Snak

Mere indhold efter annoncen

Rubin Kazan låner russisk angriber i Vejle

ons 1. sep 2021

Russiske Rubin Kazan oplyser, at de har lånt angriberen German Onugkha i Vejle, som hentede spilleren til klubben denne sommer.Læs hele nyheden her
Ham kunne vi godt selv bruge lige nu.
Vejle BK siden 1984
Jeg er ikke den store Onugha-fan. Han leverede en kongepræstation med sit hattrick mod ACH, men ellers synes jeg ikke, vi så særlig meget fra ham. Han var også klart 3. valg efter Faghir og Ekitike.

Fint at VB kan få en god forretning ud af Onugha. Jeg kan godt se ham levere varen for et hold, der pumper bolde ind til en statisk centerforward. Men det er jo ikke VBs stil. Vi skal bruge en angriber, der kan kombinere sammen med Mucolli, Sousa og de andre små teknikere i offensiven. Det kan en spiller som Dom, selvom han er en stor gut. Håber virkelig, vi kan få gang i ham igen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Jeg er ikke den store Onugha-fan. Han leverede en kongepræstation med sit hattrick mod ACH, men ellers synes jeg ikke, vi så særlig meget fra ham. Han var også klart 3. valg efter Faghir og Ekitike


Onugkha var klart 3. valg under Galca, men passer vel reelt også meget bedre i PS type fodbold.

Jeg kan godt se ham levere varen for et hold, der pumper bolde ind til en statisk centerforward. Men det er jo ikke VBs stil. Vi skal bruge en angriber, der kan kombinere sammen med Mucolli, Sousa og de andre små teknikere i offensiven


Jeg tror du skruer dine forventninger alt alt alt for langt op! Vi har ikke spillerne for nuværende til at spille den type fodbold... Vores centrale midtbane er blevet overløbet af stort set alle vores modstandere (på trods af at vi ofte var 3-mod-2 i overtal), og vi har derfor endt med 3 "arbejdsløse" teknikere oppe foran. Det nytter jo ikke noget med teknikere oppe foran, hvis de intet får at arbejde med.

Jeg forventer et langt mere pragmatisk udgangspunkt fra PS fremadrettet. Onugkha ville have passet perfekt som opspilsstation, der kunne lægge bolden af til de små teknikere i fart...
Vi er nok en del efterhånden, som er lettere rystede over ledelsens ageren i dette transfervindue.

At lade German smutte når vi tydeligvis havde mulighed for at trække ham hjem, det synes at være endnu en fejl. Vi mangler mildest talt konkurrence på angriberpladsen efter at Faghir er væk.

Jeg håber virkelig at jeg tager fejl, og at der bliver præsenteret en angriber mere snarest - det må så være en spiller uden klub, men dem er der jo også en del af. Ponce skal have konkurrence på den plads.

Hvem tager disse beslutninger? Sandahl? Zolotko? Tønder?
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Jeg ville gerne have set Onugkha i Vejle igen, synes han blev bedre og bedre.

Jeg ved ikke om i kan huske da Vejle have Paul Onuachu på lån fra FCM, han udviklede sig, men blev først rigtig god senere i FCM. Nu er han en topspiller, der sikkert vil koste 150 mio.

Jeg ser Onugkha som en spiller som ham, han bliver god hvis han passer ind i spillet for PS. Men Kasan køber ham sikkert fri, så det skal vi nok ikke tænke på.

Vejles stil bliver 4-4-2 med fokus på defensiven og lossen frem til to angribere. Der ville Onugha passe fint ind.

Vejles stil eksisterer ikke mere efter Peter Sørensens ansættelse. Det er Peter Sørensen stil som vi kender fra Hobro og Silkeborg.
Er der nogle af de altid kloge hoveder der har spurgt, hvad German vilie stedet for kun at forholde sig til, hvad de selv vil?

Jeg ville selv gerne have haft Mbappé for halvdelen af det vi fik for Faghir. Jeg tror, at han ville kunne bidrage fra dag 1, men ledelsen sov igen
Vejles stil bliver 4-4-2 med fokus på defensiven og lossen frem til to angribere


Den tror jeg så ikke helt på! Vi har ganske enkelt ikke en eneste angriber at sparke bolden op på...
Afhængigt af om PS vælger 2 eller 3 centrale forsvarere, vil jeg tro at vi kommer til at spille med et relativt lavt pres, og så med 2 eller 3 hurtige spillere forrest, som skal spilles op til kontraer. Hvis vi skal have lukket blødningen af mål indkasseret, og udnytte truppens spillertyper bedst muligt, er det vel det mest pragmatiske...
Tror ellers han kunne være god til Sørensen´s lidt længere bolde og ikke nødvendigvis så meget spil på midtbanen.
Er der nogle af de altid kloge hoveder der har spurgt, hvad German vilie stedet for kun at forholde sig til, hvad de selv vil?


Nej, men han har da i hvert fald tidligere gerne ville skrive under på en kontrakt med VB. Hvis VB ville kalde ham tilbage, så skulle han da gøre det. Jeg tror bare ikke VB overhovedet har tænkt i de baner. Det er slet ikke formålet med ham. VB ser en langt større økonomisk fordel ved at lade ham blive i russisk fodbold og leje ham ud derovre.

Jeg er bare sådan skruet sammen, at jeg gerne vil se vi vinder nogen kampe og her kunne han være en god brik synes jeg.
Vejle BK siden 1984
annonce