en fyring.


Du er jo helt på månen. Hvordan kan du sammenligne ABs økonomi/trup med FCV og Randers´? I går fik du også lukket noget være vrøvl ud omkring klubbernes økonomi. Stop det nu, du aner ikke hvad du snakker om.
Skrevet af Niels BB1919
@ Der Grüne

Læs og forstå inden du flipper ud.

Jeg sammenligner ikke økonomien i AB med den i Randers - eller FCF og FCV for den sags skyld. Jeg skriver bare, at de fire klubber har det til fælles, at de præsterer dårligere, end deres økonomi og trup berettiger til, og at det derfor er mere nærliggende at fyre en af disse trænere end at fyre Broe.

Til sammenligning kunne jeg også have skrevet, at både Esbjerg og Blokhus præsterer nøjagtig som deres trup og økonomi berettiger til, uden at der af den grund er sat lighedstegn mellem de to klubbers økonomi og trupper.

Hvad indlægget i går angår, gad jeg ganske enkelt ikke at svare på dit sure opstød over, at jeg har sympati for Skive, fordi de klarer sig med færre midler end så mange andre.
Brønshøj, selvfølgelig! 1919 siden 1991. Ingen andre.
Skrevet af Geddar , moderator
"En forbløffende fyring. Carsten Broe er en af landets mest grundige og velforberedte trænere. "

Han skulle dog være en ret stor mundfuld for organisationen. Der var i hvert fald en del samarbejdsvanskeligheder i SønderjyskE, har jeg ladet mig fortælle.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0