Snak

Mere indhold efter annoncen
Så er Laudrup som træner vel efterhånden prikken over i´et, dog uden at jeg på nogen måde ønsker Thomas Frank væk.

Mht. Agger, så er det jo ikke nok med, at han er landsholdets stjerne, jamen så passer han jo spillemæssigt også fuldkommen perfekt ind. Frank vil gerne spille posession spil, og der er Agger jo en af de bedste i verden til det, det kan man ikke komme uden om.
Nu kan vi vel henvise til dagens pressemøde, hvor det blev oplyst, at der ikke er indgået nogen aftale om forkøbsret. Så slipper vi vel for at skulle høre negative bemærkninger om en ikke eksisterende aftale.

Men selv om den var indgået var der vel ikke noget forkert i at lave en sådan aftale? Det ville jo ikke betyde at man skulle sælge spillerne under pris eller på andre måder sætte penge til.

Men hvorfor har der aldrig været rygter om at der er udenlandske klubber der gerne vil lave en aftale med fck om at få forkøbsret til deres mange talenter? Måske fordi der ikke er så mange talenter?
Har ikke lige fået set det pressemøde! Det var en artikel på bt.dk der nævnte en aftale om rettigheder til talentmassen i Brøndby...!!

Fck kan naturligvis ikke indgå en sådan aftale da de ikke fostre talenter!

vanviddet er ikke slut i bif. At agger skifter hjem til bif var ikke den største overraskelse, men at klubben og den ledelse bruger penge(gavepenge) på en spiller som nok kan tilføje dem noget, men som også har en alder hvor det er vandvitigt overhovedet at bruge penge på ham, men som symbolværdi varer det lidt at pisse i bukserne for at holde varmen.
Men held og lykke ude på panik/fallitegnen.

Med ironisks hilsen
en rigtig fan er sur når hans hjertehold taber og har altid styr på hvornår de spiller
Rønnebærerne er sure må man sige.

Men naturligvis er landsholdets anfører jo ikke noget værd. Og naturligvis er BIF langt tættere på en konkurs selv om de har en positiv bankbeholdning, hvor fck som følge af en stor bankgæld til Nordea er nødt til at købe spillere hjem som har bevist at de ikke dur til noget i deres små udenlandske klubber da det er det eneste som fck har råd til.

Desværre for fck er der ikke noget hverken morsomt eller ironisk i den situation.
Man må sige, at "Moderne fodbold", eller "Sugar-Daddy-fodbold" har bidt sig fast på Vestegnen.

Sådan kan det gå.

Og mon ikke, der er et banner på Brøndby-tribunen i Farum i dag, der lyder: "Ja, til moderne fodbold - og nej tak til forældede værdier"?

Jeg tror det.

Vh.

Adriaanse
annonce