Snak

Mere indhold efter annoncen

Ruben Baraja er ny cheftræner hos Valencia

tir 14. feb 12:22

Ruben Baraja er tilbage i Valencia, da han tirsdag er blevet udnævnt som ny cheftræner i den kriseramte La Liga-klub.Læs hele nyheden her
Så skal den gamle trøje måske luftes lidt 😀
Legende! Føler mig helt gammel efterhånden. Hvis man ik kender Baraja, så er man for ung
En fantastisk fodboldspiller. Albelda og Baraja, de to ejede den midtbane sammen :)
Bliver spændende
Fantastisk spiller. Håber han får succes og genrejser Valencia.
-"We're loving big Ange instead...."
Åh hvor vil det være smukt, hvis Ruben Baraja og Valencia får succes sammen igen. Han var en fantastisk og meget sympatisk holdspiller den gode Baraja.
Velkommen hjem Baraja. Du har været en savnet mand i mange år :)
Håber, at det bliver succesfuldt
Baraja! Hvor er det fedt. Tvivlsomt om det bliver en succes, men Baraja og Marchena er sgu sæsonens signings. Savner at artiklen oplyser noget om kontraktlængden.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Jeg synes at have læst, at det kun er for resten af sæsonen.

Det bliver lidt for romantisk for mig. Trænerduoen kan dog kun overraske positivt. Baraja har kun trænet Segunda hold siden han blev træner... hold som har ligget i midten og han har næsten kun været der 1 år ad gangen. Det er måske meget passende, sådan som vi ligger nu. Nøj det ser sløjt ud. Er vi oppe på 13. trænere på 10 år?
LIMGOHOME!
Valencia C.F.
Tak for info. Ja er på linje med dig, de kan kun overraske positivt. Synes dog det er tiltrængt med noget "ægte" Valencia blod i klubben og tæt på truppen. Jeg synes faktisk vi har et ganske udmærket hold. Problemet kan ligge i at en stor håndfuld af dem er hentet ind på leje, og måske ikke spiller med den passion og kampgejst der skal til for at løfte klubben ud af det mørke den befinder sig i. Der kan man være ganske sikker på at Baraja og Marchena vil gøre alt hvad de overhovedet kan for at hjælpe klubben, der en masse ære og stolthed på spil for dem. Jeg glæder mig til at følge udviklingen.
Hvis Lim smutter, så er det vel en anden rigmand eller investorgruppe der overtager, og derved ingen garanti for at tingene bliver bedre. Jeg ved ikke hvad fans af klubben forventer der skal ske i stedet for?
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
annonce