Snak

Mere indhold efter annoncen

Royer på vej væk fra FCM

tor 28. jul 2016
Daniel Royer er på vej væk fra FC Midtjylland, bekræfter sportsdirektør Claus Steinlein. New York Red Bulls er angiveligt i spil.

Læs hele nyheden her
Endnu et pletskud fra Benhams computerprogram!
Lazio hade rätt, Eguren har hjärtfel.
Tja, det er jo svært når man ikke får chancen/tilliden (:
Havde gerne set ham fortsætte i klubben, men forstår godt hans jagt på spilletid - der er langt når man er nummer 6/7 i køen efter Borrings ankomst
Endnu et pletskud fra Benhams computerprogram!


Kadlec, Kian, Singh, Novac, Mabil, Mikkel Andersen, Royer, Kaan Kairinen, Olsson, Pusic, Dahlin, Sparv, Jim Larsen og Ureña.

De spillere er købt ind siden Benham kom til og af dem har kun Ureña været et decideret fejlkøb. Royer har spillet godt/okay, når han har spillet. Han blev bare overmatchet af de andre alternativer der er på kantpladserne.

Singh fik hjemve, ikke noget man kan have styr på. Mabil er udviklingsspiller, og resten har enten spillet godt eller har været deciderede stjerner.
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_midtjylland/efter-et-aars-hype-nu-finder-fcm-spillere-med-big-data/5657344

Så f.eks Mabil og Royer er fra hans big data, mens man kendte flere af de andre spillere, som de selv nævner i artiklen.

Jeg kan ikke finde 2 spillere som Benhams computer har udpeget der har bare været nogenlunde (Novak kan man diskutere, men synes ikke han har imponeret større end deres andre alternativer)
Fint at få sendt ham videre, han har ikke været fremragende og med Borring i truppen er han vel ikke nødvendig at have rendende: Kadlec, Sisto, Borring, Duelund, Hassan og Mabil må være dækkende og jeg har sikkert glemt en eller to af de unge også?
Silkeborg IF & Leeds United
Kadlec er vel decideret frontangriber, fremfor kant?
Jeg har ikke altid ret, men jeg ta'r aldrig fejl !
Så f.eks Mabil og Royer er fra hans big data, mens man kendte flere af de andre spillere, som de selv nævner i artiklen.


Nej, du læser artiklen forkert.
Først og fremmest er artiklen 1 år gammel. For det andet er de to nævnte spillere købt med initiativ fra SmartOdds. Dvs. man ikke kendte til dem i klubben.
Alle spillere, der er blevet købt ind, siden Benhams indtræden, er blevet godkendt af SmartOdds.
Kadlec har spillet frontangriber tidligere i sin karriere, men bliver i FCM primært brugt på kanten.

Lidt ærgerligt hvis Royer smutter, synes han har fine kvaliteter, men det er oplagt at der pt er for mange kantspillere i truppen.
FCM Liverpool
Alle spillere, der er blevet købt ind, siden Benhams indtræden, er blevet godkendt af SmartOdds


Imponerende den kunne se spillere som Kian Hansen, Martin Pusic eller Tim Sparv kunne blive profiler. Helt revolutionerende.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
fuldt forståeligt, han har udfyldt den rolle som han fik, hans løbe arbejde kan ingen tage fra ham i hvert fald.

Det havde nok også været Hassan der var røget, hvis ikke han var kommet så stærkt tilbage fra sin skade.
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
annonce