Snak

Mere indhold efter annoncen

Rubin Kazan låner russisk angriber i Vejle

Skrevet af bold
ons 1. sep 2021

Russiske Rubin Kazan oplyser, at de har lånt angriberen German Onugkha i Vejle, som hentede spilleren til klubben denne sommer.Læs hele nyheden her
Skrevet af CLkommerhjem
Ham kunne vi godt selv bruge lige nu.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg er ikke den store Onugha-fan. Han leverede en kongepræstation med sit hattrick mod ACH, men ellers synes jeg ikke, vi så særlig meget fra ham. Han var også klart 3. valg efter Faghir og Ekitike.

Fint at VB kan få en god forretning ud af Onugha. Jeg kan godt se ham levere varen for et hold, der pumper bolde ind til en statisk centerforward. Men det er jo ikke VBs stil. Vi skal bruge en angriber, der kan kombinere sammen med Mucolli, Sousa og de andre små teknikere i offensiven. Det kan en spiller som Dom, selvom han er en stor gut. Håber virkelig, vi kan få gang i ham igen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Aussie
Jeg er ikke den store Onugha-fan. Han leverede en kongepræstation med sit hattrick mod ACH, men ellers synes jeg ikke, vi så særlig meget fra ham. Han var også klart 3. valg efter Faghir og Ekitike


Onugkha var klart 3. valg under Galca, men passer vel reelt også meget bedre i PS type fodbold.

Jeg kan godt se ham levere varen for et hold, der pumper bolde ind til en statisk centerforward. Men det er jo ikke VBs stil. Vi skal bruge en angriber, der kan kombinere sammen med Mucolli, Sousa og de andre små teknikere i offensiven


Jeg tror du skruer dine forventninger alt alt alt for langt op! Vi har ikke spillerne for nuværende til at spille den type fodbold... Vores centrale midtbane er blevet overløbet af stort set alle vores modstandere (på trods af at vi ofte var 3-mod-2 i overtal), og vi har derfor endt med 3 "arbejdsløse" teknikere oppe foran. Det nytter jo ikke noget med teknikere oppe foran, hvis de intet får at arbejde med.

Jeg forventer et langt mere pragmatisk udgangspunkt fra PS fremadrettet. Onugkha ville have passet perfekt som opspilsstation, der kunne lægge bolden af til de små teknikere i fart...
Skrevet af steen27
Vi er nok en del efterhånden, som er lettere rystede over ledelsens ageren i dette transfervindue.

At lade German smutte når vi tydeligvis havde mulighed for at trække ham hjem, det synes at være endnu en fejl. Vi mangler mildest talt konkurrence på angriberpladsen efter at Faghir er væk.

Jeg håber virkelig at jeg tager fejl, og at der bliver præsenteret en angriber mere snarest - det må så være en spiller uden klub, men dem er der jo også en del af. Ponce skal have konkurrence på den plads.

Hvem tager disse beslutninger? Sandahl? Zolotko? Tønder?
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af Dahl
Jeg ville gerne have set Onugkha i Vejle igen, synes han blev bedre og bedre.

Jeg ved ikke om i kan huske da Vejle have Paul Onuachu på lån fra FCM, han udviklede sig, men blev først rigtig god senere i FCM. Nu er han en topspiller, der sikkert vil koste 150 mio.

Jeg ser Onugkha som en spiller som ham, han bliver god hvis han passer ind i spillet for PS. Men Kasan køber ham sikkert fri, så det skal vi nok ikke tænke på.

Skrevet af Org
Vejles stil bliver 4-4-2 med fokus på defensiven og lossen frem til to angribere. Der ville Onugha passe fint ind.

Vejles stil eksisterer ikke mere efter Peter Sørensens ansættelse. Det er Peter Sørensen stil som vi kender fra Hobro og Silkeborg.
Skrevet af Kenken
Er der nogle af de altid kloge hoveder der har spurgt, hvad German vilie stedet for kun at forholde sig til, hvad de selv vil?

Jeg ville selv gerne have haft Mbappé for halvdelen af det vi fik for Faghir. Jeg tror, at han ville kunne bidrage fra dag 1, men ledelsen sov igen
Skrevet af Aussie
Vejles stil bliver 4-4-2 med fokus på defensiven og lossen frem til to angribere


Den tror jeg så ikke helt på! Vi har ganske enkelt ikke en eneste angriber at sparke bolden op på...
Afhængigt af om PS vælger 2 eller 3 centrale forsvarere, vil jeg tro at vi kommer til at spille med et relativt lavt pres, og så med 2 eller 3 hurtige spillere forrest, som skal spilles op til kontraer. Hvis vi skal have lukket blødningen af mål indkasseret, og udnytte truppens spillertyper bedst muligt, er det vel det mest pragmatiske...
Skrevet af VbRocks
Tror ellers han kunne være god til Sørensen´s lidt længere bolde og ikke nødvendigvis så meget spil på midtbanen.
Skrevet af CLkommerhjem
Er der nogle af de altid kloge hoveder der har spurgt, hvad German vilie stedet for kun at forholde sig til, hvad de selv vil?


Nej, men han har da i hvert fald tidligere gerne ville skrive under på en kontrakt med VB. Hvis VB ville kalde ham tilbage, så skulle han da gøre det. Jeg tror bare ikke VB overhovedet har tænkt i de baner. Det er slet ikke formålet med ham. VB ser en langt større økonomisk fordel ved at lade ham blive i russisk fodbold og leje ham ud derovre.

Jeg er bare sådan skruet sammen, at jeg gerne vil se vi vinder nogen kampe og her kunne han være en god brik synes jeg.
Skrevet af Kenken
Nej sådan fungerer det altså ikke

Hvis alle 3 parter har underskrevet en leje aftale for x måneder så kan klubben ikke bare tvinge han tilbage før tid uden alle Peter er enige
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg tror du skruer dine forventninger alt alt alt for langt op! Vi har ikke spillerne for nuværende til at spille den type fodbold... Vores centrale midtbane er blevet overløbet af stort set alle vores modstandere (på trods af at vi ofte var 3-mod-2 i overtal), og vi har derfor endt med 3 "arbejdsløse" teknikere oppe foran. Det nytter jo ikke noget med teknikere oppe foran, hvis de intet får at arbejde med.


PS må spille med det materiale, han har. Hvad er alternativerne til Sousa, Mucolli, Dimitris osv.?

Samme midtbane - bortset fra Rama, som ikke var fast mand - klarede sig ganske udmærket i Superligaen sidste sæson, og jeg kan ikke se, at hold som VFF, SIF og SjE har et bedre materiale.

Vi behøver ikke tale os selv helt ned i et sort hul. Vi har fået en dårlig start på sæsonen, hvor vi også er rendt ind i nogle ekstremt formstærke hold. Forleden bankede FCK fx er hold fra den bedste tyrkiske række 5-0.

Jeg tror ikke, vores trup er så dårlig, som mange vil gøre den til, og den er slet ikke egnet til meget primitiv fodbold.

En mere pragmatisk tilgang end Carit Falchs ser jeg gerne. Men at forestille sig, vi skal til at spille en slags kick´n rush, tror jeg ikke på. Dét ville være at give op.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Dahl
Du har helt ret. Holdet er ikke så dårligt som vi gør det til, men det var den måde vi spillede mod FCK.

Mod Brøndby blev der kæmpet hårdt og VB burde have vundet, Mod Sønderjyske med en chance fordeling på 28-2, og VB taber 1-0.

Mod Randers, FCM, FCK disse kampe fik VB ikke et ben til jorden, men heller ikke kampe som nogen forventer point i.

Lad os se efter de næste 3-4 kampe, der skal der point på kontoen.
Skrevet af Aussie
Samme midtbane - bortset fra Rama, som ikke var fast mand - klarede sig ganske udmærket i Superligaen sidste sæson


Nu kan vi vel ikke rigtigt bruge sidste sæsons form til meget? Rama er væk, Ezatolahi ligner en der er meget langt fra form og Schoop en hvis niveau generelt er på vej den forkerte vej. Vi må da håbe at Ezatolahi forbedrer formen hurtigt og at Drammeh/Custovic hurtigt viser sig som gode erstatninger. Men ind til videre ligner vores centrale midtbane den svageste i Superligaen i denne sæson. Vi MÅ også forholde os realistisk til at den bedst performene centrale midt i de første kampe har været Høllsberg, og ikke de indkøbte erstatninger...

og jeg kan ikke se, at hold som VFF, SIF og SjE har et bedre materiale


SE er lidt noget rod som er svær at forstå, men jeg synes nu at Søren Reese var en knaldgod signing. Ang. SIF og VFF, meget er vel smag og behag, men deres trupper ser ud til at bygget til at vinde Superligakampe lige nu. Vores ser ud til at være bygget mere til fremtiden...

Vi har nogle gode stærke spillere i Brunst, Kolinger, Mølgaard, Viljormur, Ezatolahi (hvis/når vi får ham i form), Mucolli og Sousa. Men hvem andre fra vores trup har vist sig som stærkere end deres SE/VFF/SIF konkurrenter? Ikke rigtigt nogen i mine øjne...

Jeg tror ikke, vores trup er så dårlig, som mange vil gøre den til, og den er slet ikke egnet til meget primitiv fodbold


Nu er jeg nok ikke den mest ideologisk anlagte fodboldfan, men primitiv eller ej er PS nød til at få holdet til at hente points. Hvis det betyder at vi må stå lidt lavt, og leve på kontraer so-be-it. Vi har ikke angriberne til at slå lange høje bolde op på, så den form for primitivitet er vel udelukket ;)
annonce
0